gizemkaradeniz

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
gizemkaradeniz okuma durumunu güncelledi.
Gece Yolu

Sayfa: 360/496
%72

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
gizemkaradeniz okumuş.
Ve Geri Kalan Her Şey (Pucca Günlük, #2)

Türkiye'de blog denince akla ilk onun ismi geldi. Birçok insanın blog açma nedeni olurken, onu okuyan herkesin bazen dert ortağı, bazen de en çok güldüğü arkadaşı oldu. Kendine bestseller yazarların arasında sağlam bir yer edinen Pucca, maceralarına devam ediyor.

İlk kitabı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası", "blog" nedir bilen bilmeyen herkesin tatil çantasındaki yerini aldı. Pucca, ünlü - ünsüz, onu okuyan herkesi kendisine hayran bıraktı. Yazdıklarını okuyan onunla birlikte öfkelendi, onunla birlikte ağladı, onun şapşallıklarına karnı ağrıyana kadar güldü.
Okurlar, aylarca hikayenin devamını bekledi, Pucca ise hep bir mutlu sonu...

Şimdi zamanı geldi, Pucca, merakla beklenen ikinci kitabı
"Pucca Günlük ve Geri Kalan Her Şey" le aramızda!

İlkinin aksine, Pucca ikinci kitapta neyi, kimi anlatıyor kimse bilmiyor. Sürprizlerle dolu geri kalanlarda, Pucca'nın eğlenceli, komik, bazen de hüzünlü anlatımıyla günlüğün devamını okuyoruz. Yazarımız, ikinci kitaptan sonra battaniyenin altından çıktı, farklı ve yepyeni bir dünyada yerini aldı.

Şimdi biz de hep birlikte battaniyelerimizin altından çıkıp onun yeni dünyasına giriyoruz.

Türkiye'de blog denince akla ilk onun ismi geldi. Birçok insanın blog açma nedeni olurken, onu okuyan herkesin bazen dert ortağı, bazen de en çok güldüğü arkadaşı oldu. Kendine bestseller yazarların arasında sağlam bir yer edinen Pucca, maceral... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
gizemkaradeniz şu an okuyor.
Gece Yolu

Ateşböceği Yolu, Kış Bahçesi ve Gerçek Renkler kitaplarının yazarı Kristin Hannah'ın aşka ve kaybetmeye dair dokunaklı yeni romanı

Hayat size bir dizi seçenek sunar. Beklemek... Geçmişe tutunmak... Unutmak... Affetmek...
Siz hangi yolu seçerdiniz?


On sekiz yıldır çocuklarının ihtiyaçlarını her şeyden üstün tutan Jude Farraday'in ikizleri Mia ile Zach zeki ve mutlu birer gençtir. Defalarca evlatlık verilen ve karanlık bir geçmişe sahip olan Lexi kısa sürede Mia'nın en yakın arkadaşı ve bu birbirine bağlı ailenin de bir parçası olur.

Jude çocuklarının iyi bir yaşam sürmesi ve tehlikelerden uzak olmaları için her şeyi yapmıştır. Ancak lisedeki son yılları hepsini büyük bir sınavdan geçirir ve sıcak bir yaz gecesi, verilen yanlış bir kararla hepsinin hayatları altüst olur. Farraday ailesi göz açıp kapayıncaya kadar paramparça olacak, Lexi her şeyini kaybedecektir. Sonraki yıllarda, hepsi o gecenin doğurduğu sonuçlarla yüzleşir ve unutmaya çalışır. Ya da affetme cesaretini kendinde bulmaya...

Hayat dolu ve evrensel bir roman... Gece Yolu annelik, kimlik, aşk ve affetmeye dair soruları derinlemesine işliyor. Hem kaybetmenin verdiği şiddetli acıyı hem de ümidin hayret verici gücünü gözler önüne seren aydınlatıcı, yürek parçalayıcı bir roman. Kristin Hannah aile özlemi, insan kalbinin direnci ve sevdiklerimizi affetme cesaretine dair unutulmaz bir hikâyeyi olabilecek en iyi şekilde anlatıyor.

