gökçemira

0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

gökçemira okumak istiyor.
Cerrah


Cinayet 4
Kaza 3
İntihar 2
Geriye kalan 1

Nişanlısı bir terör saldırısı sonucunda gözlerinin önünde ölen ordu mensubu cerrah Nick Garrity, bu travma sonrasında cerrahlığı bırakmış ve kendini yardıma muhtaç insanları tedavi etmeye adamıştır. Bir yandan da, hayatını kurtaran ve ordu tarafından gizli bir göreve çağırıldığını söyledikten sonra ortadan kaybolan dostunu aramaktadır.
Hemşire Belle Coates kendini öldürmüştür. Ama her şey aksini söylese de onun öldürüldüğüne inanan ablası Jillian için geride tek bir ipucu bırakmıştır: Doktor Nick Garritynin adı.
Şimdi Nick ve psikiyatri hemşiresi Jillian gerçekte neler olduğunu bulmak zorundadırlar. Önemli bir ameliyatta görev alan ekibin tüm üyelerinin gizemli bir şekilde teker teker öldüklerini keşfederler. Çok geçmeden karşılarına yok-cinayetlerde uzman psikopat kiralık katil Franz Koller çıkacaktır. Katilin bir sonraki işiyse Nick ve Jilliandır

New York Timesın çok satan yazarı Michael Palmerdan kahraman bir doktor ve onu hedef alan cani psikopat hakkında
tüyler ürperten bir gerilim

Uykusuz kalmaya hazır olun. -Boston Herald

Gerilim dolu ve sürükleyici." -Booklist

Bir sosyopatın ruhundan bile daha dolambaçlı, yaratıcı, etkileyici, eğlenceli ve merak uyandıran bir roman.
-California Literary Review


Cinayet 4
Kaza 3
İntihar 2
Geriye kalan 1

Nişanlısı bir terör saldırısı sonucunda gözlerinin önünde ölen ordu mensubu cerrah Nick Garrity, bu travma sonrasında cerrahlığı bırakmış ve kendini yardıma muhtaç insanları tedavi etmeye adamıştır. B... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
gökçemira okumak istiyor.
Buz Gibi Soğuk (Rizzoli & Isles, #8)

Bembeyaz karlar altında karanlık bir sır…

Dünyaca ünlü polisiye-gerilim yazarı Tess Gerritsen’in son romanı
“Buz Gibi Soğuk” Doğan Kitap etiketiyle okurlarla buluşuyor.

Maura Isles bir tıp konferansında karşılaştığı eski arkadaşı ve onun dostları ile birlikte bir geziye katılmaya karar verir. Arabaları kara saplanınca ıssız bir yerde kalan bu beş kişi Ahret isimli bir kasabaya sığınır. Sığındıkları kasabadan kurtulmaya çalıştıkça olaylar birbirini takip etmeye başlar. Kasabada adeta bir ölüm kalım savaşı yaşanacaktır.

Edebiyatta polisiye-gerilim türünden hoşlananlar, Amerikalı yazar Tess Gerritsen'ın dünyada büyük ilgi uyandıran son romanı “Buz Gibi Soğuk”tan da büyük bir heyecan duyacaklar. Romanlarında, eğitimini aldığı antropoloji ve tıp disiplinlerinden yararlanarak olay örgüleri kuran ve karakterler yaratan Gerritsen, yeni romanında özellikle insanların bir şeylerin peşinden nasıl bilinçsizce sürüklenebileceklerini etkili bir dille anlatıyor.

Gerçek hayatta olduğu gibi romanda da, bir şekilde toplum tarafından kabul görmeyen ya da tutunacak bir dal arayan insanların kendilerini ne gibi şeylere sürükleyebildiklerine şahit oluyoruz. Beyinleri yıkanan bu insanlar, ait olabilme duygusu için çocuklarından bile vazgeçebiliyorlar. Yazar, hikâyesinde bu sürüklenişi oldukça etkili bir anlatımla dile getirerek, olaylardan etkilenen çocukların hayatlarının ne yöne gittiğini açık bir şekilde gösteriyor.

Roman kahramanları Maura Isles ile Jane Rizzoli’nin başrollerde olduğu “Rizzoli&Isles” adlı dizi de yazarın memleketi Amerika’da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Bembeyaz karlar altında karanlık bir sır…

Dünyaca ünlü polisiye-gerilim yazarı Tess Gerritsen’in son romanı
“Buz Gibi Soğuk” Doğan Kitap etiketiyle okurlarla buluşuyor.

