Renyuma

1 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Renyuma okumuş.
Vampir Şövalye (Vampire Knight) #1

Tanınmış bir okul olan yatılı özel Cross Akademisi'nde gündüz ve gece dersleri var. Gündüz derslerine sıradan öğrenciler devam ederken elit bir grup olan gececi öğrencilerin hepsi birer vampir!! Gündüzcüler için vampirlerin varlığı da gece derslerinin gerçek yüzü de kesinlikle bir sır.

Okul müdürünün kızı Yuki ile ailesi vampirler tarafından öldürüleli beri vampirlerden ölesiye nefret eden Zero çocukluk arkadaşı ve gece derslerinin sırlarını koruyorlar. Onlar Akademinin Koruyucuları!! Vampirlerden nefret eden Zero'nun sakladığı büyük bir sırrı da var!

Merakla beklenen manga Vampire Knight- Vampir Şövalye ilk cildiyle raflarda!

İçindekiler

Birinci Gece- Cross Akademisi’nde Gece Dersleri

İkinci Gece- Zero’nun Sırrı

Üçüncü Gece- Vampirlerin Arasındaki Vampirler

Dördüncü Gece- Verilen Söz

Beşinci Gece- Değerli Kız

Gece Dersleri- Ek Bölüm

Tanınmış bir okul olan yatılı özel Cross Akademisi'nde gündüz ve gece dersleri var. Gündüz derslerine sıradan öğrenciler devam ederken elit bir grup olan gececi öğrencilerin hepsi birer vampir!! Gündüzcüler için vampirlerin varlığı da gece dersl... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
Renyuma okumuş.
Hellsing 1. Cilt

Hellsing, Kohta Hirano tarafından yaratılan Japon manga serisidir. Young King OURs adlı çok satan Japon seinen manga dergisinde 1997'den başlayarak Eylül 2008'e kadar yayınlanmış, daha sonra da Sh?nen Gahosha tarafından tank?bon sayıları halinde toplanıp Mart 2009'a kadar toplam 10 cilt halinde yayınlanmıştır.

Integra Hellsing adındaki 22 yaşında soylu bir kadın, hem Hellsing ailesinin son üyesi hem de lideri ve Protestan Kraliyet Şövalyelerinin başıdır, ayrıca Hellsing'in gizli silahı olan, Alucard adındaki bilinen ilk ve en güçlü vampiri, dolayısıyla Hellsing Organizasyonu'nu kontrol edebilen yegane insandır. Hellsing ailesi tanrıdan bir görev yolundadır ve Integra bu görevi her şeyden önde tutar. Birleşik Krallık ve Protestan Kilisesi ona emanettir.
İlk kez 11 Ekim 2001 tarihinde yayımlanmış ve Türkiye'de MTV'de, 13 yaş üzeri izleyici kitlesine hitap ederek yayımlanan animeye de uyarlanmış olan bu aksiyon ve korku yüklü manga şimdi Türkiye'de!

Hortlaklar, vampirler, canavarlar... Kraliyet Protestan Şövalyeler Kardeşliği, yani Hellsing, onlarla kadim zamanlardan beri mücadele ediyor. Nasıl mı? Tabii ki yüksek teknoloji ürünü silahlar ve ekipmanla... Üstelik bunları kullanan kişi tam bir vampir uzmanı. Hellsing sizi aksiyon ve kan yüklü bir dünyaya davet ediyor.

Bu sayıda Hellsing Organizasyonu'nun avlarıyla ve düşmanlarıyla tanışıyoruz. Hiç beklenmeyen bazı gelişmeler, Integra Hellsing'in tüm planlarını bozuyor. Üstelik, kurumun yakın geçmişinde yaşanan güç oyunları ve entrikalar da karşımıza çıkıyor. Bakalım Hellsing bütün bu olanlarla başa çıkabildi mi ve olacaklarla başa çıkabilecek mi?

