özgür geleçek

97 takip ettiği ve 16 takip edeni var. 48 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

özgür geleçek, erkncetn adlı üyeyi takibe aldı.
3 yıl, 5 ay
özgür geleçek, İrem Genç adlı üyeyi takibe aldı.
4 yıl, 2 ay
özgür geleçek okumuş bitirmiş.
Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems

Yedinci ve en tesirli bıçak darbesi ensesine gelir boynu sağa doğru bükülmüştür. Dervişler yere kapanmasını bekleye dursun. Şems Hz. Peygamberin şu hadisini sesi boğuk mırıldanır: Allaha kavuşmayı isteyeni Allah da sever Dervişlerden birisi sırtına tekmeyi vurur. Yüzüstü taş zemine kapanır, dudağı patlamış, dişleri zemine dökülmüştür Siyah feracesi kanlar içinde bordoya dönmüştür. Saçlarından tutarak kafasını kaldıran dervişin niyeti Şemsin başını gövdesinden ayırmaktır.

Baş derviş engeller. Bırakın son nefesini versin. Sonra da en yakın bir kuyuya atın. Kıyafetine sarp atın.

Yedinci ve en tesirli bıçak darbesi ensesine gelir boynu sağa doğru bükülmüştür. Dervişler yere kapanmasını bekleye dursun. Şems Hz. Peygamberin şu hadisini sesi boğuk mırıldanır: Allaha kavuşmayı isteyeni Allah da sever Dervişlerden birisi sırtına t... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 4 yıl, 2 ay
özgür geleçek okumuş bitirmiş.
Ne Yapmalı?

Devrimci teori olmadan, devrimci hareket olamaz. Öncü savaşçı rolü, ancak en ileri teoriyi kılavuz edinen bir partiyle yerine getirilebilir. Kitlelerin kendiliğinden kabarışı ne kadar büyük, hareket de ne kadar yaygın olursa, sosyal-demokrasinin teorik, siyasal ve örgütsel faaliyetinde daha ileri bir bilinç göstermesi gereği o ölçüde artar.

Somut anlamda eylem çağrıları, ancak eylem yerinde yapılabilir; ancak bizzat harekete girişenler ve bunu anında yapabilenler böyle tesirli çağrılarda bulunabilirler. Biz sosyal-demokrat yazarlara düşen görev, siyasal teşhirleri ve siyasal ajitasyonu derinleştirmek, genişletmek ve yoğunlaştırmaktır.

Devrimci teori olmadan, devrimci hareket olamaz. Öncü savaşçı rolü, ancak en ileri teoriyi kılavuz edinen bir partiyle yerine getirilebilir. Kitlelerin kendiliğinden kabarışı ne kadar büyük, hareket de ne kadar yaygın olursa, sosyal-demokrasinin teor... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 4 yıl, 3 ay
özgür geleçek, ekin adlı üyeyi takibe aldı.
4 yıl, 4 ay
özgür geleçek bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 4 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

özgür geleçek şu an ne okuyor?

özgür geleçek şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.