Maura Isles bir tıp konferansında karşılaştığı eski arkadaşı ve onun dostl... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
gökçemira okumak istiyor.
Proje: Ölümcül Virüs

Her şey aydınlanacak; hayatta kalmayı başarırsak. Yağmurlu bir gecede yakın arkadaşıyla buluşmak üzere yola çıkan Cathynin yaşamı, aniden hayatına giren Victorla tamamen değişir. Arabasıyla çarptığı bu adam, önemli bir biyokimyagerdir ve insanlığı tehdit eden tehlikeli bir bilgiye sahiptir. Bir kaza sonucunda yolları kesişen bu ikiliyi çetin bir kaçış ve kovalamaca beklemektedir, çünkü onlar, derin devletin acımasız hedefine ulaşmasındaki en büyük engeldir Cathy ve Victoru zor zamanlar beklemektedir. YORUMLAR: Gerilim romanlarının usta ismi Tess Gerritsen, hikâyenin her satırını muhteşem bir dille işlemiş. Publishers Weekly / Tess Gerritsen hayranları, Proje: Ölümcül Virüste heyecan ve gerilimi birlikte yaşayacak, kendilerini soluksuz bir kovalamacanın tam ortasında bulacaklar. Booklist / Herkesin hemfikir olduğu nokta Tess Gerritsenin gerilim türünde ustası olduğudur. Proje: Ölümcül Virüs de yazarın bu alandaki öncülüğünü kimseye kaptırmamakta kararlı olduğunu bir kez daha gösteriyor. The New York Times

Her şey aydınlanacak; hayatta kalmayı başarırsak. Yağmurlu bir gecede yakın arkadaşıyla buluşmak üzere yola çıkan Cathynin yaşamı, aniden hayatına giren Victorla tamamen değişir. Arabasıyla çarptığı bu adam, önemli bir biyokimyagerdir ve insanlığı te... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
gökçemira okumak istiyor.
Gece Nöbeti

Bir yanda büyük şehir hastanelerinin baş döndürücü kalabalığında kazanılan deneyim ve başarılar; diğer yanda küçük bir kasabanın acil servisinde, mezarlık vardiyası da denen sakin gece nöbetleri.

Bir yanda gece yarısı anlaşılamayan bir nedenle hastaneye bırakıldıktan sonra kaybolan yaşlı bir adam; diğer yanda her şeyden habersiz, patlamaya hazır birer saatli bomba gibi sokaklarda dolaşan kadınlar.

Bir yanda bakıma muhtaç yaşlı bir anne, mutsuz bir kızkardeş ve parçalanmak üzere olan bir aile;diğer yanda kuşkular üzerine kurulu, kaçamak bir aşk.

Ve hepsinin ortasında tek başına bir kadın doktor: Toby Harper. Başta mesleki itibarını kurtarmak için giriştiği onur mücadelesi, bir süre sonra karanlık güçlerin de dahil olmasıyla, ölümcül bir kedi fare oyununa dönüşüyor. Kayıp bir hastanın peşinde, kendisini tehlikenin tam ortasında bulan Toby Harper'ın heyecan dolu hikâyesi beklenmedik sonuyla kanınızı donduracak.

"Yılın en heyecan verici romanlarından biri. Son derece inandırıcı ve canlı, aklınızdan çıkaramayacağınız bir kitap." Publishers Weekly



Kitapları 37 dile çevrilen ve bütün dünyada 20 milyondan fazla okura ulaşan, çok satanlar listelerinin üst sıralarından hiç inmeyen, tıbbi gerilim edebiyatının kraliçesi Tess Gerritsen'den en derinlerdeki arzularımıza ve korkularımıza ustalıkla dokunan sürükleyici bir hikâye. Sonsuza kadar genç kalmak uğruna insanlığımızın ne kadarını feda edebiliriz? Uzun bir ömürle yetinmeyip ölümsüzlüğü arzulayan insanoğlu bunun bedelini ödemeye ve ödetmeye hazır mı?

"İnsanı daha ilk sayfadan yakalıyor ve sonuna kadar da bırakmıyor." John Saul

"Okurken kendinizi içinde hissedeceğiniz hastane sahneleri, bilimin tüyler ürpertici yüzü, bir acil servisin gerektirdiği akıl almaz bir tempo ve bir nefeste okunacak müthiş bir gerilim." People

"Tüyler ürpertici bir tıbbi gerilim… Son sayfaya kadar gizemini koruyor." Maine Telegram

"İlginin kulaktan kulağa yayılarak gittikçe büyüyeceği heyecan dolu bir hikâye." Booklist

"Şok edici… Tess Gerritsen mesleki bilgisini, sıra dışı karakterler ve çarpıcı bir tarzla birleştirip soluk soluğa okunacak, keyifli bir gerilim hikâyesi yaratmış." San Jose Mercury News

"Kesinlikle ürkütücü… Daha ilk satırlardan itibaren içinizdeki korkularla yüzleşmeye hazır olun." Rapport

"İnanılmaz canlı ve gerçekçi… gerilim ve merak hiç dinmiyor…" The News Journal

Bir yanda büyük şehir hastanelerinin baş döndürücü kalabalığında kazanılan deneyim ve başarılar; diğer yanda küçük bir kasabanın acil servisinde, mezarlık vardiyası da denen sakin gece nöbetleri.

