Zbyd

Profil Resmi
2 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 9 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Zbyd bir yazarı favorilerine ekledi.

28 Şubat 1884 tarihinde Gönen'de doğdu. Öğrenimine Gönen'de başlayan Ömer Seyfettin, Ayancık'ta ve annesiyle birlikte geldiği İstanbul'da Aksaray'daki Mekteb-i Osmaniye'ye devam etti. Eyüp'teki Baytar Rüşdiyesi'ni bitirip asker çocuğu olduğu için Kuleli Askeri İdadi'sine yazıldı (1893). Bir müddet sonra da Edirne Askeri İdadisi'ne naklolarak öğrenimini burada tamamladı. Daha sonra İstanbul'da Mekteb-i Harbiye'ye gelen Ömer Seyfettin, piyade mülâzımı sânisi rütbesiyle buradan mezun oldu.

İzmir'de Teğmen (1903-1910), daha sonra da üsteğmen olarak Rumeli'de görev yaptı (1908-1910). Askerlikten ayrılıp Selanik'e gelerek, Genç Kalemler Dergisi'nde yazmaya başladı. Balkan Savaşı'nda tekrar subay olarak orduya döndü. Yunanlılar'ın elinde bir yıl kadar esir kaldı. Esareti sırasında da öykü yazamaya devam ederek bunları Halka Doğru, Türk Yurdu ve Zakâ dergilerinde yayımladı. İstanbul'a dönünce ordudan ikinci kez ayrılıp, ölümüne kadar Kabataş Lisesi'nde edebiyat öğretmenliği yapan Ömer Seyfettin, 6 Mart 1920 tarihinde İstanbul'da öldü.

28 Şubat 1884 tarihinde Gönen'de doğdu. Öğrenimine Gönen'de başlayan Ömer Seyfettin, Ayancık'ta ve annesiyle birlikte geldiği İstanbul'da Aksaray'daki Mekteb-i Osmaniye'ye devam etti. Eyüp'teki Baytar Rüşdiyesi'ni bitirip asker çocuğu olduğu için Kul... tümünü göster

10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
Zbyd okumak istiyor.
Güzellik Geçicidir Akıl Baki Kalır

Yargıç Judy Sheindlin, Amerikada çok tanınmış bir "Aile Mahkemesi" yargıcı. Yargıç Judy aynı zamanda, kendi adını taşıyan televizyon programını 16 yıldır aralıksız sürdürüyor. New Yorkdan yapılan yayını ülke genelinde her gün 10 milyondan fazla kişi izliyor. Bu rakamla Yargıç Judy, Amerikada rekor izleyiciye sahip televizyon programcıları arasında yer alıyor.

Bir yargıç, bir eş, bir anne ve hatta büyükanne olarak Yargıç Judy bu kitabında, kendine özgü zekası ve bilgeliğiyle milyonlarca kadına dahiyane küçük sırlar veriyor.

Yargıç Judynin kadınlara verdiği altın bir kural var: Kadınlar akıllarını başlarına toplamalı, kendi kimliklerinden taviz vermeyi bırakmalı ve aşk adına aptalca kararlar almaktan vazgeçmeliler. Kendilerinden başka herkesi memnun etmeye çalışmakla ömürlerini tüketmemeliler. Eş seçmek yerine kendini seçilmek üzere sunan kadının sonu, her zaman hüsrandır.

''Yargıç Judy daima, her koşulda değişmez bir tavsiye sunuyor: "Yıllar sonra eyvah dememek için şunu asla unutmayın; güzellik geçer, akıl baki kalır…''

Yargıç Judy Sheindlin, Amerikada çok tanınmış bir "Aile Mahkemesi" yargıcı. Yargıç Judy aynı zamanda, kendi adını taşıyan televizyon programını 16 yıldır aralıksız sürdürüyor. New Yorkdan yapılan yayını ülke genelinde her gün 10 milyondan f... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
Zbyd okuma durumunu güncelledi.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
Zbyd, SDA adlı üyeyi takibe aldı.
SDA

negatif poliyanna

negatif poliyanna

10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
Zbyd, Selcan G's adlı üyeyi takibe aldı.
10 yıl, 4 ay
Profil Resmi
Zbyd, CML adlı üyeyi takibe aldı.
Profil Resmi
CML

10 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

Zbyd şu an ne okuyor?

Ölü Canlar

%51
Sayfa 175.

Favori Yazarları (1 yazar)

Favori yazarı yok.