Tanrıların Arabaları

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Kitap çok önceden yazıldığı için belge ve dökümanlar yetersiz ama yazıldığı zamana göre bayağı yankı uyandırdığı kesin.Yazarın ilgisinin yüksek olduğunu verdiği iyi karşılaştırma örneklerinden anlayabiliyorsunuz.Bu kitabı okumak lazım.

7 puan

Oldukça rahatsız edici bir kitap...

9 puan

"Geçmişimiz aydınlatılmadıkça, gelecek için atılan adımlar hükümsüz kalır." s.30
Kitabı daha önce çocukken okumuştum. Kitapdaki resimler daha çok ilgimi çekmişti. Biraz da komik gelmişti.
Yazar Erich Von Daniken, Dünyamızda bulunan bir takım tarihi eserlerin, işaretlerin, çizgilerin, resimlerin; bunları yapan ilkel olarak tabirlediği insanlar tarafından ne zaman ve nasıl yapıldığının açıklanamaması ve bunların dünya dışı varlıklar tarafından öğretildiğini anlatıyor. Efsane ve kafa karıştırıcı, sıradışı bir eser. Bir çok yerde olabilir aslında dedim. Kitabın belgeseli de varmış. Mutlaka okunmalı. Tavsiye ederim.

Profil Resmi
5 puan

Yazıldığı yıllarda Vay be denilen birçok açıklanamayan olayın yıllar gectikçe bilimsel verilerle açığa çıkmasıyla eski popularitesinden uzak

7 puan

Merak uyandırıyor ama o kadar. Zamanına göre güzel bir kitap olabilir, şu an için elle tutulur bir artısı yok. Şöyle olmuş, burada şu var diyip duruyor.

4 puan

Düz mantıkta anlatılanlar akla yatkın ama herhangi bir bilimsel dayanağı bulunmamakta.

8 puan

İnce bir kitap ama çok fazla konuya yer vermiş , uzay gemisi ile yapılan bir gezinti, tarih öncesi havaalanları , sirius takvimi,paskalya adası gerçeği takvimlere göre inşa edilen kentler ve daha bir çok ilginç bilgiyi bulacak bir çok sorunun cevabını alacaksınız

7 puan

Kitapta, dünya dışı varlıkların katkılarının ispatına çalışılmaktadır.

Profil Resmi
9 puan

hayatı evreni tanrı bakıs acısından daha mantıklı bir bakış açısıyla anlatıp hayata oturmus dinsel tabuları yok etmek için ve aydınlanma konusunda mantıgı geliştiren her insanın okuması gereken bir kitap.

2 puan

Bilimsellikten uzak, objektif kanıtlar yerine 'şöyle olsaydı böyle olur muydu?' yöntemiyle kanıtlanmaya çalışılmış bir komplo teorisi kitabı. Zamanının popüler kitaplarından biri olmasına karşın zamanla ortaya çıkan gerçekler karşısında dik duramamış ve doğruluğu sorgulanmıştır. Yazarın kendisi dahi bunu kabul etmiştir.

geri ileri