orbkogz

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
orbkogz bir yazarı favorilerine ekledi.

1991 yılında İstanbul’da doğdu, büyüdü. Var oluşun rutini gereği yaşama ağlayarak başladığından, çocukluk dönemini bir hayli asi geçirdi. Bu asilikle içgüdüsel olarak ilk sisteme karşı tavrını önlüğünün ilk düğmesini iliklemeyi reddederek gösterdi. Keyiflendiğinde gülümsemenin bulaşıcı olduğuna inandığından sırıtıp durdu. Kızdığında bir başına somurttu. Kin tutmak yerine mahalle bakkalında ki yumurtaları kırmayı tercih etti. Allah'ın sopası yok cümlesinin doğruluğunu, annesinin yaptığı üzümlü kek tepsisinden üzüm çalarken çenesini yakarak tecrübe etti. Anaokulunda aşık olduğu kız yüzünden erken yaşta arabeske başladı. İlk azarını sokakta öğrendiği küfrü heyecanlı heyecanlı evde söylediği için annesinden işitti. Bir gün sokakta bilye oynamaktan sıkıldığında düşünmeye başlayarak felsefeye giriş yaptı. O gün bugündür düşünüyor ve büyümenin en çirkin yanının, büyümenin kendisi olduğuna inandığı için bu durumdan hep şikayet ediyor.


Yazıyı bir ifade biçimi olarak seçtiğinden beridir, yazıyor... Çok düşünüyor, bazen konuşuyor da ve yazıyor... İlk kitabı Pesimisyon / Aşk Yasaklı Kelime'yi Bu Şartlar Altında Ölemem adlı e-kitabı izledi. Ardından üçüncü kitabı ve ilk romanı olan Beni Sevmek Zorundasın yayımlandı. Şimdilerde Dışavurum Bültenleri adını verdiği çalışmasını elektronik kitap olarak yayınlama hazırlıklarını yaparken, diğer yandan ikinci romanı üzerine çalışıyor.

1991 yılında İstanbul’da doğdu, büyüdü. Var oluşun rutini gereği yaşama ağlayarak başladığından, çocukluk dönemini bir hayli asi geçirdi. Bu asilikle içgüdüsel olarak ilk sisteme karşı tavrını önlüğünün ilk düğmesini iliklemeyi reddederek gösterdi. K... tümünü göster

7 yıl, 1 ay
Profil Resmi
orbkogz, 2017 Okuma Hedefi için kendine 50 kitap hedef koydu.

Hedefe doğru 0 kitap okumuş. okuduğu kitaplar

%0
2017 Okuma Hedefi

2017'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

2017'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

7 yıl, 1 ay
Daha Fazla Göster

orbkogz şu an ne okuyor?

orbkogz şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.