Tek Ayağı Mezarda (Gece Avcısı, #2)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Harika bir kitaptı. Bones'un eski hayatına gıcık oldum resmen. Her zaman Bones ve Kediciği :))) Kitabın sonundaki süpriz ise harikaydı!!

10 puan

Tek kelime ile harikaaa...


BONES <3 <3

Profil Resmi
10 puan

İlki kadar iyi bir kitaptı yine bir solukta bitti yine iyiydi yazar gerçekten iyi bir kurguyla yazıyor

Profil Resmi
9 puan

Bones beni öldürecek,gerçekten öldürecek. BONES SANA BAYILIYORUMMMMM

Profil Resmi
10 puan

Jeaniene Forst'un yazdığı Gece Avcısı Serisi 6 kitabı da okundu, bitti. Soluksuz, nefes nefese kalmış bir şekilde hemde. :))
Bu seriyi daha önce neden okumamak gibi bir akılsızlık yapmışım bilemiyorum.
Ah tanrım, müthiş bir seriyidi ! Sizde okuyun :) Fakat size şunu söyleyebilirim ki 5. kitaba başlamadan önce serinin yan kitaplarını okuyun. Ben direk bu seriyi tamamladım 5. kitapta biraz kopukluk yaşadım.. Sanırım yan kitaplarda ana seriyi etkileyecek olaylar olmuş. :) Ama fazla da etkilemiyor tabi.

Ah aah Kedicik.. Bu Kedicik hem çok ateşli hemde ateşle oynuyor ! Ve Bones.. Yazarın Bones vampir olmadan önceki ona çizdiği hayata hayret ettim... Kİm 1800lü yıllarda erkek bir fahişe olabilirdi ki, Bones'ten başka :D Gülmekten kırılmıştım. Yazarın cesaretine bal hele :D Ama Cat ve Bones; ikisi de öyle bir bütün ki ! Komik, sinir bozucu ve ateşli. Hem iç çektittiriyor hemde göz devirmeme sebep oluyorlar. Aaah aah !
Yazarın diline hele bayıldım ! Merak uyandırıcı bir dili var.
Gece Avcısı serisi kendine bağlayan, baştan çıkarıcı ve erotik bir seriydi.
Seriyi severek okudum. Peşpeşe okudum. Soluksuz okudum !
Bu mükemmel seriyi okumanızı size de tavsiye ederim :)

Profil Resmi
8 puan

Birinci kitaba nazaran daha iyiydi bence ve iki kitabın da son bölümü çok heyecanlıydı.

Profil Resmi
10 puan

bayıldımm

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
10 puan

Çok güzel bir kitaptı.

2 puan

Çok basit bir anlatımı var, karakterlerin bir derinliği yok. Fantastik bir kitaptan bunlar beklenmez demeyin, insan zevk almak istiyor okurken. Ama bu kitap oldukça sıradan, basit. Diyaloglar bile öylesine yapay duruyor ki... Bunun Sookie Stackhause serisini okuyun derim. Ama yine de aşırı boş bir zamanınızda okuyabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum, yazları can sıkıntısından, sıcak havaların baskısından basit bir düyaya girmek istiyor ve Jeaniene Frost okuyorum.

7 puan

1. kitabın yerini tutmasa da güzeldi. cat ve bones ikilisi yine harikalardı bu serinin tüm kitaplarını okumayı düşünüyorum ve tavsiye ettiğim bir seridir.

10 puan

1. kitap kadar beğenmedim. çoğu insan öyle olmasa bile bence bişeyler eksikti . 1.kitapta olup 2.kitapta olmayan bişeyler vardı . düşünüyorum ama... bulamıyorum. eski saç rengini çok özledim bonesin valla . eski ilişkileri olmadığı için belki de ama kitabın içine giremedim . dediğim gibi olmayan bişeyler vardı ama bulamıyorum . çok sinir oldum . karşılaşmaları çok güzeldi ama ya :D bones ona bayan russell diyo ya :D gülmeden edememiştim .kitaptaki bağlantılar çok ince ve çok güzel hazırlandığı , harika bir olay örgüsü olduğu için puanım 10 ama cidden hayal kırıklığına uğramadım diyemem :( bi de sapıklık ögesi çok fazlaydı bi ara çok fena midem bulandı ya kitaptan soğudum yemin ederim :S

10 puan

Bayıldım bu seriye..

