Yeşil Kiraz

En Son Değerlendirmeler

7 puan

lise yıllarımda okduğum bir kitaptı. kitabı da okulumuza geldiği gün almış ve imzalamıştım. hatta o zaman yazar olma hayalleri kuruyordum ve kitaplarına bayılıyordum. tekrar liseli bir genç olsam yine kitaplarından okurdum.

11 yıl, 10 ay
9 puan

İlkokulda okumuştum Yeşil Kiraz 1-2 yi.İsminden ve kategorisinden beklenmeyecek kadar başarılı ve güzel bir kitap.Özellikle okul çağlarında okunmalı diyorum,çok etkileyici hayatın içinden bir konusu var.Özellikle genç kızlar çok beğenecek,İpek Ongun'a alternatif...

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
6 puan

Ortaokuldayken nerdeyse herkesin elinde bu kitap vardı , o zamanlar okumuştum . Güzel diye hatırlıyorum .

Profil Resmi
10 puan

Adını Feriha Koydum dizisine çok benziyor :)

5 puan

Küçük yaşta okursanız hoşunuza gidebilecek bir kitap. Keza ben lise yıllarında okuduğumda sevmiştim.

Profil Resmi
7 puan

Kitap güzeldi. Kiraz'ın küçüklükten başlamasını çok saçma buldum en az iki yüz sayfa kızın küçüklüğünden bahsediyor. Kitabın tadı iki yüzüncü sayfadan sonra çıkıyor.

7 puan



Sanırım lise yıllarında okumuştum. O dönemde sevmiştim.

9 puan

Kapıcı kızı Kiraz'ın başından geçenleri anlatıyor.

Profil Resmi
3 puan

çok ama çok sıkıcı bir kitap.

8 puan

Gerçekçi bir hikaye. İnanası geliyor insanın. Hayatın gerçekleriyle yüzleştirip çoğu gençlik kitabı gibi herşeyi toz pembe göstermiyor. Hayatın zorluklarını yüzünüze vuruyor.

Profil Resmi
6 puan

Bendeki baskısında bir çok hata vardı. Virgüller gereksiz yere kullanılmıştı. Bir satırı iki kere yazmışlardı. Ayrıca mantık hataları da vardı. 47. baskıya gelmiş kitapta böyle hatalar bence normal değil. İnsan biraz dikkat eder. Kiraz biraz saçma davranışlara sahip gibi geldi bana. Ayrıca küçüklüğü daha iyiydi, büyüdüğü zaman kitap sıkıcılaştı

geri ileri