Sonsuza Kadar (Sequel, #1)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

iyi vakit geçirmek için okunabilir.

Profil Resmi
10 puan

Benim için çok çok özel bir roman oldu.

Profil Resmi
6 puan

tarihi aşk romanını sevenlere şiddetle tavsiye edilir. :)

8 puan

yazarın okuduğum ilk kitabı pek tarzım olmasada çok beğendimm tavsiye ederim

Profil Resmi
5 puan

Sırf okumuş olmak için okuduğum kitap. aşk kadar saçma bir şey olabilir mi

Profil Resmi
10 puan

Müthiş bir kitap. Kaç defa okuduğumu ben bile hatırlamıyorum :)
Eğer historical seviyorsanız ve okumadıysanız kesinlikle okumalısınız.

10 puan

Kesinlikle bayıldım

10 yıl, 11 ay
7 puan

en sevdiğm kitaplar arasında :)

Profil Resmi
10 puan

İnsanı Jason diye ölüp bitirtecek , bitmesin diye ertleemek isterken kendinizi son sayfayı okurken bulacaksınız..
BÜYÜLEYİCİ!

10 puan

Jason jason jason müthiş bir insannnn

Profil Resmi
10 puan

Hayatımın kitabıı!!! muhteşem demek az kalıyor... JM yazar da kötü olabilme ihtimali olur mu yaa :) Jason hayatımın erkeki!! muhteşem, muhteşem bir historical

9 puan

Tek kelimeyle muhteşemdii! Judith McNaught zaten harika kitaplar yazıyor vu buda onlardan biriydi. Diyecek birşey bulamıyorum. Tarihi Aşk Romanları sevenler kaçırmadan okumalılarr :)

Profil Resmi
10 puan

buram buram aşk kokan, romantizmi iliklerinizde hissedeceğiniz bir kitap..şiddetle tavsiye ediyorum :)

10 puan

Şu zamana kadar okuduğum en müthiş aşk romanı. Olağanüstüydü. 2 kez okumuşumdur. hatta daha fazla sanırım :).

10 puan

Jason tek kelime ile beni benden aldı.

Victoria azimli bir kız ve okurken hep dedim ki , bu kız bu adamı alt eder :)

Tavsiye ederim. Favori kitaplarımdandır.

Sevgilerle,

10 puan


Yeri geldi gözlerim doldu yeri geldi kıkırdadım.....Muhteşem bir kitaptı... Bu zamana kadar ben hist.romance okumamışım dedim sonunda..

okuyun okutturun bu kitabı efendim :)

10 puan

Okuduğum kitaplar arasında bende iz bırakan nadir kitaplardan biri :) Tekrar Tekrar okumak isteyeceğim bir hikaye. Okumayan çok şey kaçırır.... ( Düzenleme ) Off gene aklıma esti şöyle bir kitaba göz atayım dedim yine içimi bir heyecan yine mutluluk sardı :)) Muhteşem ötesi bir hikaye ♥ Jason ♥ senin o yaşlı kurt amcan yokmu ah ahhh :)

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
7 puan

iyiki bu yazarla tanışmışım bütün kitaplarını okudum. Romantizm arayanlar da okusun efendim.

10 yıl, 11 ay
10 puan

Aman Yarabbi ne güzel kitaptı bu böyle :) Romantik tarzı okumaya teşvik eder cinsten ;)
Victoria ve Jason, ikisini de çok sevdim. Adamın hayvanlıkları oldu ama kızamıyorsun gene de bazı sebeplerden. Ama Tory, bildiğin melek, çoçuksu ama zeki de. Sadece Andrew ile ilgili kısımların daha kötü bir sonucu olmasını isterdim. Ona da üzüldüm ben. Haksızlığa uğradı bence. Neyse..
Büyük anne ve Charles iki yaşlı üçkağıtçıydı yaa :D Hizmetçiler de bir alemdi, çok güldürdüler beni. :) Biliyorum parça pinçik bir yorum oldu ama konuya girmedim. Açıklaması kısa özeti olmuş zaten, detaylarda gizli keyfi... Kitabı okuyunca anlarsınız artık demek istediklerimi ;)

10 yıl, 11 ay
10 puan

Hayatımın kitabı diyebileceğim kadar çok sevdiğim bir kitap. Kalbinizde Sonsuza Kadar kalacak bir aşk öyküsü yazarı zaten belli Judith yazdı mı hele ki tarihi aşk romanı olduğu zaman fazla söze gerek yok. Jason gerçekten unutulmaz bir karakter kitabın içine girip onu bağrınıza basasınız geliyor.

10 puan

yazarın en sevdiğim kitabı.hem duygulu hem eğlenceli bir kitap. okurken sizi asla sıkmayan bir anlatımı ve konusu var. benim için kesinlikle dörtdörtlük bir kitap.

10 puan

Tek kelimeyle sürükleyici.Jason ilk başlarda sizi sinir etse de,sonradan ona da hakveriyorsunuz.Tory'sa zaten kusursuz. :)

10 puan

Bu kadar beklettiğim için kendime o kadar kızıyorum ki anlatamam. Okuduklarım içinde Westmorelandlar favorimdi, özellikle de Royce (Düşler Krallığı) ama Jason bambaşka ya. Herhalde onun yaşadıklarını yaşayan hiç kimse hayatta kalamazdı...

