Tehlikeli Diyardan Öyküler

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

Çok beğendim. Gerçekten öykü konusunda Tolkien rakipsiz olduğunu belli etmiş.

Profil Resmi
9 puan

Güzel kitaptır. Okuması kaliteli ve zevklidir.

Profil Resmi
10 puan

Harika bir kitaptı!!! Sigurd Ve Gudrün Efsanelerinden sonra öykü okumakta ayrı bir iyi geldi. Cidden harika öyküler var içinde :)

9 puan

Tolkien, zamanının ve zamanımızın en büyük yazarlarından olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bir çok yazar ve şair gibi sadece tek bir kitapla kalmayıp bir çok kitabını aynı tat ve duyguyla yazıp önümüze sunmuş. Beni bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Bu dünyadan iyi ki Tolkien geçmiş... Keşke onun çağdaşı olabilseydim de onunla oturup sohbet edebilseydim..

Kitaba gelirsek farklı öykülerden oluşuyor, her biri bir birinden ilginç öykülerden oluşuyor. Özellikle ilk öyküyü ve son gemi şiirini seveceksiniz...

Keyifli okumalar. :)

8 puan

Masalsı anlatımıyla şeker tadında güzel bir eser olmuş. Büyük Wootton Demircisi ve Hamlı Çiftçi Giles hikayelerini beğendim. Tom Bombadil'in Maceraları diğerlerine göre vasat kalmış. Fakat yine de hikayedeki şiirsel anlatım başarılıydı. Alıştığımız orta dünyaya da sadece bu hikayede atıfta bulunuyor zaten. Dili ve anlatımı yüzüklerin efendisine kıyasla daha yalın.

geri ileri