ettuba

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 2 takip edeni var. 13 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
ettuba şu an okuyor.
Kapan

O KIRMIZI kapıyı açmanın hayatımı değiştireceğini biliyordum.

On yedi yaşında, ailesinin gurur kaynağı olan genç bir kız ortadan kaybolmuştur ve üzerinden aylar geçmesine rağmen bulunamamıştır. Kızın başına gelenlerin sırrı ilk günkü tazeliğini korumaktadır. Yaptığı televizyon programlarıyla tacizcileri deşifre edip canlı yayında alenen teşhir eden bir muhabir, bu talihsiz kayıp olayının üzerine gitmek ister ve kızın başına gelenlerden, sorunlu gençlere arkadaşlık eden bir toplum görevlisinin sorumlu olduğunu düşünür.
Ancak bu adamın hikâyesi kısa bir süre içerisinde hayal edilemeyecek kadar karmaşık bir hâl alır ve olaylar içinden çıkılamayacak boyutlara ulaşır.

“Hiç kimse böylesine çarpıcı bir hikayeyi Coben’den daha iyi kaleme alamaz.”
- Associated Press

Kapan’a Övgüler

“Sürükleyici, okuyucuyu adeta peşinden koşturan ve hızına yetişmesi zor bir kurgu, bu kurguyu doyurucu biçimde süsleyen, tat katan diyaloglar. İşte karşınızda bir Coben klasiği daha: Kapan.”
- New York Daily News

“Daha ilk sayfasından sonunu tahmin edebildiğiniz o sıkıcı ve sıradan kitapları unutun. Kapan, sınırlarınızı zorlayacak.”
-Kirkus Reviews

“Tek bir ipucu bile çözüme gitmenizde büyük rol oynayacak. Kapan’a kısılmamak için çok dikkatli olmalısınız.”
-Observer

“İç içe geçmiş hayatları dalgalandıran iftira, suç ve tuzakların gölgesinde kalan masumiyetin sarsıcı öyküsü Kapan, herkese hayata dair öğrenilecek çok şey olduğunu hatırlatacak.”
-New York Times

“Suçluyu suçsuzdan ayırmak, doğru ile yanlışı ayırt etmek sandığınız kadar kolay olmayacak; kitabı bitirip kapağını kapatmadan hiçbir şeyden emin olmayın.”
-Publishers Weekly

O KIRMIZI kapıyı açmanın hayatımı değiştireceğini biliyordum.

On yedi yaşında, ailesinin gurur kaynağı olan genç bir kız ortadan kaybolmuştur ve üzerinden aylar geçmesine rağmen bulunamamıştır. Kızın başına gelenlerin sırrı ilk günkü tazeliğini ko... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 3 ay
Profil Resmi
ettuba okumuş.
The Crow: Ölümsüz Aşk

Aşk, tutku ve kariyer sizce ne kadar önemlidir?.. İnsan, ihtiraslarını nereye kadar zorlayabilir?..
Bu kitap, gizem, şehvet,aşk, tutku, intikam duygusu, ihtiras ve karmaşık ilişkiler yumağı ve sırlar perdesidir. William Blessing'in intikamını almak için verdiği büyük mücadele, iliklerinize kadar işleyecek, fantastik ve gerilim dolu bir macera. Bir solukta okuyacağınız, benzersiz bir roman.
Kitabı en esrarengiz kılan özelliklerinden biri de, The Crow Filiminin yapımcısı Alex Proyas ve Filmin başrol oyuncusu Brandon Lee'nin çekimler esnasında, gizemli bir şekilde peş peşe ölmeleriydi.
Biraz P oe, biraz kasvet, biraz gerilim. Aradığınız her şey bu kitapta...

1995 yılında Alex Proyas tarafından yönetilen ve başrollerini Brandon Lee'nin oynadığı film, tüm dünyada büyük bir başarı kazanmıştır.
Amarika'da çok satan ve büyük ilgi gören The Crow kitapları da filmi kadar etkileyicidir.