Kadınlardan (anne veya eş) hiçbir zaman sevgi görememiştir. Babası soylu annesi ise basit bir kadındır ve babası onu amcasına emanet etmiştir. Diğer yaşadıklarını ise dinlerken bile insanı aşırı üzecek derecede. Kaptanın da dediği gibi ( ben onu çok sevmiştim) bırakın bunu size Jason kendi anlatsın...

Victoria kızımızsa Amerika'da yetişmiş annesi İngiliz, babası İrlandalı bir doktor olan asi, uçarı ama sevgi dolu bir kızdır. Victoria da türlü acılar çekmiştir. Annesi ve babası ölmüştür, Victoria da kız kardeşiyle birlikte İngiltere'deki akrabalarının yanına gelmek zorunda kalmıştır. Amerika'daki sevgilisinden haber gelmemektedir.

Jason'ın sürekli hediye alması ve sürekli her güzel şeyden, her mutlu edici olaydan sonra mücevher alması çok içime dokunmuştu. Hiçbir zaman karşılıksız sevilemeyecek küçük bir çocuk gibiydi.

Çok güzel bir hikayeydi ve benim favorilerim arasına yerleşti. Judith McNaught aşk romanlarını salt cinsellik ve birkaç güzel sözden ibaret kılan yazarlar gibi değil. Kitap boyunca her türlü duyguyu hissettirebilecek kadar güzel bir olay örgüsü sunuyor size.

Sanırım alıntılar bile kitabın güzelliğini anlatabilir...

Charles: "Birinci isim, genç Lord Crowley. Benden Victoria'ya kur yapmak için izin istedi."

Jason heyecansız bir sesle :"Olmaz," dedi. "Acele kararlar veren bir çocuk."
(...)
"Crowley'in arkadaşı Lord Wiltshire."
"Çok genç, sonraki?"
"Arthur Landcaster."
"Çok kısa boylu. Sonraki?"
Charles meydan okurcasına sert bir sesle, "William Rogers." dedi. (...)
"Hayır."
"Hayır mı?" Charles'ın sabrı taşmıştı. "Neden?"
"Rogers'ın ata binişini sevmiyorum."
"Ata-" Charles kulaklarına inanamıyordu, ne diyeceğini şaşırmıştı. "Pekala. Listemdeki son isim Lord Terrance." (...)
Jason'ın çenesi tehditkar bir şekilde kasıldı. "Ondan da hoşlanmıyorum..."

---

Victoria: "Birbirimizi sevmeye ve onurlandırmaya yemin ederken kilisenin çatısına yıldırım düşerse hiç şaşırmam."
Jason: "Düğünümüz kilisede olacak. Eğer yıldırım düşecek olursa da çatının onarım masraflarını ben karşılarım"

(...)

Güven dolu bir sesle konuşmaya çalışarak yemini tekrarlamaya başladı ama tam onu hep seveceğine yemin ettiği anda Jason bakışlarını birdenbire kilisenin kubbesine doğru kaldırdı, dudakları dalgacı bir gülümsemeyle hafifçe kıvrıldı. Jason çatıya yıldırım düşüp düşmeyeceğine bakıyordu...
---

Victoria: " Her şey için teşekkür ederim. Birçok açıdan bana karşı çok iyi çok cömert davrandın. (...) Kalmama izin verdin, bana güzel giyisiler aldın, partilere götürdün, benim için düello bile ettin. (...)
Hiç istemediğin halde benimle kilisede evlendin. (...) Bütün bunlar için teşekkür ederim"
Jason uzanıp elinin sırtıyla kızın solgun yanağını okşadı. Yumuşak bir sesle: "Rica ederim" dedi
Victoria : "Şimdi boşanmak istiyorum..."

---
"Elini boğazına götürerek titrek bir sesle : "Jason!" dedi. "Çok şükür sensin. Ben seni hırsız sanmıştım, tam bakmaya geliyordum."
Jason kızın hala yukarıda tutmakta olduğu muma bakarak, "Çok cesurca," dedi. " Ya gerçekten hırsız olsam ne yapacaktın, beni kirpiklerimi tutuşturmakla mı tehdit edecektin."

11 yıl, 8 ay
10 puan

Okunması gereken bir kitap... Okuyanı içine hapsediyor.

9 puan

Yazarın en sevdiğim kitabı

10 puan

Yazarla tanıştığım kitap o yüzden kalbimde ayrı bir köşede.Ama favorim içinde ask saklı ve düşler krallığı.Her kitabı ayrı bir güzel atladıgım hiç bir kitabı yok.kitaplıgımda bütün kitapları var ödünç bile vermiyorum judith konusunda kıskancım :)

10 puan

kesinlikle bana historical roman sevdiren kitap oldu, favarori kitaplarım arasına girdi bile, muhteşem bir aşk hikayesi

Profil Resmi
10 puan

Okuduktan sonraki zamanlarda elinize alıp şöyle bir karıştırayım deyip de farkında olmadan defalarca bitirebileceğiniz bir kitap.

10 puan

Sevgili Lord Jason Fielding ve Victoria.İyi ki bu kitabı okuyup sizinle tanışmışım.Umarım başkaları da sizinle tanışabilmek için,bu kitabı okurlar .Çünkü muhteşem,eğlenceli,komik ve romantikti ben şiddetle tavsiye ediyorum ;))

10 puan

Yazarın bütün kitapları güzel ancak bu kitabın yeri bende ayrı.Çok ama çok güzel bir kitap.Jason'ın hikayesi beni çok etkiledi.Historical roman sevenler mutlaka okumalı :)

geri 1 | 2