tugceeakkurt

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 1 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
tugceeakkurt, tugceeakkurt adlı üyenin hedefine yorum yazdı.
2014 Okuma Hedefi - tugceeakkurt

tugceeakkurt

ne zaman açılacaksa artıkk. Nasıl okuncakk yaa

ne zaman açılacaksa artıkk. Nasıl okuncakk yaa

9 yıl, 7 ay
Profil Resmi
tugceeakkurt, 2014 Okuma Hedefi için kendine 20 kitap hedef koydu.

Hedefe doğru 0 kitap okumuş. okuduğu kitaplar

%0
2014 Okuma Hedefi

2014'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

2014'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
tugceeakkurt okumak istiyor.
Göz

Carrie, hayatı boyunca annesi tarafından suistimal edilmiş, okul arkadaşları tarafından aşağılanmış bir kızdır. Annesinin aşırı ama çok aşırı tutuculuğu, cinselliği günahtan öte görmesi ve kelimenin tam anlamıyla deli olması Carrie'nin hayatını mahvetmektedir. Okuldaki toplu banyo sırasında ilk adetini yaşayan ve arkadaşları tarafından acımasızca aşağılanan Carrie'nin telekinesis gücü o andan itibaren baş göstermeye başlar. Ve bu noktadan sonra geri dönüşü olmayan bazı şeyler olur.

Carrie, hayatı boyunca annesi tarafından suistimal edilmiş, okul arkadaşları tarafından aşağılanmış bir kızdır. Annesinin aşırı ama çok aşırı tutuculuğu, cinselliği günahtan öte görmesi ve kelimenin tam anlamıyla deli olması Carrie'nin hayatını ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
tugceeakkurt okumak istiyor.
Şeker Portakalı (Zeze, #1)

Yazarlıkta karar kılıncaya kadar, boks antrenörlüğünden ressam ve heykeltıraşlara modellik yapmaya, muz plantasyonlarında hamallıktan gece kulüplerinde garsonluğa kadar çeşitli işlerde çalışan Jose Mauro de Vasconcelos'un başyapıtı Şeker Portakalı, "günün birinde acıyı keşfeden küçük bir çocuğun öyküsü"dür. Çok yoksul bir ailenin oğlu olarak dünyaya gelen, dokuz yaşında yüzme öğrenirken bir gün yüzme şampiyonu olmanın hayalini kuran Vasconcelos'un çocukluğundan derin izler taşıyan Şeker Portakalı, yaşamın beklenmedik değişimleri karşısında büyük sarsıntılar yaşayan küçük Zeze'nin başından geçenleri anlatır. Vasconcelos, tam on iki günde yazdığı bu romanı "yirmi yıldan fazla bir zaman yüreğinde taşıdığını" söyler.

Aydın Emeç'in, güzel Türkçesiyle dilimize armağan ettiği Şeker Portakalı'nın başkahramanı Zeze'nin büyüdükçe yaşadığı serüvenleri, yazarın Güneşi Uyandıralım ve Delifişek adlı romanlarında izleyebilirsiniz.

Yazarlıkta karar kılıncaya kadar, boks antrenörlüğünden ressam ve heykeltıraşlara modellik yapmaya, muz plantasyonlarında hamallıktan gece kulüplerinde garsonluğa kadar çeşitli işlerde çalışan Jose Mauro de Vasconcelos'un başyapıtı Şeker Portaka... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
tugceeakkurt okumak istiyor.
Karanlığın Kızı (Gods & Monsters #1)

Ari, yalnızlık ve kaybolmuşluk duygusunun önüne geçemiyor bir türlü. Buz mavisi gözleri ve asla değiştiremediği ya da kazıyıp atamadığı gümüş renkli, uzun, gür saçlarıyla hep dikkat çekiyor. Bakıcı ailelerin yanında geçen çocukluğunun ardından, nereden geldiğini ve kim olduğunu bulma isteğine karşı gelemiyor.

Sorularına yanıt aramak için çıktığı yolculukta ona ışık tutan, uzun zaman önce ölmüş annesinden kalan bir mesaj: Kaç! Ari, birilerinin ya da bir şeylerin ona çok yaklaştığını hissediyor. Ama kimden kaçtığını ya da neyin onu takip ettiğini bilmeden kendini koruyabilmesi çok zor.

Bildiği tek bir şey var: Doğum yeri New 2’ye dönmesi gerektiği. Kasırgaların vurduğu New Orleans’ın yeniden kurulmuş hali olan New 2’nin yönetimi dokuz ailenin elinde. Burası öyle sıradışı ki Ari’nin hiçbir farklılığı tuhaf kaçmıyor. Ama karşılaştığı her canlı –ne kadar ölümcül ve ürkütücü olursa olsun– ondan korkuyor.

Ari yanıtı bulana kadar durmayacak. Ama bazı gerçeklerin ortaya çıkması da bir o kadar korkunç ve tehlikeli…

Ari, yalnızlık ve kaybolmuşluk duygusunun önüne geçemiyor bir türlü. Buz mavisi gözleri ve asla değiştiremediği ya da kazıyıp atamadığı gümüş renkli, uzun, gür saçlarıyla hep dikkat çekiyor. Bakıcı ailelerin yanında geçen çocukluğunun ardından, nered... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 8 ay
Profil Resmi
tugceeakkurt, gezgin adlı üyeyi takibe aldı.
gezgin

Eglenmeyi hayvanlari futbolu en onemlisi kitap okumayi severim

Eglenmeyi hayvanlari futbolu en onemlisi kitap okumayi severim

9 yıl, 8 ay
Daha Fazla Göster

tugceeakkurt şu an ne okuyor?

tugceeakkurt şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.