Taş Meclisi

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Ilk 200 sayfasini 1-2 gune okudum, cok iyiydi. Ancak devami o kadar iyi degil. Grange olsun, camurdan olsun. :)

8 puan

Taş Meclisi" Jean-Christophe Grangé tarafından yazılmış ikinci romandır.
Roman genel olarak "psikoloji", "parapsikoloji", "şamanizm" ve "telepati" hakkında ilginç detaylara yer vermektedir.

6 puan

Yazarın bu kitabını diğerlerine göre biraz vasat buldum ama yinede okunabilir.

11 yıl, 11 ay
7 puan

Grane'ın okuduğum ilk kitapıdır sanırım başlangıç için pek iyi bir seçim yapmamışım ortalama bir kitap filmi de berbattır.

4 puan

Yazarın beğenmediğim tek kitabı. Fazla fantastik.

4 puan

Söz konusu Jean Christopher Grangé olduğunda kesinlikle en kötü kitabı. Filmi ise kitaptan bile kötü. Yine SSCB ve Orta Asya ile ilgili enteresan bilgiler edinmeniz mümkün.

9 puan

Kitap bitene kadar heyecan hiç düşmüyor

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

konusu bize saçma gelebilir ama Grange'ın zekası kurgusu muhteşem

11 yıl, 10 ay
10 puan

Jean Grange'ın ilk okuduğum ve vurulduğum kitabıdır. Her ne kadar filmi çevrilmiş olsa da bence filmini izlemeyin kitabı okuyun derim.

11 yıl, 10 ay
7 puan

Kesinlikle filmini izlemeyin, bu ne ya demekten kendinizi alıkoyamazsınız....

11 yıl, 10 ay
6 puan

Grange'den yine detaylı bir kurgu, heyecanlı bir hikaye. Ama içinde mantıksızlıklar yer yer saçma sayılacak olaylar mevcut. Yine de tarzı sevenler için okunabilir bir kitap.

8 puan

Yazarın ustalığını konuşturduğu ters köşeleri bol bir roman. olayların akış şeması yıllar önce planlanmış ritüeller ile okuru içine çekmekte hiç zorlanmayan güzide bir eser.

Profil Resmi
10 puan

SÜPER...!

Profil Resmi
5 puan

Daha önce okuduğum kitabı tekrar okuyorum.Bence Grange'ın en vasat kitabı.Ha neden okuyorum çünkü kitap kalmadı evde.

Profil Resmi
9 puan

Kitap çok güzeldi...Ardından flmini izlemiştim ama film kötü uyarlanmıştı.Kitapların tadını vermyor bir şey...

Profil Resmi
8 puan

psikoloji, şamanizm ve telepati kurmayla ilgili ilginç bir roman. D. Thiberge (başkahraman) çocuk sahibi olmayı çok istemekte fakat küçükken cinsel organına yapılan saldırıdan sonra evlat edinme yoluna başvurmuş bekar bir kadındır. Bangkok ta bir yetimhaneden "Lucien" adlı bir çocuğu evlat edinir. Bu çocuk gariptir ve Thiberge söylediği birkaç kelimeyi hangi topluluğa ait olduğunu bulmak için araştırmaktadır.

Garip bir kazadan sonra Lucien in durumu kötüdür ve komadadır. Bir akupunkturcunun yardımıyla imkansız olan iyileştirme gerçekleşmiştir. Lucien'ın "Şaman" soyundan gelen, telepatik güçlere sahip olan bir çocuk olduğunu öğrenmesi Diane için soluksuz ve tehlikeli bir macerayı başlatır.

Profil Resmi
10 puan

Mükemmel olay kurgusuna sahip ve sürükleyici bir roman. Şiddetle tavsiye ediyorum her kitabını. Mutlaka okunmalı bir yazar.

5 puan

Yazarin sevemedigim bir kitabi sanki yazmak icin yazilmis

9 puan

Parapsikoloji ve şamanizmin harmanlandığı bu Grange kitabını hep en mistik Grange kitabı olarak bulmuşumdur.Hele ki kitabın finali benim için hala çok etkileyicidir.

Profil Resmi
8 puan

Yazarın ilk okuduğum kitabı idi. oldukça etkileyici bir hikayesi vardı fakat sonlara doğru çok sıkılya başlamıştım. Bitirdiğimde tekrar okumaya gerek yok dedim. Yinede en azından bir sefer okunası bir eser

Profil Resmi
9 puan

akıl almaz bir olay örgüsü.. fantastik bilim kurgu tadında muhteşem bir kitap :)

Profil Resmi
6 puan

Kazamı yoksa cinayete teşebbus mu sonuç olarak iş hayatına özel hayatını karıştırma, karıştırandan da uzak dur.

7 puan

Hiç ummadığım bir sonla karşılaşsamda sonu beni hüsrana uğratsada okunası bir kitap

5 puan

''Ne derler bilirsin;bütün bu mümkün olanlar sıralanıp bir kenara bırakıldıktan sonra,geriye ne kalır? İmkansız olan.'' diyor grange ve imkansız gibi görülen bir kitap sunuyor önümüze. Şamanizim,parapskiloji,akupunktur üzerine yazılmış çok fazla heyecan barındırmamasına rağmen,grange güzel anlatımıyla süslü olan bir kitap yer yer sıkıcı ve bu kadar yazılmış sayfaya ne gerek vardı dedirtmedi değil.

8 puan

yine mistik ve paranormal olayları kitaplarında yer yer belirten grangé'nin çok güzel hazırladığı bir kitabı. mistik doğa üstü olaylar cezbediyorsa okumanızı öneririm. kitabın sonlarına doğru mistik olay patlaması yaşıyorsunuz. onun öncesinde paranormal olaylar, grangé'nin alışık olduğumuz bir çok farklı yerden oluşan olay zinciri.

8 puan

10 puan

Jean Grange ustanın 3. kitabı. İnanılmaz hayal gücü burada yeniden devreye giriyor. Parapsikoloji, şamanizm ve sürükleyici bir macera. Jean Grange okunmalı...

Profil Resmi
6 puan

Diğer Grange kitaplarına göre kurgu bana fazla zorlamaymış gibi geldi ama okusanız da bir şey kaybetmezsiniz.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
7 puan

Ortalama bir Grange romanı. Düşük temposuna rağmen kurgusuyla yine okutuyor kendini.

Profil Resmi
3 puan

gereğinden fazla abartılmış bir yazar ve kitapları.. bakın ne kadar çok şey biliyorum ama bunları ne kadar saçma kurguluyorum şeklindeki kitaplarından biri daha.. 3 kitabını okumuş oldum bununla birlikte ve bu sonuncusu oldu.. vakit kaybı..

geri 1 | 2