Sürgün

En Son Değerlendirmeler

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2014/06/rashelle-workman-surgun-immortal.html

Yazarın okuduğum ilk romanı olmasının yanında bu kitap benim için birkaç ilke daha imza attı diyebilirim. Birincisi Elf Yayınları'nın okuduğum ilk kitabıydı aynı zamanda distopya türünde de okuduğum ilk kitaptı!

İlk olarak Elf'i tebrik etmek istiyorum, güzel bir çeviri, güzel bir kapak tasarımı vardı ve sayfa düzenini de sevdim :) Kapak tam kitabın baş karakteri Venüs'e uygun bir kapaktı =))

Yazarın kalemini sevdim, akıcı ve sürükleyici yazıyor. Durgun bir kitaptı, her an bir adrenalin okuyacağız modu olmuyordu kitabı okurken ama konu o kadar akıcı bir üslupla yazılmıştı ki kitabı okumak hem dinlendiriyor, hem merak uyandırıyor ne olacağına hem de keyifli bir fantastik dünyanın kapılarını aralıyordu.

Konusunu okuduğumda üç aşağı beş yukarı beni nelerin beklediğini biliyordum, ama şaşırtıcı bir son ve yarım kalıp da devamını merakla bekleyeceğimi hiç tahmin etmemiştim. Takip edeceğim bir seri daha önüme koydu Elf sağ olsun :))

***

"Bana sevdiğin rengi söyle."

"Heyecan verici mavi... Senin gözlerini gördüğüm ana kadar favori rengim yoktu.."

****

10 puan

Kitap bitti ve tek dusuncem #RashelleWorkman. Sevgili yazarimizi bulup haince suikast duzenlemek
Neden hep en heycanli yerinde aayalar biter ki !!!!
Sevgili #ElfYayinlari sizede burdan.kocaman bir isyan yolluyorum 2. Kitap ne.zaman.cikicak yakaniza yapismayi buyuk bir şiddetle dusunmekteyim...
En yakin kitap evinize kosarak.gidip bir adet surgun.temin edin ve kendini bu kurguya kaptirin !!!
Bugunlerde cok guzel fantaatik kitaplar okumakta ve buyuk lezzet ve haz almaktayim..

5 puan

Kurgunun tam oturmadığı ''birşeyler eksik ama ne '' dedirten ,fazlasıyla durgun bi konuya sahip,hatta benim açımdan sıkıcı denilebilecek bi kitaptı..Distopya olması genelde bi solukta okunan şeyleri çağrıştırır ama bu kitap inadına yavaş ve bunaltıcı..

Venüs'ün gel-gitleri, Zaren mi Michael mi diye seçim yapmak adına bitmek bilmeyen çelişkileri, hangisi fiziksel çekim hangisi duygusal çekim diye diye düşünürken kitap bitti..
Eee sonra?? Arka kapaktaki alengirli yazılara aldanıp boşa okuduğumu düşündüren bir 300 küsür sayfa ve arkası yarın modunda bir bitiş..

3 puan

KONU FANTASTİK DİĞER ROMANLAR GİBİ BAŞLAYAN DOZUNDA VE GÜZEL BİR ROMAN OKUNABİLİRDİ.

4 puan

Kaç gündür bitireceğim diye eziyet çekiyorum.Distopya nadiren okurum ama bu içlerinde en kötüsüydü.O kadar çok isim vardı ki hepsi birbirine girdi.Bu kitap,resmen kabusum oldu .Neyseki atlaya atlaya bile olsa kurtuldum.Okuyacaksanız beklentiniz yüksek olmasın.

geri ileri