nazmi

Profil Resmi
3 takip ettiği ve 2 takip edeni var. 33 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
nazmi okumak istiyor.
Gül Limanı Oteli (Rose Harbor Serisi 1)

New York Times Bestseller yazarı Debbie Macomberdan yürekleri ısıtacak yeni bir seri: Jo Marie Rose, Sedir Koyuna yeni bir başlangıç yapmak ve biraz olsun huzura kavuşmak için gelir. Kocasının ölümünün acısını atlatmaya çalışan genç kadın, burada bir otel satın alır ve otelin adını değiştirip Gül Limanı Oteli koyar. Buranın yeni başlayacağı hayatı için doğru yer olduğunu hissetmektedir. Ancak otel ve ilk gelen konuklar, Jo Marieye beklediğinden çok daha büyük sürprizler yapacaktır. Debbie Macomberın kitapları dünyada toplam 150 milyon adet sattı! Ülkemizde de büyük ilgi gördü ve çok satanlar listelerinde uzun süre kaldı!

New York Times Bestseller yazarı Debbie Macomberdan yürekleri ısıtacak yeni bir seri: Jo Marie Rose, Sedir Koyuna yeni bir başlangıç yapmak ve biraz olsun huzura kavuşmak için gelir. Kocasının ölümünün acısını atlatmaya çalışan genç kadın, burada bir... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 6 ay
Profil Resmi
nazmi okuma durumunu güncelledi.
Yasemin Kokusu

Sayfa: 257/447
%57

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 6 ay
Profil Resmi
nazmi okumuş.
Bitmeyen Yolculuk (Oğuzhan Müftüoğlu Kitabı)

Oğuzhan Müftüoğlu 1944 yılında Anamur'da doğdu. 60'lı yıllarda Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyken Dev-Genç hareketine katıldı. Kızıldere öncesinde Mahir Çayan ve arkadaşlarıyla birlikte THKP-C saflarında mücadele etti. Dev-Genç ve THKP-C davalarından yargılandı, ceza aldı. 1974 affıyla birlikte tahliye edildi. 70'li yıllarda önce Devrimci Gençlik, ardından Devrimci Yol hareketinin kurulmasında öncelikli rol oynadı. 12 Eylül'den sonra açılan Devrimci Yol ana davasında 1 numaralı sanık olarak yargılandı. 11 yıllık cezaevi yaşamının ardından 1991'de tahliye oldu. Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat için Vakıf'ın, Özgürlük ve Dayanışma Partisi'nin ve BirGün gazetesinin kuruluşunda yer aldı.
Adnan Bostancıoğlu, 2008 yılında başladığı ve muhtelif fasılalarla yaklaşık üç yıl süren görüşmelerde, Oğuzhan Müftüoğlu ile çocukluğundan başlayarak bugüne kadar olan yaşamını konuştu. Müftüoğlu'nun yaşamı, Türkiye'de devrimci hareketin yükseliş ve yenilgi dönemlerinin de tarihi... Dolayısıyla söyleşinin eksenini, 60'lı yılların Dev-Genç'inden 70'li yılların Devrimci Yol'una uzanan mücadele süreci ve 12 Eylül sonrası oluşturdu. Döneme damgasını vurmuş olaylar, öne çıkmış ya da gölgede kalmış insanlar; solun tarihinin ayrılmaz bir parçası olan işkenceler, mahkemeler, cezaevleri Bitmeyen Yolculuk'un kilometre taşları oldu.
"Bizim yaşadığımız dönem, 1960'lardan 2000'li yıllara kadar uzanan bir süre. 40 küsur yıl. Bu süre boyunca benim yaşadıklarım, tanık olduklarım, birinci dereceden sorumlu olduğum olaylar sadece bana ait şeyler değil. Bu dönem hem ülke açısından hem de devrimci mücadele açısından önemli bir dönem. (...) Ben kendi adıma bir anı kitabı yazmayı düşünmüyorum; ama yaşadığım veya tanığı olduğum şeylerin, bir şekilde yazılı hale getirilmesinin gerekli olduğunu da kabul ediyorum. Belki böyle bir söyleşiyle bu ihtiyacı bir ölçüde karşılayabiliriz diye düşünüyorum." (Oğuzhan Müftüoğlu)

Oğuzhan Müftüoğlu 1944 yılında Anamur'da doğdu. 60'lı yıllarda Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisiyken Dev-Genç hareketine katıldı. Kızıldere öncesinde Mahir Çayan ve arkadaşlarıyla birlikte THKP-C saflarında mücadele etti. Dev-Ge... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
nazmi okuma durumunu güncelledi.
Yasemin Kokusu

Sayfa: 150/447
%33

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 8 ay
Profil Resmi
nazmi, 2012 Okuma Hedefi için kendine 15 kitap hedef koydu.

Hedefe doğru 0 kitap okumuş. okuduğu kitaplar

%0
2012 Okuma Hedefi

2012'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

2012'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

11 yıl, 8 ay
Profil Resmi
nazmi bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 8 ay
Daha Fazla Göster

nazmi şu an ne okuyor?

Yasemin Kokusu

%57
Sayfa 257.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.