6 puan

Serinin ilk kitabından sonra tam bir hayal kırıklığı olmasa da isteneni verememiş bir kitaptı bana göre. Olaylar hızlı gelişti ve tam tıkırında hiç sorunsuz ilerledi. Yazar ara kitap diye aceleye getirmiş herhalde.

10 puan

Cat Don ile çalışmak zorunda olduğu için Bones ile ayrılmıştır. Artık bir FBI çalışanıdır. Kurduğu ekip ile vampir avlamaya devam eder. Don anlaşmaya göre Cat'i başka bir eyalete yerleştirecek ve ekibi Cat yönetecektir. Karşılığında da Don Bones'i rahat bırakacaktır. Cat Bones'ten uzak kaldığı dört yıl boyunca onu unutmaya çalışmış bu yüzden işine yoğunlaşmıştır. Ama gittiğinden beri onu arayan Bones karşısına çıkıp bir şans isteyince ikili nihayet yeniden bir araya gelir.
Bones Cat'e görevlerinde eşlik edecek ve Don'un seçtiklerini vampire dönüştürecekti.

Bir yandan da Cat babasını bulma yolunda ilerlerken Don'un babasının kardeşi olduğu ortaya çıkar .
Bones ve Cat'ın babası Max'i dönüştüren efendisi Ian olduğundan Max'e yapılan bir saldırı Ian'a yapılmış olacağından babasını öldürürse büyük efendilerine ve ona bağlı olan herkese savaş açmış olacaktı. Cat babasını öldürmek isteyince ve babası kendi soyunun efendisi olmadığından Ian Cat'in de kendisine ait olduğu söyler. Bu duruma el atan Bones Cat kendi karısı olursa kimsenin üzerinde hak iddia edemeyeceğini söyler ve evlenirler.
Tabi olaylar bitmez olayların bol olduğu bir kitaptı. Bones ona bayılıyorumm.

9 puan

Kitabımız ilk kitabın 3 yıl sonrasından devam ediyor. Cat, mecbur kaldığı için Bones'ten ayrılmış, FBI'ın özel bir biriminde liderlik yapıyordur.

Bu kitapta Cat'i tam olarak istediğim yaşta görüyorum. Ayrıca ilk kitaptaki kendince usta kız gitmiş, yerine daha ağırbaşlı, biraz daha ne yapmasını gereken biri gelmiş.

3 yıl sonraki Bones'la ilk karşılaşması gayet eğlenceliydi. Ve neyse ki aralarındaki sorun hiç uzamadan çözülüyor.

Ayrıca kitapta komedi tam gaz devam ediyor. Aksiyon ise daha heyecanlı bir hale geliyor.

Kitapta tek sevmediğim şey Tate denen uyuz. Yok başta Cat'i düşman görmüş ama içten içe sevmiş. Sonrasında Bones ile çıktığı için ucube olmuş da. Ama beyfendi sırf kız nasıl hissediyor diye Bones'un eski kırığı olan vampirle yatıyor. Sanırım o sahneden sonra adama duyduğum nefret tescillendi. Bir an önce ölmesini diliyorum ben şahsen.

2. kitapla yazar artık favorilerime girdi. Oh be bana böyle şeylerle gelin işte. Ne çiftimiz ergence davranışlara giriyor ne de sıkıcı bir kitap okuyorum.

4 puan

serinin devam kitabı olduğu için keyifliydi ama bence ilk kitap daha sürükleyiciydi sanki ama bu kitap ikinci ktiaptı olaylar yine de hızını kaybetmeden devam etti:))

geri ileri