Zümrüt Şelaleleri

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Yazarın Türkçe'ye çevrilen dördüncü kitabı olan Zümrüt Şelaleleri'ni de okuyup bitirmiş olmanın keyfini yaşıyorum. Kitabın adı, kapağı, anlatım dili ve kurgusu her zamanki gibi çok iyiydi. İlk başlarda biraz durağan biri girişi olduğu izlenimine kapılmış olsam da ilerleyen sayfalarda yine her zamanki gibi, eski ile yeni yaşanmışlıkların birleşiminden oluşan gizemler, sırlar,aşk, entrikalar okuyucuyu sarıp sarmalıyor. Güzeldi, okunasıydı. Tavsiye ederim.

8 puan

#kimberleyfreeman romanlarında en sevdiğim şey bir mekanın farklı zaman dilimlerindeki insanların gözünden anlatılması.. Okurken sizde o mekanın koridorlarında, salonlarında, bahçesinde, patikasında sürüklenip gidiyorsunuz.#zümrütşelaleleri diğer kitaplarına göre biraz yavan diyebilirim. Diğer kitaplarda ki ana karakter kadınlar daha mücadeleci ve güçlüydü. Bu kitapta onu yakalayamadım. Favorim hala #kırçiçeğitepesi

10 puan

Yine harikaydı... kitaplarını en hızlı bitirdiğim yazarlardan oldu K. Freeman... seni direkt hikayeye kilitliyor.

10 puan

süper,hatta süper ötesi bir kitap daha...
beni aldı benden, bayıldım resmen. hikayede bir geçmişe bir günümüze gidip geliyoruz veeee mükemmel bir sona bağlanıyor.tabi bir geçmiş bir gelecek yazarak kafa karıştırmamış bazen sıkılır okuyucular ama ben bundan daha güzel örneğini görmedim bu konuda :)

aklına düştüyse bu kitap tereddüt etme oku arkadaşım beğenmezsen eğer benim kütüphaneden kitap takas ederiz ;)

6 puan

Merak uyandirdigi kesin ama duygulari hissettirme konusunda bir kir cicegi tepesi degil.

geri ileri