Aşk, tutku ve kariyer sizce ne kadar önemlidir?.. İnsan, ihtiraslarını nereye kadar zorlayabilir?..
Bu kitap, gizem, şehvet,aşk, tutku, intikam duygusu, ihtiras ve karmaşık ilişkiler yumağı ve sırlar perdesidir. William Blessing'in intikamını a... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
ettuba okumuş.
Kalbimin Tek Sahibi

Onlar aşk ve nefret arasındaki ince çizgideydiler… “Türünün en iyi örneği.” Rendezvous Jasmine beyaz kısrağı ve sarı saçlarıyla bir erkeği arzudan kıvrandıracak kadar güzeldir. Ancak Kral Richard'ın üvey kardeşinin menekşe gözlü aşk çocuğu, hiçbir erkeğin onun kalbine girmesine izin vermeyeceğine dair ant içmiştir. Ta ki Jasmine bir gün kristal küresinde onun yüzünü görünceye dek: Esmer bir şövalye kollarını açmış, onu beklemektedir. Jasmine, Falcon'un hipnotize edici bakışları ve yakıcı öpücüklerinden kendini korumak için şehvete susamış bir hükümdar ve sefahat düşkünü maiyetini bile karşısına almaktan çekinmeyecektir. Kan ve kılıçla yaşayan, tehlikeli derecede yakışıklı Falcon de Burgh bir kadınla evlenebileceğine asla ihtimal vermemektedir – ne var ki zarafeti dillere destan Jasmine'le bir kez bakışması yeterli olur. Şimdi onun söz dinlemez kalbini fethetmenin zorluğuna rağmen ona bir erkeğin bir kadına âşık olmasının harikulade yollarını öğretme hevesi içindedir. Ve şiddetli arzuları tek tek saklandığı yerden çıkmaya başlar...

Onlar aşk ve nefret arasındaki ince çizgideydiler… “Türünün en iyi örneği.” Rendezvous Jasmine beyaz kısrağı ve sarı saçlarıyla bir erkeği arzudan kıvrandıracak kadar güzeldir. Ancak Kral Richard'ın üvey kardeşinin menekşe gözlü aşk çocuğu, hiçb... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
ettuba okumuş.
İhtiras Çemberi

Onun saklı masumiyetine sahip olmak için savaşçı ruhunu bile terk etmeye hazırdı...

Safir mavisi gözleri ve ipek gibi saçlarıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip Prenses Eleanor hayatının en güzel çağındadır; ancak senelerce evlenmeyi beklediği William Marshall'ı hazin bir şekilde kaybeder. O günden sonra bir daha asla evlenmemeye yeminlidir; sonsuza dek saf ve temiz kalacaktır... ta ki Simon de Montfort İngiltere'ye adımını atıp yakıcı bakışlarıyla onu, Kral Henry'nin en küçük kardeşini, kraliyet ailesinin en değerli mücevherini baştan çıkarıncaya dek. Gözü pek, kibirli ve yenilmez bir Normandiya şövalyesi olan Simon, Eleanor'un daha önce kimsenin girmeye cesaret edemediği kalbinde ihtiyatsız bir arzu yaratmıştır.

Ülkenin en çok korkulan ve en tehlikeli adamlardan biri olan Simon'ın ise tek bir ölümcül zaafı vardır. Eleanor'un göz kamaştırıcı güzelliği ve mest edici masumiyetine yenik düşünce, koşulsuz teslimiyet gerektiren bir tutkunun peşinden gider... Bu tutku ki bir skandalın patlak vermesiyle birlikte ortaya çıkacak ve krallığı savaşa götürerek tarihin sayfalarını kan ve ihanetle kirletip, karşı konulmaz bir aşkın kıvılcımlarıyla ateşe verecektir...

Onun saklı masumiyetine sahip olmak için savaşçı ruhunu bile terk etmeye hazırdı...

Safir mavisi gözleri ve ipek gibi saçlarıyla büyüleyici bir güzelliğe sahip Prenses Eleanor hayatının en güzel çağındadır; ancak senelerce evlenmeyi beklediği Will... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
ettuba bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
ettuba okumuş.
Jüri

Her jüri kendine bir başkan seçer ve kararı başkan söyler Amerikada bir hukuk bürosu, akciğer kanserinden ölmüş bir adamın yakınları adına, bir sigara şirketine yüklü bir tazminat davası açar. Ancak yüzlerce milyon doların söz konusu olduğu bu davada garip olaylar başgöstermekte gecikmez. Davayı izleyenlerin kafasında türlü sorular belirmiştir: Jüri üyelerinin üstünde baskı kuran birileri mi vardır? Eğer öyleyse bunlar kimdir? Ve amaçları nedir?

Her jüri kendine bir başkan seçer ve kararı başkan söyler Amerikada bir hukuk bürosu, akciğer kanserinden ölmüş bir adamın yakınları adına, bir sigara şirketine yüklü bir tazminat davası açar. Ancak yüzlerce milyon doların söz konusu olduğu bu davada... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

ettuba şu an ne okuyor?

Kapan

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.