Yanlış Yatak

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Tahminimden güzel çıktı.
Alırken beklentim yoktu kitaba dair ama okurken keşk daha uzun olsaydı diye düşündüm. Gabe'i sevdim :)) vazgeçmedi hiç ve hoş bir karakterdi ama kardeşi nathan'ı ve Elle'nin kardeşi Ian'ında keşke hikayeleri olsa ve daha fazla yer verilseydi..
Özetle güzel bir kısa romandı, beyaz dizi tadında okunabilir..

7 puan

İsmiyle müsemma.. Oldukça müstehcen sahnelerle dolu bir romandı.. Açıkçası birçok yerde okumayı bıraktıracak kadar erotik öğeler vardı. Ama romanın sonuna geldiğimde acaba ilerde neler olacak diye de bir merak resmen ele geçirdi beni :)

7 puan

Eksikleri olsa da güzeldi.

10 puan

Kelimeler kifayetsiz kalır desem yeriydi bu kitap için. Gabe hayalimdeki erkek diyebilirim. O dövmeleri, konuşması vurdumduymaz ama bir o kadar da ilgili tavırları beni bitirdi. Kitabın ince olması canımı çok sıktı çünkü bu güzel kitap biraz daha uzatılabilirdi. Tadına doyamadım...

Hiç kimse dört dörtlük değildir diye boşuna dememişler. Gabe ve Elle'nin de kendine göre kusurları vardı ama aşkları meydana çıkınca tüm kusurların üstü örtüldü.

İlk satırlarda kitap beni kendine çekti zaten, gerisini nasıl bitirdim anlayamadım bile. Müthiş bir edebiyat, kurgu, yazım, çeviri... Çok çok beğendim kitabı hatta aşık oldum diyebilirim. Keşke biraz daha kalın olsaydı. Bir günde hemen bitirdim, zevkle okudum.

Allah da bana Gabe gibi bir tane dövmeli koca nasip etsin inşallah! Bayıldım adamın bedenine... O dövmeleri, kasları, bakışları beni yerden yere vurdu resmen.

Kısacası özetlemek gerekirse, harikaydı! Umarım seri olarak devamı gelir...

5 puan

Kitabı okuma listeme aldığımda buradaki 9 puanı ve bloglardaki tanım yazılarını okumuştum. Bu kadar vasat bir kitap beklemiyordum açıkçası...
Kurgu zayıftı, hikaye zayıftı, çeviri deseniz yine öyle. Noktalama işaretlerinin yanlış kullanımı had safhadaydı...
Daha ne saysam bilemedim.
Tamamiyle hayal kırıklığıydı. 5 puan fazla bile bu kitaba

7 puan

İnsanı sıkıp kasmayan oldukça akıcı kitaplardan biri.Zaman geçirmek için ideal kitaplardan.Eğer bu tarz kitapları seviyorsanız tavsiye ederim :)

8 puan

Yanlış Yatak / Katee Robert
Kısacık bir hikaye, boş ve azıcık zamnınızı doldura bileceğiniz sevimli bir hikaye. Elle çalıştığı galerinin sahibinin hayatının erkeği olduğunu,daha doğrusu annesinin kendisi için seçeceği türde bir erkek olduğunu düşünür. Ve bir gece onu gafil avlamak için haice bir plan yapar ve Nathan yani patronunun evine gider. Yatak odasından içeri girer ve daha fazla düşünüp pişman olmadan yatağa giriverir. Yanında yatan kişinin Nathan olmadığını öğrenmesi fazla uzun sürmez ama iş işten geçmiştir bir kere. Üstüne birde yanlış yatakta yatanın kim olduğunu öğrendiğinde işler biraz daha karışacaktır….

