Zaman Yolcusunun Karısı

En Son Değerlendirmeler

1 puan

zaman kaybı...

7 puan

Filmi izlemeden okuyacak olanlar için ilk başlar biraz sıkıntılı olabilir :)

7 puan

Kitabını filmine tercih ederim. Bazen gülümsetip bazen hüzünlendiren sürükleyici bir roman.

7 puan

Zamanda yolculuğa dair, kendisiyle çelişmeyen her eseri severim. Ancak bu eser, başka bir şey. Güldürüyor, macereya sokuyor ve en sonunda hüzne boğuyor.

"Son 50 sayfasını zırıl zırıl ağlayarak okuyacaksınız" diye bir yorum bırakmış Türk bir köşe yazarı. Bir kitabın ağlatabileceği fikri komik geldi ve denedim. Hani ağlamadım ama gerçekten son sayfalar hüzne boğdu. :)

12 yıl, 10 ay
6 puan

Çok değişik bir kitaptı. Henry ve Clare in aşk hikayesi. Aşkları Clare 6 yaşındayken ve Henry 40 yaşındayken başlıyor. Fakat daha sonra Clare 20'li yaşlarda 1991 yılında Henry ile karşılaştıklarında başlıyor. Anlatması çok güç ama güzel. Henry zamanda yolculuk yapıyor ama istem dışı bu şekildede geleceğini görebiliyor. Fakat birbirlerine olan aşkları çok derin, çok büyük. Henry ölürken Clare gelecekte tekrar 1 kere birbirlerini göreceklerini söylüyor Ve Clare bütün bir ömür o günü bekliyor ve o gün geldiğinde Clare 82 yaşında oluyor !!!! Çok duygu yüklü bir kitapdı. Sonlarında inanılmaz gözyaşı döktüm. Halada onlar için üzülüyorum !!!!

10 puan

Kitabı filminden daha önce okumuştum. Çok değişik bir kitap.. Filmi izlediğimde bende aynı etkiyi yaratmadı.

Okunması gereken kitaplar arasında.

Profil Resmi
10 puan

unutulmuyacak bir roman...sıradışı bir aşk hikayesi ...ve gözyaşı...ailecek hayranıyız..

10 puan

İki defa okudum ve hala bıkmadım. Çok güzel ve farklı bir kitap. Beni oldukça etkiledi. Okurken ağladığım tek kitap sanırım.

10 yıl, 10 ay
10 puan

filmi de kitabı da harikaa

10 yıl, 10 ay
3 puan

Filmini izleyip, daha sonra okuduğum bir kitap. Bitirmek için zorluk çektim. Çok karışık. Kitabındansa filmini tercih ederim.

Profil Resmi
4 puan

konusu ilgi çekici, başlarda da insanı merak ettiriyor okunmaya değer kılıyor ama ilerledikçe olaylar kendini tekrar ediyor, gereksiz yere uzatılmış.

4 puan

Beklediğim gibi bir roman değildi.
Kitabın gereksiz yere uzatılmış olduğunu düşünüyorum.
Roman değil de yaş problemi çözüyormuş gibi hissettim kendimi okurken.
Isınamadım çoğu karaktere. Clare ve Henry karakterinin uyumunu sevdim sadece. Boş vaktiniz varsa okuyabilirsiniz. Okumasam da olurmuş.

Profil Resmi
9 puan

Kitap kalın olsa da bir çırpıda okunabilecek sürükleyicilikte. Sürekli bir tarih değişiminin olması kitabı daha heyecanlı tutmuş. Son sayfaları ise duygu yüklü.

9 puan

Çok çok çok güzeldi. Zaman yolculuğunu seviyorum

6 puan

Yazarı her şeyden önce bu zaman trafiğini yönetebildiği için tebrik etmek gerek. Zaman-mekan sürekliliğinde tartışmaya açık noktalar olsa da sağlam bir kurguya imza atılmış. Kişisel olarak durduğumuz yerde duralım derim.:) Başkarakterlerin uyumu ve birbirlerini bekleme sabırları gerçekten dokunaklı. Sonlara doğru hızlandırılmış bir hüzün var.

9 puan

Kitap cidden çok güzeldi. Zaman yolculukları ile ilgili okuduğum ilk roman değildi. Ama aşk konusunda adını yazdırabilecek bir ikili oldu benim için, Henry ile Clare... Ben sadece sonunun biraz daha uzatılabileceği kanısına vardım bitirdikten sonra. Güzel bir aşk hikayesiydi, şimdi sıra filmini izlemekte. :)

8 puan

Beğenerek okuduğum , kurgusunuda çok sevdiğim tatlı bir romandı benim için. Filmi kitabıyla bayağı benzerlik gösteriyor ama sonunda oynama yapmışlar. Kitaptaki son çok daha güzeldi. Aşk, fantastik türünde güzel bir örnek kanımca.

geri ileri