Ye Dua Et Sev

En Son Değerlendirmeler

1 puan

yarım bıraktığım ender kitaplardan..

Profil Resmi
4 puan

Filmi çekildiğine göre çok iyi bir kitap olmalı diye düşünmüştüm ama bende tam bir hayal kırıklığı yarattı. hikayede pek bir akıcılık bulamadım. daha çok bir gezi kitabı. o yüzden beni pek sarmadı

3 puan

sıkıldım sıkıldım sıktııı cok ama değişikti yinede... yasam tarzımı değiştirdim okurken sadece...

1 puan

amerikan bakış açısıyla yazıldığı için bana hafif geldi. derinliği yok. bu yüzden yarım bıraktım. tavsiye etmem.

4 puan

Umduğumu bulamadım, ya kitap çok abartıldı ya da benim hazırbulunuşluk düzeyime uymadı ...

Profil Resmi
1 puan

Kitapları yarım bırakmayı pek sevmem ama bu kitaba tahammül edemedim doğrusu. o kadar sıkıcı ki kitabı yarım bıraktığım gibi filmini de tam izleyemedim

9 puan

Bir insanın hayatta neler yaptığını fark ettiren bir kitap.Durup insan kendine 'Ben ne yapıyorum?Bu hayattan istediğim ne?' diye soruyor.Hayatınızdaki bazı şeylerden memnun değilseniz bu kitabı okuyarak kendinize gelebilirsiniz:)

6 puan

Filminden sonra okuduğum için,anlatımı bazen sıktı beni.Kitabı sevmeme rağmen Ye Dua Et Evlen'i merakla beklemedim hatta okumadım.Kitap hakkında iyi anılarım yok belki de bu yüzdendir.

10 yıl, 10 ay
4 puan

Okumazsanız bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum her iki kitabı da oldukça sıkıcı. Gezi ve yemek kitabı olarakta düşünebilirsiniz bir bakıma. Aşk romanı olmadığı kesin.

10 yıl, 10 ay
10 puan

kitabı da filmi de harikaaaa

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
1 puan

en uzun sürede okuduğum kitap diyebilirim. okumak isteyenlere tavsiyem: okumayın. gerçekten çok sıkıcı ve tamamen vakit kaybı. ticari amaçla yazıldığı belli. okura kazandırdığı tek şey italya'ya gidip gezme isteği.

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

Ne yazık ki filmini izledikten sonra okudum bu yüzden biraz sıkıldım diyebilirim. İkinci kitabı da almaya hiç ihtiyaç duymadım diyebilirim.

10 yıl, 5 ay
Profil Resmi
5 puan

Okumayı çok isteyip 2 defa yarıya kadar gelip bıraktıgım bir kitap. Sevmedim. Sözcükleri ağır. Bir okudugunu anlamak için bir daha ve bir daha okuman lazım. Kitabını bi kenara atıp filmini izledim. :)

Profil Resmi
2 puan

Kitap benim için bir zaman kaybıydı. Fakat çok boş vakti olanlar alıp okuyabilir.

Profil Resmi
1 puan

Kitap zaten matah değil, bir de tercümesi bu kadar kötü olunca hiç çekilmiyor.

1 puan

berbat berbat tamamen zaman kaybı nasıl moda olduğunu hala anlamış değilim oldukça aptalcaydı

2 puan

vasat bir kitap. harcadığım vakte acıyorum.

4 puan

Abartılmış, ününü hak etmeyen kitaplardan..2 ayda bitirebildim. Hafif, çerez bir kitap olarak görmek istemiştim ancak bu değerlendirmeyi yapabilmem için en azından daha akıcı olmasını beklerdim. Bende mi bir sorun var bilmiyorum ama sanki yazar gereksiz ve yersiz anlatımlarla bezemiş kitabı. Puanımı en azından içsel yolculuk, kişinin özgürlüğü vb. konulara değindiği için veriyorum.

4 puan

Boş vaktiniz yoksa gereksiz

3 puan

Kitap,boşanmış mutsuz bir kadının 3 ülkede yaşadığı bir nevi kendini bulma hikayesini anlatıyor.Günlük gibi de diyebiliriz.İtalya,Hindistan ve Endonezya'da geçen zamanını anlatan 3 bölümden oluşuyor.İlk bölüm yani İtalya'da geçen bölüm fena değildi ki bunun en iyi olduğu bölümü olduğunu kitap bittikten sonra anlayacaktım.

Kısaca benim fikrim vasat olduğu.Puanımıda İtalya bölümünde geçen güzel yemeklerin hatırına veriyorum.

Profil Resmi
10 puan

Harika bir kitap. Yer yer kendimi buldum. Kimi zaman Liz gibi cekip gitmek istedigimi fark ettim. Ülke ülke gezmek, yeni insanlarla tanismak, hatta bazilarina yardimca olmak ... Kendini Tanriya adamak ve mutsuz bir evliligin ardindan tekrar aski bulmak

geri ileri