Telepati (Telepati, #1)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Mukemmel bir kitap.. Gizemli olaylar akilda kalan sorular
Guzeldi... Hayal gucunuzu aciga cikartin.

8 puan

http://kitaptutkum.blogspot.com.tr/2015/01/multiversum-1-telepati-leonardo.html

6 puan

Konu cok ilgi cekici olsa bile yazar bunu anlatmayi basaramamis diye dusundum okurken. Fazlasiyla basit bir dille yazilmis ve bu cidden rahatsiz ediyor insani.

9 puan

http://kronikokur.blogspot.com.tr/2015/06/telepati-multiversum-1.html

8 puan

Kafa karıştırıcı aynı zamanda sürükleyici.

8 puan

Çok ilginç bir konusu vardı. Ancak okurken oldukça kafam karıştı. Hatta sonunu anlamak için iki kere okudum. Çoklu evren teorisi üzerinde duruluyor ve bir süre sonra kim, nerede anlamak güçleşiyor.

Profil Resmi
6 puan

Başta tamamen büyük yazılarına ve konu akışına gıcık oldum normal bir kitap sandım boşu boşuna popülerleştirilmiş. Sonradan biraz daha açıldı konu anlaşılmaya başlandı. Severim fantastik konuları ama bunu o kadar sevemedim. 2. kitabında belki değişir fikrim. Popüler romanları seviyorsanız bence okunabilinir.

9 puan

Konusu çok ilgi çekici gelmişti, Lake Hause'a benzeterek okumaya başladım. Kısmen Lake Hause'dan etkilenilmiş, alternatif yaşamlar döngüsü, zorlu bir konu için en kabul edilebilir finallerden biri. Kitap güzeldi, filmleştirileceğine eminim. Tavsiye ederim.

9 puan

Zaman zaman kafam karıştı açıkçası ama kitap çok akıcı konu çok güzel yazarın dili de oldukça iyi. Ayrıca kapağı da nedensizce sevdim.

9 puan

Bir bilim kurgu kitabı olarak beğendim. Telepati, yazılıcak zor konulardan. Bir de paralel evrenler girmiş işin içine... Patrignani'nin tarzını beğendim. Yaşça küçük olan karakterler kullanılmış. Yine de çocukça olmamış. Kapağı çok muhteşem zaten. Sonunu beğenemedim birtek. Öneririm...

5 puan

Kitabın konucu çok güzel fakat anlatımı zayıf kalmış. Böyle bir kitabın kurgusu daha da doldurulmalıydı. Mantık hatalarından tutun, net açıklanmayan açıklanmadığı içinde hiçbir anlam ifade etmeyen bir kitaptı benim için. Serinin hepsini Tüyap kitap fuarından almıştım 2015'de. Diğerlerinide okuyacağım belki diğer kitapların içerisini yazar doldurmayı başarmıştır. Umarım !

10 puan

Okuduğum kitaplardan tamamen farklı bir kitap sonrasında kafanız bayağı karışıyor

4 puan

hiç beğenmedim.neden bilmiyorum ama çok eksik ve temeli otumamış gibi geldi bana.bu da kitabı sevmememdeki en büyük nedendi.ilk iki kitabı birlikte almamış olsaydım seriye devam etmezdim.

geri ileri