comertpay

Detayları:  Adana, 27 yaşında, Kadın
İlgi Alanları:  bolca kitap,müzik,uyku,gülümseme ve ders çalışmak
Sevdiği Kitaplar Türleri:  romantik,macera,genç kurgu,arkadaşlık,anne-çocuk ilişkisi,fantastik
1 takip ettiği ve 2 takip edeni var. 24 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

comertpay okumak istiyor.
Bu Yıldız Asla Sönmeyecek

Dostluğumuzun yazarlığıma bir etki yapmasını istemesem de elimde olmadan ondan hem bir insan hem de bir yazar olarak etkilenmiştim. Öylesine komik, dikkatli ve bilinçliydi ki. Empati kurmakta olağanüstü bir yeteneğe sahipti. Her şeyden önemlisi hepimiz kadar eksiksiz ve karmaşıktı. Esther hasta olduğu için değil, Esther olduğu için eşine az rastlanır bir insandı. Hayata geliş sebebi bizim yaşama dair Önemli Dersler almamız değildi. Esther'in hayatının anlamı, tıpkı herhangi bir hayatın anlamı gibi belirsizlik gölgesiyle kaplı, insanı çıldırtacak kadar muğlak bir sorudan ibaretti..."
-JOHN GREEN-


"Sadece mutlu ol, mutlu olamıyorsan seni mutlu eden şeyler yap. Ya da hiçbir şey yapmadan, seni mutlu eden insanların yanında ol."
-Esther Earl-

On iki yaşında tiroit kanseri teşhisi konan Esther (Farsça "Yıldız") Earl son derece zeki ve yetenekli ama bir o kadar da normal bir genç kızdı. Kötüleşen sağlığını metanetle karşılarken umut dolu, cömert ve insanlara yardım odaklı bir hayat sürdürdü. Neşeli, iyimser ve yüreklendirici bir evlat, kardeş ve arkadaş olan Esther, 2010 yılında on altı yaşına bastıktan kısa süre sonra hayata gözlerini yumdu fakat ölmeden önce binlerce insanın hayatına dokunmuştu. Bu Yıldız Asla Sönmeyecek, Esther'in etkileyici ve duygusal hikâyesini gözler önüne seriyor…

Dostluğumuzun yazarlığıma bir etki yapmasını istemesem de elimde olmadan ondan hem bir insan hem de bir yazar olarak etkilenmiştim. Öylesine komik, dikkatli ve bilinçliydi ki. Empati kurmakta olağanüstü bir yeteneğe sahipti. Her şeyden önemlisi hepim... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
comertpay okumak istiyor.
Aşk Baharı Beklemez

Kar, Kalplerinde Yanan Ateşi Söndüremeyecekti

Treniniz bir kar yığınına saplandığı için gecenin bir yarısı yapmak zorunda kaldığınız soğuk ve ıslak yürüyüş, çekici bir yabancıyla unutulmaz bir öpüşme karesiyle son bulmaz. Kimse iki metrelik karlara bata çıka yaptığı maceralı bir yolculuğun, onu, eski bir dostla büyük bir aşka sürükleyeceğini tahmin edemez. Gerçek aşkın, karlı bir sabahta erkenden başlayan Starbucks mesaisiyle alevlenebileceğine de öyle herkes ihtimal vermez...

Günümüzün üç çoksatar roman yazarı John Green, Maureen Johnson ve Lauren Myracle'a teşekkürler.

Eğlence, aşk, romantizm ve nefes kesici öpücüklerle dolu üç hikayemiz var ve hepsi de bahar öncesinde gelen son kar tanelerinin sihriyle ışıldıyor.

Kar, Kalplerinde Yanan Ateşi Söndüremeyecekti

Treniniz bir kar yığınına saplandığı için gecenin bir yarısı yapmak zorunda kaldığınız soğuk ve ıslak yürüyüş, çekici bir yabancıyla unutulmaz bir öpüşme karesiyle son bulmaz. Kimse iki metrelik karlar... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
comertpay kütüphanesine ekledi.
İlk Aşk (19 Başarısız Denemeden Sonra)

V. Katherine erkeklerin iğrenç olduğunu düşünüyordu
X. Katherine sadece arkadaş olmak istedi
XVIII. Katherine onu bir e-postayla terk etti
K-19 kalbini kırdı

Konu ilişkiler oldu mu, Colin Singleton’ın tipi Katherine isimli kızlar ve konu Katherine isimli kızlar oldu mu, Colin her seferinde terk ediliyor. Tam sayı vermek gerekirse, on dokuz kere.
Bir yol macerasına atılan, evden kilometrelerce uzaktaki bu anagram âşığı, hali harap, üstün zekâlı gencin cebinde on bin dolar, peşinde kana susamış bir yaban domuzu ve hemen yanında televizyon bağımlısı, şişman dostu vardır. Ama bir tane bile Katherine yoktur.
Yarattığı formülle tüm romantik ilişkilerin geleceğini hesaplamayı uman Colin, Katherine Öngörülebilirliği Teoremi’ni ispatlamak için debelenmekte, tüm Terk Edilenler’in öcünü almanın ve sonunda kızı kapmanın peşindedir.
Aşk, dostluk ve ölü bir Avusturya-Macaristan arşidükü, insanın kendisini yeniden keşfetmesini konu alan bu çok katmanlı romana şaşırtıcı bir son ve sıcacık bir yön katıyor.

