Suçlu Zevkler (Anita Blake Vampir Avcısı, #1)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
7 puan

Keyifle okudum. Kesinlikle seriye devam edeceğim...

Profil Resmi
8 puan

Bir heves ile başladığım ve ayrılamadığım bir solukta okuduğum bir kitap

Profil Resmi
2 puan

Vasat ve zaman kaybı

10 puan

Anita başlı başına bir devrim benim için bütün kitaplarına tapıyorum ve bu ilk kitabı harika

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

ilk başlarda konu biraz karışık olsa da sonradan ilginçleşip derinleşiyor ve kendini okumanız için bağımlılık yaratıyor :)

Profil Resmi
8 puan

Vov güzeldi. Çok hareketli bir kitaptı, ayrıca Jean-Claude ve Edward'a bayıldımmm :)

10 puan

Anitamm benimmm <3 <3 <3 çok güzeldi jean claude adamımm :D

Profil Resmi
10 puan

Güzel bir kitap ,diğer vampir kurt kitaplarından çok daha iyi okumanizi tavsiye ederim.

9 puan

Laurell K. Hamilton muazzam bir dünya yaratmış. Doğa üstü hemen hemen her türlü yaratık var. Vampirler, Guller, Zombiler, Fareadamlar vs ... O kadar güzel sürükleyici bir dille yazılmış ki akıp giden sayfaların içinde resmen kayboluyorsunuz. Yardımcı karakterler ise oldukça sağlam ve iyi anlatılmış. Kısaca Anita Blake benim okuduğum ve yazarında yaklaşık 20 kitaplık serinin ilk romanıydı. Bu roman sonrasında neden bu kadar çok fan'ının olduğunu daha iyi anladım.

10 puan

Guclu bayan karakter ararken bu seriyi buldum bloglarin birinde ki aslinda oldukcada unluymus sadece ben.yeni kesfettim.
Yetiskinler icin Vampir Avcisi... Heyecan aksiyon.hic bitmiyo hemde hic !!!
Tam aha duruldu nefes al diyorum.kendime Hoppp! Anita yine basina bir suru bela ve bir suru dusman kazandiriyor.
Ama kizimiz zeki sadece biraz fazla kendine guvenmekte bu sebeplede hic.istemese basi beladak kurtulmuyor daha ilk kitabi bir cirpida okudum hemen 2.kitabi almam gerek kesinlikle cunki bayildim bayildim bayildim bu seriye...
Eyer varsaki ilk.kitapta karsimiza.cikmadi.esas oglanimizi beklemekteyim aslinda bi tahminim var

6 puan

açıkçası ben niye bu serinin bu kadar sevildiğini anlamadım. durağandı bana göre. çok heycanlandığım, üzüldüğüm, kahkaha attığım olmadı(ki anitanın espri anlayışı gerçekten kötüydü) ama ilk kitaba bakarak karar vemekte doğu gelmiyor. umarım seri devam ettikçe ilginçleşir.

8 puan

http://kitaptutkum.blogspot.com/2012/12/anita-blake-vampir-avcs-serisi-suclu.html

Not: Ayrıntılı yorum blogumdadır.

Sonunda ben de meşhur “Anita Blake, Vampir Avcısı” serisine başladım. Kitabı beğendim mi? Evet beğendim ve seriye devam edeceğim.
Anita Blake bir vampir avcısı. Aynı zamanda da bir ölü diriltici. Ölüleri mezarlarından ayinlerle diriltiyor ve bu işi yapan bir şirkette çalışıyor. Şehirde son zamanlarda vampir cinayetleri meydana gelmektedir. Birileri ya da bir şey vampirleri öldürüyor, poliste vampirleri iyi tanıyan Anita’dan yardım istiyor. Tabii iş bu kadarla da kalmıyor. Şehrin efendisi başvampir Nikolaos da vampirleri öldüren her neyse onun peşinde. Bunun için o da Anita’nın kapısını çalıyor. Hem de ne çalmak! Peki bir vampir avcısı olan Anita vampirlere yardım edecek mi?

Kitap baştan sona heyecan doluydu. Tam da beklediğim tarzdaydı. Aşk yoktu, ama serinin ilerleyen kitaplarında olacağını düşünüyorum.

8 puan

Anita blake bir numaralı fanıyım kısa boylu olduğuna bakmayın ufacık tefecik içi dolu turşucuk kendileri her kitapta biraz daha fazla özelliği ortaya çıkmaya başlar erkekler dünyasında daha erkek ilerleyen bölümlerde kadınların kıskançlıktan çatlatacak bir sevgili koleksiyonu olan, sözüne güvenilir biridir ayrıca kendisi necromansırdır ki vampirlerin,kurtadamların,iblislerin ve bilümum her türlü garip yaratığın olduğu bir dünyada fark yaratabilen bir hatundur.Elimde nerdeyse tüm seri var sıkıldıkça okumaktan bulduğum kitaplardandır.
şu aralar liseli fantastikkitapların cirit attığı bir dönemde kendileri çölde vaha gibidir .

geri ileri