Hellsing, Kohta Hirano tarafından yaratılan Japon manga serisidir. Young King OURs adlı çok satan Japon seinen manga dergisinde 1997'den başlayarak Eylül 2008'e kadar yayınlanmış, daha sonra da Sh?nen Gahosha tarafından tank?bon sayıları ha... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
Renyuma okumuş.
Naruto Cilt 4: Kahramanın Köprüsü


Her ninjanın eğitimi sırasında, değerlerini bir yana koyup yüzleşmesi gereken bir gerçek vardır; Ninjalar öldürmek için bir araçtır. Naruto için o zaman Sasuke'yi ölü olarak gördüğünde gelmiştir. Öfke Naruto'nun içindeki Dokuz Kuyruklu Tilki Ruhu'nu uyandırıp Haku'nun üstesinden gelmek için gerekli olan gücü verir. Dalga Ülkesi'ndeki savaş sona yaklaşırken, Konaha Köyü'nde ise Çunin sınavı başlamak üzeredir.


Her ninjanın eğitimi sırasında, değerlerini bir yana koyup yüzleşmesi gereken bir gerçek vardır; Ninjalar öldürmek için bir araçtır. Naruto için o zaman Sasuke'yi ölü olarak gördüğünde gelmiştir. Öfke Naruto'nun içindeki Dokuz Kuyruklu Ti... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
Renyuma okumuş.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
Renyuma okumuş.
Naruto Cilt 2: En Kötü Müşteri

Uzamaki Naruto, ailesi olmadan ninjalardan oluşan Konaha köyünde yaşayan yedi yaşlarında bir çocuktur. Toplum tarafından dışlanan ve hiç arkadaşı olmayan Naruto, dikkat çekmek için sık sık yaramazlığa başvurmaktadır. En büyük hayali ise köyün en güçlü ninjası olan Hokage’yi geçip bütün köy tarafından sevilmektir. Fakat Naruto’nun doğumun da büyük bir sır saklıdır.

Uzamaki Naruto, ailesi olmadan ninjalardan oluşan Konaha köyünde yaşayan yedi yaşlarında bir çocuktur. Toplum tarafından dışlanan ve hiç arkadaşı olmayan Naruto, dikkat çekmek için sık sık yaramazlığa başvurmaktadır. En büyük hayali ise köyün en güçl... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
Renyuma okumuş.
Naruto Cilt 1


Naruto, Ünlü Mangaka Masaşi Kişimoto Tarafından Yaratılan, 1999 Yılından Beri Japonya'da Yayınlanan Dünyaca Ünlü Manga Serisi Artık Türkiye'de.

Bugüne Kadar Japonya'da 100 Milyondan Fazla Satan Naruto Serisi, 2002 Yılında Bu Başarısı Taçlandırarak Animeye Uyarlandı. Ülkemizde De Gösterilen Bu Anime, Manga Kültürünü Dünyaya Tanıtıp; Naruto'yu Dünyadaki En Önemli Mangalardan Biri Haline Getirdi. Yıllardan Beri Geniş Bir Hayran Kitlesi Tarafından Türkçe'de Yayınlanması Beklenen Bu Eser, Manganın Özünden Hiçbir Şey Kaybetmemesine Özen Gösterilerek Ve Japonya'da Olduğu Gibi Sağdan Sola Okunacak Biçimde Hazırlandı. Yediden Yetmişe Herkese Hitap Eden Naruto, Çizgi Roman Kültürü İle İlgili Olmayanların Bile Severek Okuyabileceği Bir Eser.


Naruto, Ünlü Mangaka Masaşi Kişimoto Tarafından Yaratılan, 1999 Yılından Beri Japonya'da Yayınlanan Dünyaca Ünlü Manga Serisi Artık Türkiye'de.

Bugüne Kadar Japonya'da 100 Milyondan Fazla Satan Naruto Serisi, 2002 Yılında Bu Başar... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
Daha Fazla Göster

Renyuma şu an ne okuyor?

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.