Kitap Tanrıçası

Detayları:  Yvonne Juliet Tuğçe Lorem Kadın
İlgi Alanları:  Kitap, Film, Dizi
Sevdiği Kitaplar Türleri:  Fantastik, Tarihi, Tarihi Aşk, Bilim Kurgu
Hakkında: 
→イuğçe | 17 | Unconcerned | Faithful | Noble | Hopeful | Dreamer | Barker | Cheerful ∞[̲̅b̲̅][̲̅o̲̅][̲̅o̲̅][̲̅k̲̅][̲̅s̲̅] ∞ [̲̅m̲̅][̲̅u̲̅][̲̅s̲̅][̲̅i̲̅][̲̅c̲̅] ∞... daha fazla
5 takip ettiği ve 5 takip edeni var. 3 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Kitap Tanrıçası okumak istiyor.
Sürgün (The Mccabe Trilogy,# 2)

Alaric McCabe doğuştan hak edilmiş topraklar için savaşan bir klanı yönetmektedir. Artık görev gereği bir evlilik yapmaya da hazırdır. Fakat komşu bir klan liderinin kızı olan Rionna McDonaldla anlaşmaya giderken yolda pusuya düşürülür ve ölümle burun buruna gelir. Mucize eseri bir Highland meleğinin yumuşak dokunuşuyla hayata döndüğünde klanına bağlılığı ve en derin arzuları da sınanmış olur.

Kendi klanından dışlanmış olan Keeley McDonald sevdiği ve güvendiği insanların ihanetine uğramıştır. Yaralı savaşçının attan düşmesiyle Keeley bu cılız ama aynı zamanda güçlü görünen bedenin etkisinden kurtulamaz, tıpkı onun gibi Alaricin de yüreğini bir alev sarmıştır. Komplo ve tehlike çemberi onlara doğru yaklaştıkça Alaricin ne kadar imkansız görünse de bir seçim yapması gerekir: Kendi kanından olanları aldatmak pahasına bu kadının aşkına inanacak mıdır?

Alaric McCabe doğuştan hak edilmiş topraklar için savaşan bir klanı yönetmektedir. Artık görev gereği bir evlilik yapmaya da hazırdır. Fakat komşu bir klan liderinin kızı olan Rionna McDonaldla anlaşmaya giderken yolda pusuya düşürülür ve ölümle buru... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Kitap Tanrıçası okumak istiyor.
Asla Bir İskoçyalı Sevme (The Mccabe Trilogy #3)

Caelen McCabein saf kalbi öyle büyük bir ihanete uğramıştı ki klanı geri dönüşü olmayan bir yola sürüklenmişti. Artık aileye olan sadakatini her şeyden üstün tutuyordu. Ağabeyinin son anda evlenmekten vazgeçtiği geliniyle hayatını birleştirme sorumluluğu ona verilmişti. İki klan arasındaki ilişkilerin düzelmesi buna bağlıydı. Güzel Rionna McDonald ideal bir eş olsa da Caelen hiçbir kadına güvenmiyordu, özellikle de adeta eziyet edercesine onu baştan çıkaran bu kadına.
Babasının güç oyununda bir günah keçisi olan Rionna görevini yerine getirecektir, ancak bunu yaparken kalbini ve onurunu korumaya yemin etmiştir. Her şeye rağmen Caelenin şehvetli dokunuşları gardını indirmesine sebep olur, fakat klanı kadar duygularını da şiddetle koruyan kocasına duyduğu hisleri bastırmaya devam eder. Ne zamanki McCabe efsanesi için savaş kapıya dayanır, Rionnanın gerçek savaşçı duyguları da gün yüzüne çıkar. Babasının gazabına uğramaktan korkmayarak, düşmanlarının hiddetini hiçe sayarak Rionna, Caeleni kurtarmak pahasına hayatını riske atacaktır.