"Gece Yolu insan ruhunun affetme konusundaki eşsiz gücüne dair özel bir kitap."
New York Journal of Books


"Gece Yolu'nu okuyup da hikâyesinden ve karakterlerden etkilenmemeniz imkânsız. Kitabı bitirdikten sonra bile etkisini birkaç gün üzerinizden atamayacaksınız."
The Huffington Post


"Gece Yolu'nu son sayfasına kadar ağlayarak okuyacaksınız."
The Daily Mail

"Vay canına! Sanırım Kristin Hannah en güzel kitabını yazdı. Hannah her zaman harika hikâyeler yazıyor ama Gece Yolu ilk sayfasından itibaren sizi etkisine alıp bitinceye kadar elinizden düşürmek istemeyeceğiniz türden bir hikâye."
Bestsellersworld.com

Ateşböceği Yolu, Kış Bahçesi ve Gerçek Renkler kitaplarının yazarı Kristin Hannah'ın aşka ve kaybetmeye dair dokunaklı yeni romanı

Hayat size bir dizi seçenek sunar. Beklemek... Geçmişe tutunmak... Unutmak... Affetmek...
Siz hangi yolu seçe... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
gizemkaradeniz okumak istiyor.
Son Şarkı


Aşkın Yazı Biter Mi?
Aşksız Yaz Geçer Mi?
New York Times çoksatarı yazar Nicholas Sparks modern aşk öyküleri anlatmaktaki ustalığını bir kez daha gösteriyor. Ailesinin aldığı ani kararlar sonucu evini, çevresini, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalan Veronica kızgın ve küskündü.

Oysa bu parçalanma ona hayatının hediyesini getirecekti. Bilmiyordu. İlk aşk. Yakalandığı bu tutku, ısrarcı, kararlı ve yeryüzündeki her şeyden güçlüydü. Bilmediği bir şey daha vardı... Aşk, onu acının anaforuna doğru inatla sürüklüyordu.

“BÜTÜN MUTLU AİLELER BİRBİRİNE BENZER. HER MUTSUZ AİLENİN MUTSUZLUĞU İSE KENDİNE ÖZGÜDÜR.”-Tolstoy

On yedi yaşındaki Veronica “Ronnie” Miller'ın hayatı, ailesinin boşanması ve babasının New York'tan Kuzey Carolina, Wrightsville Plajı'na taşınmasıyla altüst olmuştu. Dahası tüm bunların üzerinden üç yıl geçmişti ancak Veronica hala kızgın, hala küskündü. En çok da babasına.
Bir gün annesi, herkesin hoşuna gideceğini düşündüğü, harika bir fikirle çıkageldi. Ronnie ve kardeşi yaz tatilini babasının yanında geçirecekti.

Ronnie'nin babası eski bir konser piyanistiydi ve gelin görün ki, bu sıkıcı, küçük sahil kasabasında sakin bir hayatı tercih etmişti. Tek tutkusu da kasabanın kilisesi için bir sanat eseri hazırlamaktı.

Asi ve kırılgan Ronnie ise hiçbir şeyi umursamıyordu. Babasının tüm yakınlaşma çabalarını karşılıksız bırakıp yaz bitmeden New York'a dönmenin bir yolunu arıyordu aslında. Fakat karşısına Will çıktı ve dünya yavaşça silindi gözlerinden. Artık nerede olduğu değil, Will'le olup olmadığı önemliydi.

İşin komiği Will, kasabanın kazanovası ve Ronnie'nin aşık olabileceği en son erkekti. Ama aşk ısrarcı, kararlı ve her şeyden güçlüydü.

Ronnie yavaş yavaş kalkanlarını indiriyor, kendini yüce aşkın kollarına bırakıyor, aşkın, acının kucağına çekiliyordu. Ronnie işin acı kısmının asla farkında değildi...






en uzak derinlikler dizlerimi geçmezmiş


Aşkın Yazı Biter Mi?
Aşksız Yaz Geçer Mi?
New York Times çoksatarı yazar Nicholas Sparks modern aşk öyküleri anlatmaktaki ustalığını bir kez daha gösteriyor. Ailesinin aldığı ani kararlar sonucu evini, çevresini, alışkanlıklarını değiştirmek zo... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
gizemkaradeniz okumak istiyor.
Senden Önce Senden Sonra (Scoundrels, #3)

