aysgl91

0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

aysgl91 bir kitabın resmini değiştirdi.
Ressamın Çırağı

Beth Ambrose; Londra'nın varoşlarında, ruhlarını iyileştirmek isteyenlerin sığındığı Merryfields'te ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Tutkulu ve başarılı bir ressam olan Beth, onu çırağı olarak yanına alan ve yeteneklerinin gelişmesini sağlayan ressam Johannes ile büyük bir bağ kurar. Bir gece beklenmedik bir şekilde evlerine gelen Noah Leyton isimli genç adam, Beth'in dünyasını alt üst eden bir teklifte bulunur. Aynı günlerde, Beth'in sanat yaşamına büyük fırsatlar sunacak bağlantıları olan gizemli bir konuk da Merryfields'e gelir. Elbette her şeyin bir bedeli vardır ve çok geçmeden Beth de bunun farkına varacaktır. Ülkenin büyük bir karmaşaya sürüklendiği günlerde, Beth hayallerine kavuşmak adına kalbinin sesini dinlemekle kalmayacak, tarihin akışını da değiştirecektir.

"Ressamın Çırağı, duygularınıza tam bir ziyafet yaşatacak. Patrick Süskind'in Parfüm'ündeki kadar şehvetli bir anlatıma ve Philippa Gregory'nin tarihsel lezzetine sahip, sizi sarıp sarmalayacak harika bir roman."
-Holiday Magazine-

"Romantik, sürükleyici ve kesinlikle doyurucu. Zamanda yolculuğa çıktığınızı hissettiren romanlardan biri."
-Katie Forde-

Müthiş derecede iyi bir hikâye arayışındaysanız ve başka bir zamana doğru yolculuğa çıkmak istiyorsanız bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız."-Deborah Swift "Sizi en son sayfasına dek esiri edecek, son derece eğlenceli bir kitap."
-Jean Fullerton-

(Tanıtım Bülteninden)

Beth Ambrose; Londra'nın varoşlarında, ruhlarını iyileştirmek isteyenlerin sığındığı Merryfields'te ailesiyle birlikte yaşamaktadır. Tutkulu ve başarılı bir ressam olan Beth, onu çırağı olarak yanına alan ve yeteneklerinin gelişmesini sağla... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 4 ay
aysgl91 okuma durumunu güncelledi.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 6 ay
Daha Fazla Göster

aysgl91 şu an ne okuyor?

aysgl91 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.