Bir yanda gece yarısı anlaşılamayan bir nedenle has... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
gökçemira okumak istiyor.
Çırak (Rizzoli & Isles, #2)

CERRAH GERİ DÖNÜYOR… VE BU KEZ YALNIZ DEĞİL…

Boston dedektifi Jane Rizzoli, Cerrahın elinden yeni kurtulmuş, kâbuslarının sona erdiğini düşünmeye başlamıştır ki, yeni ortaya çıkan bir seri katilin peşine düşmek zorunda kalır. Ancak bu yeni katilin yöntemlerinin Cerrahınkilere olan benzerliği ürkütücüdür. Davayla ilgili herkesten daha çok şey bilen gizemli bir FBI ajanının ortaya çıkışı Rizzoli’nin işini kolaylaştırmaktan çok daha da zorlaştıracaktır. Uzun yıllardır birlikte çalıştığı ortağının yardımı olmadan tek başına savaşmak zorunda olan dedektif, korkularıyla ve kâbuslarıyla yüzleşip Cerraha ve “çırağına” meydan okumaya hazırlanmaktadır.

“Bu kitabın kapağını açmadan önce ışıkları yakmayı, dolapların içini kontrol etmeyi ve kapıları kilitlemeyi unutmayın.” PEOPLE

“Ustaca ve ürkütücü… Gerilimi ensenizde hissedeceksiniz.”
THE WASHINGTON POST BOOK WORLD

“Tam anlamıyla korkunç… Kitabı okuyacağım diye uykularımdan oldum ve uzun süre kendime gelemedim. Gerilim hiç bitmiyor, Gerritsen’in karakterleri bir neşter gibi derine iniyor.”
BEŞİNCİ TÜP’ün yazarı MICHAEL PALMER

“Gerritsen’in romanlarında bağımlılık yaratan bir şeyler var… Gözlerinizi sayfadan ayıramıyorsunuz; akıp gidiyor. Vakit gece yarısını geçip sabaha dönmesine, içinizin ürpermesine, tüylerinizin diken diken olmasına aldırmadan okuyorsunuz…”
MAINE SUNDAY TELEGRAM

“Kendinden emin bir cerrahın neşteri gibi keskin… Tess Gerritsen bütün ustalığıyla gerilim romanları arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.”
PUBLISHER’S WEEKLY

“Gerritsen hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir roman… Yeni okurların bu heyecanı keşfetmesi için iyi bir fırsat…”
BOOKLIST

CERRAH GERİ DÖNÜYOR… VE BU KEZ YALNIZ DEĞİL…

Boston dedektifi Jane Rizzoli, Cerrahın elinden yeni kurtulmuş, kâbuslarının sona erdiğini düşünmeye başlamıştır ki, yeni ortaya çıkan bir seri katilin peşine düşmek zorunda kalır. Ancak bu yeni katili... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
gökçemira okumak istiyor.
Günahkar (Rizzoli & Isles, #3)

Tüyler ürpertici Doktor Gerritsen’in morguna hoş geldiniz.

Publishers Weekly

Cinsellikten doğan suçluluk duygusuyla harmanlanmış görkemli cinayetler.

Kirkus

Son derece heyecan verici. Bu kitabı elinizden bırakamıyacaksınız.

Mo Hayder

Vurucu cümleler eşliğinde yürek hoplatan bir gerilim. Gerritsen her yeni romanında, işinde daha da ustalaştığını kanıtlıyor.

The Drood Review

Gerritsen, insan ruhunun derinliklerinde saklanan gizleri gün ışığına çıkartmayı başaran hayal gücüyle, Edgar Allen Poe ile H.P. Lovecraft arası ilgi çekici tarzıyla ses getiriyor.

Chicago Tribune

Gerritsen’den tuhaf bir şekilde insanı içine çeken, korkutucu ve gerilim yüklü bir roman daha.”

Booklist

Gizemler ardına saklanmış, korkutucu ve çekişmeli bir mücadele.

Kirkus

Tess Gerritsen, zihninin karanlık kuytularında gezinen tüyler ürpertici ve kafa karıştıran cinayet kurgularını, Günahkar adlı romanında ustaca kaleme almış. Dünya döndükçe son bulmayacak olan iyi ve kötü arasındaki savaşı, ustaca şekillendirdiği karakterleriyle sahneye koyan Gerritsen korkuyu, son derece başarılı bir gerilim romanı olan Günahkar ile okuyucuların kalbine salıyor.

Tüyler ürpertici Doktor Gerritsen’in morguna hoş geldiniz.

Publishers Weekly

Cinsellikten doğan suçluluk duygusuyla harmanlanmış görkemli cinayetler.

Kirkus

Son derece heyecan verici. Bu kitabı elinizden bırakamıyacaksınız.

Mo Hayder
... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
Daha Fazla Göster

gökçemira şu an ne okuyor?

gökçemira şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.