Burcualtn

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Burcualtn okumak istiyor.
Yakın ve Tehlikeli

Baileyin bindiği küçük uçağın motorunda bir arıza meydana gelir. Teksaslı pilot Cam Justius, uçağı parçalanmadan yere indirmeye başarır, ancak genç kadın ve pilot için vahşi doğada hayatta kalma mücadelesi başlar. Uçağın sabote edildiğini düşünen Bailey bir yandan da yakışıklı pilotun çekim gücüne karşı koymaya çalışır. Artık yaşamak ve kurtulabilmek adına, sadece Came güvenmek zorundadır.Ama katil, yarım kalan işini bitirmeyi kafasına koymuştur...

Baileyin bindiği küçük uçağın motorunda bir arıza meydana gelir. Teksaslı pilot Cam Justius, uçağı parçalanmadan yere indirmeye başarır, ancak genç kadın ve pilot için vahşi doğada hayatta kalma mücadelesi başlar. Uçağın sabote edildiğini düşünen Bai... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 10 ay
Profil Resmi
Burcualtn okumak istiyor.
O Gecenin Ardından

Sevgili okuyucu;
Bütün kitaplarım arasında O Gecenin Ardından en sevdiklerimden biri ve Faith Devlin ile Gray Rouillard en sevdiğim iki karakterim. Faith güçlü, gururlu ve korkusuz. Gray ise ah, o inanılmaz derecede seksi. Faith’in, annesini ve Gray’in babasını içeren korkunç skandal hakkındaki gerçeği arayışı merak uyandırıyor. Bunun üzerine Güney ateşi de eklenince elden düşmeyecek bir kitap çıkıyor ortaya. Umarım O Gecenin Ardından’ı beğenirsiniz.
Sevgilerimle,
Linda Howard

Sevgili okuyucu;
Bütün kitaplarım arasında O Gecenin Ardından en sevdiklerimden biri ve Faith Devlin ile Gray Rouillard en sevdiğim iki karakterim. Faith güçlü, gururlu ve korkusuz. Gray ise ah, o inanılmaz derecede seksi. Faith’in, annesini ve Gray... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 10 ay
Profil Resmi
Burcualtn okumak istiyor.
Alev Alev


ENNER REDWINE lotoda büyük ikramiyeyi tutturunca hayatı tümüyle değişir: fakir bir kadın olarak uykuya yatan Jenner, uyandığında artık bir milyonerdir. Arkadaşları ve babası, tüm masraflarını Jenner’ın üzerine yıkmaya başlayınca genç kadın en geç beş yıl içerisinde meteliksiz kalacağını anlar ve zor olsa da, yalnızca parası için yanında olup, onu sömürmeye çalışan insanların hepsiyle ilişkisini kökten keser ve Florida’ya taşınır.

Yeni hayatında etrafı zengin insanlarla çevrilidir ve Jenner, üzerinden yedi yıl geçmiş olsa da hala tam anlamıyla çevreye uyum sağlayamamıştır; parasal zenginliği, içindeki manevi boşluğu doldurmaya yetmemiştir.

Yaşadığı muhitteki tek yakın arkadaşı olan Sydney Hazlett, Hawaii’ye yardım amaçlı yapılan bir deniz seyahatine birlikte katılmayı teklif ettiğinde, Jenner gönülsüz de olsa kabul eder ve bu seyahat, genç kadının hayatını bir kez daha değiştirecek anların yaşandığı yer olacaktır. Jenner, kendisini kaçıran adamın büyüsüne kapılacak, kaderin oynadığı anlaşılması güç oyuna boyun eğecek ve kendini, uzun zamandır kapısını çalmayan çılgınca bir aşkın kollarına bırakacaktır.

“Ödüllü yazar Linda Howard, aşk-macera ikilisini şüphesiz en etkili biçimde bir araya getiren isimlerden.”
—Barnes&Noble

“Kâbusa dönen bir gemi yolculuğu ve tutkulu bir aşk. Howard sizi tutku rüzgârının önüne katıp götürecek.”
—Amazon.com

“Para her şeyi değiştirir diyenler haksız sayılmazlar. Linda Howard’ın heyecan dolu romanı ‘Alev Alev’de değişimler öyle hızla meydana geliyor ki, kendinizi kaptırmamanız imkânsız. Kalbinizi durduracak şiddette romantizm, tehlike, ucunda servet değerinde paraların döndüğü riskli işler ve lüks bir gemide düzenlenen bir yardım gezisi Linda Howard’ın elinde yoğrulunca, sonuç elbette ki başarılı oluyor.”
—Observer

“Linda Howard kendini sürekli geliştiren bir yazar ve bu eseri Alev Alev, diğerlerinden çok farklı bir tarzda yazılmış ve okuyucuya bambaşka bir tat veriyor. Heyecan, macera, drama ve güldürü, hepsi bir arada.”
—The New York Times

“Howard’ın bir oturuşta bitireceğiniz, keyifli romanı sizi kendine hayran bırakacak. Aksiyon ve aşk yüklü bir gemi yolculuğuna biletiniz var. Keyfini çıkarın!”
—Romantic Times