Ona birçok isim takmışlardı ama melek o isimlerden biri değildi... Sebastian Ballister, Dainlerin adı çıkmış Markisi, çok kötü ve çok tehlikeli biriydi. Saygı duyulacak hiçbir kadın bu lanetli adamla birlikte olmak istemezdi. Dain Markisinin de onlarla ilgisi yoktu zaten. Günah işleyip durmaktan vazgeçmiyor, gamsızca yolunda ilerliyordu. Ta ki bir gün bir dükkân kapısı açılana ve o kadın içeriye girene dek... O, bu dünyadaki en kötü adama âşık olamayacak kadar zeki bir kadındı... Jessica Trent kararlı, genç bir kadındı ve erkek kardeşinin yoldan çıkmasına ne pahasına olursa olsun engel olacaktı. Onu kurtarmak hem ailesini hem de ailesinin geleceğini kurtarmak anlamına geliyordu. Ve genç kadın bu yolda gerekirse şeytanla işbirliği yapmaktan kaçınmayacaktı. İşin zor tarafı, karşısındaki şeytanın inanılmaz derecede karşı konulmaz oluşuydu ve esas kurtarılması gereken Jessicanın ta kendisiydi!

Ona birçok isim takmışlardı ama melek o isimlerden biri değildi... Sebastian Ballister, Dainlerin adı çıkmış Markisi, çok kötü ve çok tehlikeli biriydi. Saygı duyulacak hiçbir kadın bu lanetli adamla birlikte olmak istemezdi. Dain Markisinin de ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
gizemkaradeniz okumuş.
Uyanmış (Gece Evi, #8)

Gece Evi Serisi 8. Kitap UYANMIŞ YIKIMIN EŞİĞİNDEKİ ÇARESİZ BİR GENÇ KIZ, KALBİNİN KIRILMAMASI İÇİN NE YAPABİLİR? KARANLIĞIN GÖZLERİNİZİ BAĞLADIĞI YERDE, KALBİNİZE GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇARENİZ YOKTUR. ARKADAŞLIĞIN SINIRLARI NEREYE KADAR UZANABİLİR VE BİR KIZIN KALBİNDEKİ AŞK NE KADAR GÜÇLÜ OLABİLİR? Vampir Yüksek Konseyi tarafından aklanan ve Tulsa Gece Evindeki yüksek rahibe konumuna geri getirilen Neferet, Zoeyden intikam almaya yemin eder. Kalona üzerindeki hâkimiyeti, Zoeye karşı kullanacağı silahlardan sadece biridir. Ancak Zoey Skye Adasına sığınmış ve orada Kraliçe Sgiach tarafından onun yerine geçmesi için eğitilmektedir. Kraliçe olmak harika olurdu, değil mi? Tulsaya neden dönsün ki? İnsan refakatçisi Heathi kaybettikten sonra Zoey ne kendisinin, ne de süper yakışıklı savaşçısı Starkla olan ilişkisinin asla eskisi gibi olmayacağını bilir. Peki ya Stevie Rae ve Rephaim? Alaycı Kuzgun, Stevie Raeye karşı kullanılmayı reddeder, fakat dünya üzerinde Zoey dâhil hiç kimse onların ilişkisini onaylamayacakken elinden ne gelir ki? Babasına mı yoksa kalbine mi ihanet edecek? Hepsi ve çok daha fazlası Gece Evi serisinin soluk kesen 8. kitabında

Gece Evi Serisi 8. Kitap UYANMIŞ YIKIMIN EŞİĞİNDEKİ ÇARESİZ BİR GENÇ KIZ, KALBİNİN KIRILMAMASI İÇİN NE YAPABİLİR? KARANLIĞIN GÖZLERİNİZİ BAĞLADIĞI YERDE, KALBİNİZE GÜVENMEKTEN BAŞKA ÇARENİZ YOKTUR. ARKADAŞLIĞIN SINIRLARI NEREYE KADAR UZANABİLİR VE Bİ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Daha Fazla Göster

gizemkaradeniz şu an ne okuyor?

Gece Yolu

%72
Sayfa 360.

Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.