Sonsuza Kadar

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Güzel kitaptı.

7 puan

Kitap öncelikle sakin sakin okunması gereken bir kitap. Çok beklentiyle okumaya başlarsanız ya da çetrefilli bir olay örgüsü beklerseniz sıkılabilirsiniz. Daha fazlası: http://blogumabandim.blogspot.com/2012/07/sonsuza-kadar-susanna-tamaro-kitap.html

Profil Resmi
5 puan

Güzel sürükleyici bir kitap.

10 yıl, 10 ay
5 puan

SONZUSA KADAR
Kitap Matteo'nun Nora'ya olan büyük aşkını anlatıyor. Matteo Nora'yı çocuğunu ve dogmamış bebeğini bir kaza sonucu kaybediyor ve kendini bir çıkmazda buluyor. Nora'yı kaybetmek Matteo için hayatının anlamını da kaybetmek demek. Hayata tekrar tutunma çabaları. Matteo'nun babasının desteği ve kendini bulma çabaları, tanrının ne olduğu ve eğer var ise nasıl bir sınavdan geçirildiği kitabın bütünün de sürekli sorgulanan bir olgu.
Kitabı okurken de kendinizi Metteo yerine koyacaksınız ve hiç bir şeyin sonsuza kadar süremeyeceği ve onu kaybedene kadar da değerinin anlaşılamayacağını anlayacaksınız.
Ben kitabı okurken Nora'nın hayat felsefesini ilgi ile izledim diyebilirim. O'nun kitaplara ve şiire olan tutkusu ve beynini zengin bir kütüphane yapma çabaları beni çok etkiledi. Okumak dünyanın sadece yemek yeme, uyumak, sevişmek ve ölmekten ibaret olmasını engelleyen bir olgu olduğunu yaşam tarzıyla da çok güzel hissettiriyor.
Can Yayınları'ndan çıkan bu kitabı beğenerek okudum. Ama Yüreğinin Götürdüğü Yere Git kitabındaki tadı malesef bulamadım.Gene de Suzanna Tamaro kitaplarının hepsi ayrı bir tat veren beğendiğim bir yazar.Okumanızı tavsiye ederim.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
5 puan

güzel

8 puan

Mistisizmi seviyorsanız, severek okuyacağınız güzel bir kitap. Hem akıcı, hem de sorgulamalar çok güzel. Hikayede aşk, acı ve bir başına kalmışlık da var. Önyargılı ve hiçbir beklentim olmadan başlamıştım ama güzel cümleler oldu altını çizdiğim. Tavsiye ederim.

geri ileri