Tutkulu Aşk (Chinooks Hokey Takımı, #1)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

son derece keyifle okuduğum... elimden bırakmakta zorlandığım... yüzümde bir gülümsemeyle bitirdiğim... keşke daha bitmeseydi dediğim harika ötesi bir kitaptı... Rachel Gibson okumaya ba-yı-lı-yoo-rumm :) konusu çoook güzel... karakterleri çoook iyiydi... özellikle kadın karakteri çook sevdim.. süprizlerle dolu... eğlenceli diyalogları akıcı anlatımıyla kitaba aşık oldum... yazar tek bir cümleyle size hissettirmek istediklerini veriyor... için de aşk... sevgi.... tutku... üzüntü... neşe... hepsi vardı... ve çok güzel okuyucuya aktarılmıştı... güzel vakit geçireceğiniz.. okurken mutlu olacağınız bu kitabı şiddetle tavsiye ederim... kaçırmayın :)

Profil Resmi
8 puan

chinoks serisi içinde en beğendiğim kitap oldu..

11 yıl, 11 ay
10 puan

muhteşem bir kitap :)

9 puan

Bence cikan tum kitaplar icinde en guzeli .......Eglenceli ve tutkulu bir ask.....

8 puan

Başlarda sıktıysa da 100'den sonrası güzeldi =)

Profil Resmi
10 puan

Çok sevdim uzun süredir bir kitap tam kıvamında dedirtti. Okuduğuma değdi. Lexsi, Mae ve Hugh favori karakterlerimdi:)

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

John çok taş

10 puan

Ben bu kitaba bayıldım desem yeridir:)
Klasik aşk hikayesi değildi, çok eğlendim okurken :)

9 puan

Rachel yazarda o kitap güzel olmaz mı yaBu kadının yazdığı bütün kitaplar istisnasız favorilerim arasında

Serinin üçüncü kitabı Tutkulu Aşk da diğerleri kadar güzeldi.Konusuna gelince kitap Georgeanne'nin kendi düğününden kaçış sahnesi ile başlıyor.Kendinden yaşça büyük bir adamla evlenmekten son anda vaz geçiyor ve kaçmak içinde kahramanımız ünlü hokey oyuncusu Johndan yardım istiyor ama tabi John'un düğünden kaçtığından haberi yokYolda giderken öğrensede gerçeği iş işten geçiyor.Üstelik birde Georgeanne'nin evleneceği adamın patronu olduğunu öğrenince iyice şoka giriyor.Neyse sonuçta yarım ediyor ve tek bir gece kalıp gitmesini istiyor kızdan ve o bir gecede olanlar oluyorErtesi sabahta John kızı öylece havaalanına bırakıp arkasına bile bakmadan gidiyor.Tabi aradan yedi yıl geçiyor o gecenin birde bedeli ortaya çıkıyorEh devamı hikayede

Komik ve duygusal bir kitap.Esas karakterlerimizin ikisininde başından kötü olaylar geçmiş.O yüzden biraz temkinli yaklaşıyorlar hayata.

Neyse çenem düştü yine bana kalsa ne var ne yok anlatıcam

10 puan

Georgeanne Howard büyükannesi tarafından büyütülmüştür. Küçükken matematikten nefret etmiştir.Matematik ona baş ağrıları vermiştir. Okuma zorluğu çekip, başarısızlık yaşayınca öğretmeni büyükannesinden test yaptırmasını istemiştir ve disleksi olduğu ortaya çıkmıştır.Kendisiyle dalga geçileceğini bildiğinden kimsenin bunu öğrenmemesi gerektiğine karar vermiştir. Bu yüzden farklı alanlarda kendini geliştirmeye, kusursuz olmaya çalışmıştır.
Kendisinden çok büyük ve çok zengin olan Chinooks Hokey Takımının sahibi Vigril Duffy ile evlenmek üzereyken yapamayacağını anlamıştır. Hep başının çaresine bakmaya çalışmıştır ama hayatındaki pek çok şeyde olduğu gibi başarısız olmuştur.Okulda,girdiği her işte başarısız olduktan sonra Virgil'i sevmeye kendisini ikna edebileceği konusunda da başarısız olmuştur. Düğünden kaçması ile olaylar başlar.
Düğünden çıkan hokey oyuncusu John Kowalsky oradan kaçmasına yardım eder. John'ın bilmediği şey ise yardım ettiği kadın patronunun gelinidir.

John iki kere evlenmiştir. En son altı ay önce Vegas'ta son kez akşamdan kaldığında uyanmış ve kendisini bir dansçı ile evlenmiş halde bulmuştur. Hayatı normalken Virgil'in kaçak gelini ile yakalanırsa ne olabileceğini düşünmek bile istemez.
İkili bir gece geçirdikten sonra John kariyerini tehlikeye atmak istemez ve Georgeanne'i gönderir.
Yıllar sonra yeniden karşılaşan ikili onları birbirine bağlayan şey yüzünden ayrılamaz hale gelir. Ortaya duygularda girince ayrılmak imkansız olur.

Yazarın okuduğum ilk kitabı çok beğendim kitabı severek okudum.
Georgeanne harikaydı,nefes almadan konuşmaları o kadar tatlı ve komikti ki hep yüzümde bir gülümseme ile okudum. Lexie muhteşemdi yaptıklarını konuşmalarını, kahkaha atarak okudum.Eğlenceli güzel bir kitaptı.

8 puan

Romantik komedi biraz da ayrılık acısını ve evlat sevgisini işleyen güzel , akıcı bir anlatıma sahip okunası bir Rachel Gibson romanıydı. Eğelenceli bir okunma zevki veriyor doğrusu...

8 puan

Okuduğum çok güzel yorum almış bir çok kitaptan daha güzeldi keyifle okudum tek sıkıntı elimden bırakmak istemedim

8 puan

Tutkulu Aşk benim okumaya doyamadığım, bitince keşke biraz daha okuyabilseydim dediğim bir kitap oldu.
Georgeanne, zengin bir iş adamı ile evlenmekten son anda vazgeçer ve düğünden kaçmasına gönülsüzde olsa yardım eden kişi, müstakbel kocasının sahibi olduğu buz hokeyi takımının oyuncularından John “Duvar” Kowalsky’dir. John’un onu götürdüğü evinde geçen gece sonrası onu umursamazca terminale götürmesinin ardından, Georgeanne, onun aldığı bileti kullanmaz ve şehirde kalarak yeni hayatına bir adım atar. İkili, yıllar sonra tekrar karşılaştığında ise her ikisi de oldukça değişmiş olacaklardır.
Chinooks Hokey takımı serisinin ilk kitabı Tutkulu Aşk, eksik bulduğum çevirisine rağmen beni oldukça tatmin etti. Georgie, disleksi olan ve bunun üstesinden gelebilmek için çok çalışan bir kadın iken John ise sert, alkol bağımlısı hokey oyuncusu rolüne bürünmüştü. Arka planda bize göz kırpan Hugh ve Mae ilişkisinin detayları hakkında daha fazla umudum vardı fakat yazar onları ufak birkaç sahnede göstermeyi tercih etmiş. Romantik, dram, komedi gibi unsurlar bir aradaydı. Kısacası seriye, Georgie ve John çifti ile güzel bir giriş yapılmış.

geri ileri