“Linda Howard’ın yepyeni ve en heyecan dolu romanı.”
—Entertainment Weekly

“Muhteşem karakter gelişimi, sürükleyici bir hikâye, keyifli diyaloglar ve aşkın içine düşmüş bir kadın... İşçi sınıfından gelme milyoner Jenner’ın tepeden tırnağa değişen yaşamına şahitlik etmek sandığınızdan çok daha keyifli olacak.”
—Publishers Weekly


ENNER REDWINE lotoda büyük ikramiyeyi tutturunca hayatı tümüyle değişir: fakir bir kadın olarak uykuya yatan Jenner, uyandığında artık bir milyonerdir. Arkadaşları ve babası, tüm masraflarını Jenner’ın üzerine yıkmaya başlayınca genç kadın en geç b... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 10 ay
Profil Resmi
Burcualtn okumak istiyor.
Fırtına

Ailesinden kalma dağ evini satmak isteyen Lolly, aniden ortadan kaybolur. Hava soğuktur ve yoğun bir fırtına kapıdadır. Kasabanın şerifi bu durumdan şüphelenir ve tatilden yeni dönen oğlunu Lolly'i bulması için görevlendirir. Lolly ve Gabriel eskiden ilişkileri olan iki arkadaştır.

Adam Lolly'nin evine vardığında beklenmedik bir durumla karşılaşır. Lolly'i bulup kurtarması gerekir. Daha da önemlisi fırtınalı geçmişleri olan bu ikilinin tekrar birbirine güvenip fırtınayla ve eli silahlı adamlarla başa çıkmayı başarabilmeleri olacaktır.

“Baştan sona büyüleyici, nefes kesen korku dolu bir hikaye… Kapıyı pencereyi kapatın, koltuğunuza yerleşin ve elinize sımsıcak bir fincan kahve alıp fırtınaya kapılın”

Ny Times

“Romantik gerilimin ustası birinci sınıf romanlarına bir yenisini eklemiş.”

Herald

“Linda Howard muhteşem bir yazar.”

Iris Johansen

“Linda Howard ŞEHVET, duygusallık ve gerilimi kusursuzca birleştiriyor.”

Publishers Weekly

Ailesinden kalma dağ evini satmak isteyen Lolly, aniden ortadan kaybolur. Hava soğuktur ve yoğun bir fırtına kapıdadır. Kasabanın şerifi bu durumdan şüphelenir ve tatilden yeni dönen oğlunu Lolly'i bulması için görevlendirir. Lolly ve Gabriel es... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 10 ay
Profil Resmi
Burcualtn okumak istiyor.
Aşk Tuzağı

Bütün aşklar imkânsız mıdır?
Denemeden bilemezsiniz.

New York Times Bestseller yazarı Linda Howard, aşkın ve gerilimin köşe kapmaca oynadığı bu çok satan romanında sizi,
en ince ayrıntısına kadar düşünülüp planlanmış kusursuz bir düğün törenine davet ediyor. Ancak bu törende damat ve gelin
karşılıklı sözler veremeyecek, birbirlerine yüzüklerini takamayacak, masum bir öpücüğün tadına varamayacak ve
gelin bu özel günün ışıltısını yüreğinde hissedemeyecek; çünkü acımasız bir katil, gelini öldürmek için sinsice vaktinin gelmesini beklemektedir.

Gelinle yaşadığı sorunlar yüzünden bir numaralı şüpheli durumuna düşen düğün organizatörü Jaclyn ile olayı soruşturmakla görevlendirilen Dedektif Eric Wilder’ın yolları cinayetin hemen öncesinde kesişmiş, birlikte tutkulu saatler
geçirmişlerdir. Ama oyun değişmiştir artık. Geçmişteki kötü deneyimleri yüzünden kalbini yeni maceralara kapatan Jaclyn’le Dedektif Wilder arasındaki ilişki yavaş yavaş aşka dönüşürken soğukkanlı katil de adım adım yeni hedefine doğru
yaklaşmaktadır.

“Linda Howard tam anlamıyla muhteşem bir yazar.”
Iris Johansen

“Romantizm, gerilim ve eğlence ancak Linda Howard sayesinde
bir araya gelebilir.”
Sandra Brown

“Linda Howard ismi artık
heyecanla eş anlamlı hale geldi.”
Romantic Times

“Yakıcı bir aşk, dizginlenemez duygular ve elinizden
düşüremeyeceğiniz bir gerilim.”
Publishers Weekly

Bütün aşklar imkânsız mıdır?
Denemeden bilemezsiniz.

New York Times Bestseller yazarı Linda Howard, aşkın ve gerilimin köşe kapmaca oynadığı bu çok satan romanında sizi,
en ince ayrıntısına kadar düşünülüp planlanmış kusursuz bir düğün törenine ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 10 ay
Daha Fazla Göster

Burcualtn şu an ne okuyor?

Burcualtn şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.