Yolda

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

Hep karakterleriyle tanıdığım bir yazarı kendi doğal yaşantısının içinde, yaşam tarzı, insanlara yaklaşımı, bakış açısı, farklı durumlara verdiği tepki gibi yönleriyle tanıma olanağı sunduğu için ayrı bir keyif aldım.

10 puan

Yazarın en pozitif öykü kitabı demek yanlış olmaz sanırım. Öyle bir içtenlikle öyküleştirmiş ki kendi gezilerinde yoluna çıkanları, insan kendini o uçakta, o kompartımanda, o otobüste bir arka sırada konuşulanları dinleyen bir yolcu gibi hissediyor. :) Neşeli bir gezi-öykü karması :)..

Profil Resmi
10 puan

birbirinden farklı, birbirinden değerli 7 yol hikayesi, 7 hikaye kahramanı, 7 hayat ve 7 yol arkadaşı ile gidilen hiçbir yer; yine su gibi akıp giden bir BU kitabı! ayrıca yemek tariflerini de bir gün mutlaka deneyeceğim!

8 puan

Kitap gezgin yazara Buket Uzuner'in yolda karsilastigi insanlarin hikayelerinden bir derleme. Icinde birbirinden farkli ve oldukca ilginc hikayeler var. Insanda yolculuga cikma istegi birakiyor. :)

11 yıl, 10 ay
7 puan

Bu kitabı yolculukta okunmaya başladım diyebilirim. Yazar yolda tanıdığı kişilerin hikayelerini anlatınca kitaptan etkilenip yanındaki yolcuya, "Hadi bana hikâyeni anlatsana" diyesi geliyor insanın. :D Yazarın yol arkadaşlarıyla konuşması sırasında düşünceleri, içsel konuşmaları o kadar doğaldı ki ben olsam bende böyle düşünürdüm dediğim pek çok yer oldu. Bu da kitabı daha akıcı hale getiriyor. Okuduğum ilk Buket Uzuner kitabı. Diğerlerini de büyük bir hevesle okuyacağım sanırım.

geri ileri