Caelen McCabein saf kalbi öyle büyük bir ihanete uğramıştı ki klanı geri dönüşü olmayan bir yola sürüklenmişti. Artık aileye olan sadakatini her şeyden üstün tutuyordu. Ağabeyinin son anda evlenmekten vazgeçtiği geliniyle hayatını birleştirme sorumlu... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Kitap Tanrıçası okumak istiyor.
İskoçyalı'nın Kollarında (The McCabe Trilogy, #1)

Baştan çıkarılmaya hazır olun.”

Monica McCarty

Mairin Stuart, yatağının kenarındaki taş zeminde diz çökmüş bir şekilde dua ediyordu. Eliyle boynundaki deri kolyenin pürüzsüz yüzeyinde gezdirdi. Küçüklüğünden beri ezberlediği kelimeleri fısıldayarak her zaman yaptığı gibi bitirdi duasını. “Lütfen, Tanrım. Beni bulmalarına izin verme.”

Ewan McCabe kazanmaya ant içmişti. Savaş çanları çalıyordu. Bütün klan onun emrindeydi ve Ewan ona ait olanı düşmanlarından almaya hazırdı. Ta ki bir gün ruhu masmavi gözlerinde hapsolmuş, simsiyah saçlı bir kız oğlunu kurtarıp bir anda hayatını değiştirinceye kadar. Mairin, Ewan’ın klanı için bir kurtuluş olabilirdi fakat yıllarca intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir adamın nazarında durum göründüğünden farklıydı.

Kralın gayrimeşru kızı olan Mairin uzun zamandır dış dünyadan uzakta. bir manastırda yaşıyordu. Ancak evlendiğinde sahip olabileceği zenginlik yüzünden kaçırıldığı gün başına gelecek felaketten habersizdi. McCabe’in adamları onu kurtarmış olabilirdi fakat bu aynı zamanda en büyük korkusunu da uyandırmıştı: Ewan McCabe ile evlenmek zorunda olmak… Ona direnirken aslında kendi arzularına da direndiğini fark edecekti.

Baştan çıkarılmaya hazır olun.”

Monica McCarty

Mairin Stuart, yatağının kenarındaki taş zeminde diz çökmüş bir şekilde dua ediyordu. Eliyle boynundaki deri kolyenin pürüzsüz yüzeyinde gezdirdi. Küçüklüğünden beri ezberlediği kelimeleri fısıld... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Aşk Seni de Vurur (Higlands' Lairds, #3)

Aşkın, nefretin, intikamın ve saf arzunun özüne inen sürükleyici bir hikâye...

St. Bielli Prenses Gabrielle için İskoçya şaşırtıcı manzaraların, vahşi klan şeflerinin, aldatıcı vadilerin, dik gölgelerin - ve şimdi de hilekârlığın, ihanetin ve cinayetlerin diyarıdır. Muhteşem güzelliğiyle tanınan ve İngilterenin en güçlü baronlarından birinin kızı olan Gabrielle, aynı zamanda Highlands topraklarında barış isteyen kral için mükemmel bir pazarlık kozudur. Kral John, Gabriellein iyi huylu ve asil bir beyle evlendirilmesine karar verir. Ama bu evlilik asla gerçekleşmeyecektir.

Muhafızlarıyla birlikte akıl almaz bir zalimliğe tanık olan Gabrielle için her şey bir anda değişir. Okuyla tek atışla birinin canını alırken, bir başkasının hayatını kurtarır ve böylece savaş başlar.

Birkaç gün içinde eski ve yeni düşmanlar arasında büyük bir kavga alevlenirken Highlands tutkuyla tutuşur. Gabriellein sakladığı sır yüzünden İskoçyanın en korkulan adamı Colm MacHughun cesur olmak için yeni bir sebebi vardır. Colmun delici bakışlarının altında

Gabriellein ne bedeni ne de kalbi güvendedir.

"Sürükleyici ve ilgi uyandırıcı."
Publishers Weekly

"Garwood tarihi aşk romanı yazarları arasında parlayan bir yıldız."
The State

"İskoçyanın masalsı atmosferinde maceraya doyacaksınız."
The Roanoke Times

Aşkın, nefretin, intikamın ve saf arzunun özüne inen sürükleyici bir hikâye...