V. Katherine erkeklerin iğrenç olduğunu düşünüyordu
X. Katherine sadece arkadaş olmak istedi
XVIII. Katherine onu bir e-postayla terk etti
K-19 kalbini kırdı

Konu ilişkiler oldu mu, Colin Singleton’ın tipi Katherine isimli kızlar ve konu Ka... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
comertpay okumak istiyor.
Alaska'nın Peşinde

Arka Kapak

İlk içki İlk şaka İlk dost İlk aşk son sözler

"Bu harika öyküyü okuyan kızlar hüzünlenecek, erkekler Alaska'nın vanilya ve sigara kokusunda aşkı, tutkuyu ve özlemi bulacak."
Kirkus

"John Green çok etkileyici bir roman yazmış. Hayat, sevgi ve insan olmanın gizemleriyle dolu labirente balıklama dalıyor. Bu kitap hayatınıza dokunacak, o yüzden sakın oturarak okumayın! Ayağa kalkın ve 'Büyük Belki'ye doğru bir adım atın."
K. L. Going, Michael L. Printz Onur Ödüllü Yazar

"Hem komik hem hüzünlü, ilham veriyor ve meraklandırıyor."
Bookpage

"Muhteşem bir son... bu kadar iyi bir kitaba yakışıyor."
Philadelphia Enquirer

"Sevimli ve fazla alçakgönüllü esprilerle dolu… Yazar, Alaska'nın karanlığını sevecen ve bir o kadar enerji dolu bir ışıkla aydınlatıyor."
School Library Journal

"Bu kitabı diğerlerinden ayıran, Miles Halter'ın zeki, öngörülü, acı dolu fakat güçlü sesi."
Chicago Tribune

Miles Halter, ünlülerin son sözlerine bayılan sıradan bir gençtir. Evindeki güvenli hayata katlanamadığından François Rabelais'nin ölmeden hemen önce "Büyük Belki" olarak betimlediği bilinmezin ne olduğunu bulabilmek için yatılı okula yazılır. Onu Culver Creek Lisesi'nde, aralarında Alaska Young da olmak üzere pek çok şey beklemektedir. Zeki, komik, son derece seksi ama bir o kadar perişan halde olan Alaska, Miles'ı kendi labirentine sürükleyecek ve "Büyük Belki" arayışında ona yol gösterecektir.
Michael L. Printz Ödülü'ne layık görülen Alaska'nın Peşinde, bir hayatın başka bir hayat üstünde ne kadar kalıcı izler bırakabildiğini muhteşem bir dille anlatıyor. Pek çok ödül sahibi John Green'in bestseller olan bu kitabı, çağdaş kurgu kitaplar arasında çığır açan yepyeni bir ses.

"Holden Caulfield'ın ruhu hayat bulmuş."
Kliatt

Arka Kapak

İlk içki İlk şaka İlk dost İlk aşk son sözler

"Bu harika öyküyü okuyan kızlar hüzünlenecek, erkekler Alaska'nın vanilya ve sigara kokusunda aşkı, tutkuyu ve özlemi bulacak."
Kirkus

"John Green çok etkileyici b... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
comertpay kütüphanesine ekledi.
Kağıttan Kentler

Quentin Jacobsen, olağanüstü derecede maceracı Margo Roth Spiegelman'ı uzaktan severek bir ömür harcamıştı. Bu yüzden hayatına ninja gibi giyinmiş olarak tekrar girdiğinde ve onu yaratıcı intikam mücadelesine çağırdığında, Margo'yu takip ediyor.

Birlikte geçirdikleri gece bitip yeni gün ağardığında, Q her zaman esrarengiz olan Margo'nun tamamen bir muamma olduğunu keşfediyor. Ancak Q, kendisi için ipuçları olduğunu öğreniyor. Alakasız bir yolu takip etmeye zorlanıyor, Q yaklaştıkça, tanıdığı sandığı kızı daha az görüyor.

Quentin Jacobsen, olağanüstü derecede maceracı Margo Roth Spiegelman'ı uzaktan severek bir ömür harcamıştı. Bu yüzden hayatına ninja gibi giyinmiş olarak tekrar girdiğinde ve onu yaratıcı intikam mücadelesine çağırdığında, Margo'yu takip ed... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
comertpay kütüphanesine ekledi.
Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları, #1)

Gizemli bir ada
Terk edilmiş bir yetimhane
Tuhaf fotoğraflar

16 yaşındaki Jacob, dedesinin başına gelen felaketin ardından hiç bilmediği bir adada keşfe çıkar. Burada Bayan Peregrinee ait bir çocuk yuvasının darmadağın olmuş kalıntılarıyla karşılaşır. Evin metruk koridorlarını, yatak odalarını araştırırken duyduğu bir sesle dehşete düşer, gördüğü şeyin peşinden koşarken birden zamanın hiç akmadığı, diğer insanların asla göremeyecekleri bir dünyaya ayak basar.

Akıllardan çıkmayacak eski fotoğraflarla bezenmiş bu roman yetişkinlerin, gençlerin ve karanlıkta geçen bir serüvenden haz duyan herkesin hoşuna gidecek.

Gizemli bir ada
Terk edilmiş bir yetimhane
Tuhaf fotoğraflar

16 yaşındaki Jacob, dedesinin başına gelen felaketin ardından hiç bilmediği bir adada keşfe çıkar. Burada Bayan Peregrinee ait bir çocuk yuvasının darmadağın olmuş kalıntılarıyla karşı... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
Daha Fazla Göster

comertpay şu an ne okuyor?

Final (Fısıltı, #4)

%0

Favori Yazarları (6 yazar)

Favori yazarı yok.