Konu bu şekilde başlar ve başladığı gibi son hızda da biter…. Keyifli bir kitaptı ama öyle uzun uzun sayfalar beklemeyin. Çerezlik diye adlandırdıklarımızdan olur kendisi

7 puan

Çalıştığı sanat galerisinin sahibinden hoşlanan Elle, kendine olan güvensizliğinden dolayı bir türlü Nathan'a yaklaşamaz. Bir gece tüm cesaretini toplar ve .. Ancak, minicik bir sorun vardır, ışığı açma cesaretini gösterdiği an cesaret edip yaklaştığı kişi Nathan'ın yatağında yatan başka bir erkektir..
Gabe, bir gece vakti kendisine yaklaşan melek gibi kızın ne yapmaya çalıştığına anlam veremese de geri çevirmedi.

Kısacık güzel bir hikaye. Sürekli anne baskısı altındaki Elle'nin kafasındaki kötü çocuk tanımına uyan, ama bir yandan da kendini mutlu eden Gabe'den uzak durmak ile duramamak arasındaki gelgitleri okunası bence.

7/10 Diyorum..

6 puan

Elle erkek kardeşinin asker arkadaşı Nathan'ın galerisinde sanat koordinatörlüğünde çalışır. Nathan sakin, kibar, yakışıklı tam da annesinin bulmasını istediği adamlardan biridir. Zorla yemeğe gittiği adamlardan hiçbirine benzemez. Galeride işini sürdürür Nathan onun ilgisinden tamamen habersiz yaşamaya devam ederdi. Aralarında olağanüstü bir kimya yoktur ve kendisi için seçeceği erkeklerden değildir ancak erkekler konusunda yanlış tercih yaptığını zor yoldan öğrenmiştir. Aralarında bir şeylerin başlamasını istediği için elinden geleni yapmaya karar verir. Cesaretini toplar ve Nathan'ın yatağına girer.

Gabe gece kulüpleri çalıştırır. Kardeşi Nathan'ın galerisinde geceyi geçirirken peşine düştüğü kadınlardan farklı narin bir kadın yatağına girer. Önce hayal olduğunu düşünür çok geçmeden hayal olmadığını anlar. Tek gecelik ilişkilerle yalnızlığını gidermeye çalışmış ama ertesi gün uyandığında kendisini daha yalnız hissetmiştir. Üst bedeninin neredeyse tamamını kaplayan ensesine doğru uzayan dövmeleriyle masum kızlar için mıknatıs sayılmaz. Ona bir kez bakarlar ışıl ışıl zırh giymiş bir şövalye olmadığına karar verirlerdi. İşin sonuçlarına ertesi gün katlanmaya karar verir ve eminim cevabını alınca durmaz.

Çok geçmeden Elle yanlış bir adamla olduğunu anlar. Karşısında kendisi için seçeceği tipte bir erkek vardır. Gabe gitmemesini istese de Nathan olmadığını söyleyerek gider. Gabe önce kardeşinin sevgilisinden hoşlandığını düşünür hemen kardeşinin ilgisini çekmediğini anlar. Elle'den etkilenir hayır hiçbir zaman amacına engel olmamıştır ve Elle'nin peşini bırakmak istemez.
Elle yaşadıklarına inanamaz. Nathan'ı seçmesinin nedeni eski sevgilisi gibi herkesle birlikte olmayıp, aynı ortamdayken aklını başından almaması, güvenli olmasıydı. Çatı katında ki yabancının tam tersiydi. Çok geçmeden yabancının kimliğini öğrenir. Gabe'den etkilenir ve Gabe vakit geçirmek ister. Hayatında her şey mükemmel şekilde dengelidir. Hayatında onu etkileyen bir adama yer yoktur. Gabe ile ilgili her şey çok fazla, çok kontrol dışıydı. Onun arkasında bıraktığı kalbi kırık gözü yaşlı kadınlardan olmak istemez ama karşı koyamaz ve yakınlaşmaları çok sürmez. Yanlış anlama mini ayrılığa sebep olsa da her şey yoluna girer. Gabe Elle ile yıllardır hiç mutlu olmadığı kadar mutludur ve hisleri karşılıklıdır. Çok geçmeden sevgi sözcükleri ve teklif ile mutlu son gelir.

Kolay okunan, akıcı ama pek bir olayı olmayan düz bir kitap.

geri ileri