St. Bielli Prenses Gabrielle için İskoçya şaşırtıcı manzaraların, vahşi klan şeflerinin, aldatıcı vadilerin, dik gölgelerin - ve şimdi de hilekârlığın, ihanetin ve cina... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Kitap Tanrıçası okumak istiyor.
Gece Yarısı Öpücüğü (Gece Yarısı Nesli, #1)

“Gece Yarısı Öpücüğü karanlık, sınırlarda gezen ve tutku dolu bir vampir hikâyesi.”
Chicago Tribune

“Seksi, zekâ dolu ve zorlayıcı… bunların hepsi Gece Yarısı Öpücüğü’nü tanımlıyor. ”
Fresh Fiction

Gabrielle Maxwell’in en gizli fantezilerini gerçeğe dönüştürecek olan siyah saçlı yabancı, kalabalık gece kulübünde uzaktan onu seyrediyordu. Bir anlığına gördüğü bu adam bütün hayatını değiştirecekti. Fakat Gabrielle’in tanık olduğu cinayet, karanlık ve ölümcül sonuçlar doğuracaktı. Asla var olduklarını bilmediği vampirlerin dünyasına girecek ve asırlardır devam eden bir savaşın ortasında kalacaktı.
Lucan Thorne kendisini, bir ölümlü olan Gabrielle’e bağlayacak ve onu, bu karanlık dünyanın kötülüklerinden korumak için her şeyini riske atacaktı.
Tutkuyla bağlanan iki âşık kaderlerine karşı bu savaşta sonuna kadar mücadele edecekti.

“Gece Yarısı Öpücüğü karanlık, sınırlarda gezen ve tutku dolu bir vampir hikâyesi.”
Chicago Tribune

“Seksi, zekâ dolu ve zorlayıcı… bunların hepsi Gece Yarısı Öpücüğü’nü tanımlıyor. ”
Fresh Fiction

Gabrielle Maxwell’in en gizli fantezilerini... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Kitap Tanrıçası şu an okuyor.
Karanlığın Kızı (Gods & Monsters #1)

Ari, yalnızlık ve kaybolmuşluk duygusunun önüne geçemiyor bir türlü. Buz mavisi gözleri ve asla değiştiremediği ya da kazıyıp atamadığı gümüş renkli, uzun, gür saçlarıyla hep dikkat çekiyor. Bakıcı ailelerin yanında geçen çocukluğunun ardından, nereden geldiğini ve kim olduğunu bulma isteğine karşı gelemiyor.

Sorularına yanıt aramak için çıktığı yolculukta ona ışık tutan, uzun zaman önce ölmüş annesinden kalan bir mesaj: Kaç! Ari, birilerinin ya da bir şeylerin ona çok yaklaştığını hissediyor. Ama kimden kaçtığını ya da neyin onu takip ettiğini bilmeden kendini koruyabilmesi çok zor.

Bildiği tek bir şey var: Doğum yeri New 2’ye dönmesi gerektiği. Kasırgaların vurduğu New Orleans’ın yeniden kurulmuş hali olan New 2’nin yönetimi dokuz ailenin elinde. Burası öyle sıradışı ki Ari’nin hiçbir farklılığı tuhaf kaçmıyor. Ama karşılaştığı her canlı –ne kadar ölümcül ve ürkütücü olursa olsun– ondan korkuyor.

Ari yanıtı bulana kadar durmayacak. Ama bazı gerçeklerin ortaya çıkması da bir o kadar korkunç ve tehlikeli…

Ari, yalnızlık ve kaybolmuşluk duygusunun önüne geçemiyor bir türlü. Buz mavisi gözleri ve asla değiştiremediği ya da kazıyıp atamadığı gümüş renkli, uzun, gür saçlarıyla hep dikkat çekiyor. Bakıcı ailelerin yanında geçen çocukluğunun ardından, nered... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Daha Fazla Göster

Kitap Tanrıçası şu an ne okuyor?

Karanlığın Kızı (Gods & Monsters #1)

%0

Favori Yazarları (34 yazar)

Favori yazarı yok.