ULGERKANAT

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
ULGERKANAT okumak istiyor.
Kır Zincirlerini (MacLeods of Skye Üçlemesi, #3)

Lachlan Maclean, klanını korumak için her şeyi göze almıştır. İskoçyanın en inatçı kızını, onu evliliğe ikna etmek gibi gizli bir emelle kaçırması gerekse bile. Vahşi arzulara sahip, emirler yağdırmaya alışkın bir lider olan Lachlan, güzel Floranın alevler püskürmesine hiç hazır değildir. Flora onun klanını kurtarma planını sekteye uğratacak ve sert, yontulmuş görüntüsünün altındaki yumuşak kişiliğini ortaya çıkararak, belki de felaketine neden olacaktır.
Highlanddaki en büyük evlilik ödülü olan Flora ne pahasına olursa olsun siyasi bir anlaşma gereği feda edilen annesinin kaderini yaşamamaya kararlıdır. Kendisini esir alan kişiye gaddarlığının bedelini ödeteceğine dair yemin eder ve tehlikeli bir tutkuyla onu cesurca bir irade savaşının içine sürükler. Geçmiş bir trajedinin ağır ağır kaybolmakta olan laneti ise henüz söze bile dökülmemiş aşklarının önünde büyük bir engel oluşturacaktır.

Lachlan Maclean, klanını korumak için her şeyi göze almıştır. İskoçyanın en inatçı kızını, onu evliliğe ikna etmek gibi gizli bir emelle kaçırması gerekse bile. Vahşi arzulara sahip, emirler yağdırmaya alışkın bir lider olan Lachlan, güzel Floranın a... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
Profil Resmi
ULGERKANAT okumak istiyor.
Ahlaksız Teklif (Notorious, #1)

Epsilon Yayınevinin yeni yazarı, şimdiye kadar yirmiden fazla aşk romanına imza atan Nicole Jordanın tutku dolu romanları her zaman Amerikanın en çok satan kitap listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Gerçek hayattaki kahramanı olan eşiyle Georgiada yaşayan yazar, okuyucuları için aşk ve ihtiras dolu romanlar yazmaya devam ediyor.

Sadece kendi zevklerinin peşinden giden, Lord Sinclair sevgili küçük kız kardeşi Olivia bir erkekle yaşadığı yasak buluşma sonucu sakatlanıp itibarını zedeleyene kadar Londranın çapkınlarındandı. Sonra, kız kardeşini sakat bırakan genç asilzade Aubreyyi yok etmek için her şeyi yapacağına yemin etti ve tüm servetini elinden aldı. Ağabeyinin öcünü almak isteyen Vanessa Lord Sinin sakat kız kardeşine refakatçi olmayı teklif ettiğinde, Damien bunu tek bir şartla kabul eder; Vanessa ağabeyinin borçlarını ancak onun metresi olursa silebilecektir.Vanessanın bu ahlaksız teklifi kabul etmesi sonucu aralarında tutku dolu ve tehlikeli bir oyun başlar. Peki, bu anlaşma bittiğinde kalpleri bundan etkilenmemiş olarak yaşamaya devam edebilecekler midir?

Epsilon Yayınevinin yeni yazarı, şimdiye kadar yirmiden fazla aşk romanına imza atan Nicole Jordanın tutku dolu romanları her zaman Amerikanın en çok satan kitap listelerinde üst sıralarda yer alıyor. Gerçek hayattaki kahramanı olan eşiyle Georgiada ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
Daha Fazla Göster

ULGERKANAT şu an ne okuyor?

ULGERKANAT şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.