Gria Himonas

3 takip ettiği ve 4 takip edeni var. 9 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Gria Himonas bir gruba katıldı.
Beyaz Dizi

Ülkemizde Gelişim Yayınları ile başlayan, şu anda ise Harlequin yayınlarının kitaplarına verilen genel isim. Beyaz dizi sevenleri buraya bekliyoruz.

Ülkemizde Gelişim Yayınları ile başlayan, şu anda ise Harlequin yayınlarının kitaplarına verilen genel isim. Beyaz dizi sevenleri buraya bekliyoruz.

8 ay
Gria Himonas bir test çözdü. Sonuç: 0/7 (%0) doğru.
Hababam Sınıfı

Sadece ilk roman üzerinden hazırlandı. Kolay gelsin =)

Sadece ilk roman üzerinden hazırlandı. Kolay gelsin =)

11 yıl, 4 ay
Gria Himonas bir test çözdü. Sonuç: 3/7 (%42.9) doğru.
11 yıl, 4 ay
Gria Himonas bir yazarı favorilerine ekledi.

Margaret Mazzantini İrlanda Dublin’de, doğdu. Ailesiyle birlikte Roma’da yaşıyor. Il catino di zinco, Manola, Zorro, Sakın Kımıldama yazarın kaleme aldığı eserleri. Mazzantini Il Cantino di Zinco adlı romanıyla İtalya’nın önemli ödülleri Selezione Campiello Ödülü’nü ve Opera Prima Rapallo-Carige Ödülü’nü almıştır. Yazar ayrıca Sakın Kımıldama adlı romanıyla Citta di Bari, Costiera del Levante-Pinnuccio Tatarella Edebiyat Ödülü’nü, 2002 İtalyan Strega, Grinzane Cavour ve Rapallo-Carige ödüllerini kazanmıştır.

Margaret Mazzantini İrlanda Dublin’de, doğdu. Ailesiyle birlikte Roma’da yaşıyor. Il catino di zinco, Manola, Zorro, Sakın Kımıldama yazarın kaleme aldığı eserleri. Mazzantini Il Cantino di Zinco adlı romanıyla İtalya’nın önemli ödülleri Selezione Ca... tümünü göster

11 yıl, 4 ay
Gria Himonas bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Gria Himonas okumuş.
Sakın Kımıldama

ALDIĞI ÖDÜLLER: 2002 Strega Ödülü; 2002 Grinzane Cavour Ödülü; 2002 Rapallo-Carige Ödülü; 2002 Pinuccio Tatarella Ödülü Başarılı cerrah Timoteonun on beş yaşındaki kızı Angela bir motosiklet kazası sonucu babasının çalıştığı hastaneye getirilir. Durumu kritik olan ve ölümle mücadele eden kızıyla uzun bir monologa girişen Timoteo, ona hayatının en büyük gizini ve suçunu itiraf eder. Gazeteci olan güzel karısı Elsayla evliliğinin gerisinde yaşanmış ve eskilerde kalmış bir hikâye, Timoteonun bütün yaşamını alt üst etmiş ve korkunç bir trajediyle sonuçlanmıştır. Bir biçimde bu trajediye dahil olan kızının başucunda geçirdiği saatler boyunca Timoteo, kızını iyileştirmeye çalışırken kendi ruhunun da sağaldığını anlar. Angelanın geçirdiği tehlike, kendisiyle hesaplaşmasını sağlayabilecek, kendi hikâyesini tamamlamasına yardım edecek midir? Aşkın ve ihanetin, doğumun ve ölümün hikâyesi olan Sakın Kımıldama, güçlü ve canlı imgeleri, metaforları, yoğun duygusallığıyla okuru etkiliyor, içine alıyor. Bu kitabıyla 2002de İtalyanın en önemli dört edebiyat ödülünü birden alan Margaret Mazzantini, ilk kez acıyla yüzleşen bir doktorun, varlığının tekdüzeliğinden çıkıp yaşamın mucizelerine bakmasını, kendisini ve dünyayı yeniden keşfetmesini anlatıyor. Sakın Kımıldama, insanın acıyla insanlaştığını anlatan unutulmaz bir roman.

ALDIĞI ÖDÜLLER: 2002 Strega Ödülü; 2002 Grinzane Cavour Ödülü; 2002 Rapallo-Carige Ödülü; 2002 Pinuccio Tatarella Ödülü Başarılı cerrah Timoteonun on beş yaşındaki kızı Angela bir motosiklet kazası sonucu babasının çalıştığı hastaneye getirilir. Duru... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

Gria Himonas şu an ne okuyor?

Yann Andrea Steiner

%0

Dijital Video ile Sinema

%0

Favori Yazarları (1 yazar)

Favori yazarı yok.