Supernatural - Kemik Anahtar

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Dizinin karakterlerini,seslerini tamamıyla canlandırabildiğiniz,devamını okumak için can atacağınız mükemmel bir kitap.Dean'le üzülecek Dean'le sevineceksiniz...

5 puan

Dizide her bölümde işlenen konuların farklı bir versyonuydu.Bu sefer çok güçlü bir hayalet(ruh) ile uğraştılar.Hemde birdan fazla hayalet verdı:)

Genel olarak güzeldi ama tabi dizinin yerini tutmaz:)Kaptan Naylor'a bayıldım:)Hayalet falan ama çok sempatik ve aklı başındaydı.Dean herzaman ki gibi:)Serseri çocuk havalarında:)

Diziyi izliyorsanız okumalısınız bunuda beğenirsiniz.

5 puan

Bu kitaptan önce iki Supernatural romanı daha (Cadı Kanyonu - Bir Daha Asla) okumuştum.O kitaplarla beraber değerlendirdiğim zaman "Kemik Anahtar"'ın biraz daha yavan kaldığını düşünüyorum. Ama bu kitabı tek başına değerlendirirsem orta dereceli okunabilir bir kitap olarak görüyorum. Kitabı elbetteki dizisi ile kıyaslamayacağım , kıyaslayamam da .Diziyi beğenerek izliyorsanız kitabı da beğenerek okunacağını düşünüyorum.
Kitapta eksik kalan ( diziye göre) iki kardeşin birbiriyle yaptıkları espriler ve şakalar bu kitapta çok yok. Anlatım sürükleyici neler olacağını merak ediyorsunuz, ölümler ne zaman bitecek, şimdi kurban kim, Sam ve Dean nerde ??
güzel vakit geçireceğiniz ve okuduğunuza pişman olmayacağınız bir kitap

geri ileri