Şizofren (Jan Forstner, #1)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

başarılı.

Profil Resmi
9 puan

Aslında tam olarak aradığım tarzda değildi ama yine de çok zevkle okudum,akıcı,gizemli bir roman.

9 puan

psikolojik gerilim romanı arayıp ta bulamayanlar için imdada yetişmiş bir yazar oldu Wulf Dorn. Psikiyatrist'i okuyunca tadı damağımda kalmıştı. Şizofren ilaç oldu. En kısa sürede Oyunbaz kitabını da okuyacağım.

9 puan

Okunmaya değer.

Profil Resmi
10 puan

Çok heyacanlı ve bance harika bir son.Sonunu tahmin etmek çok zor.Uzun zamandır okuduğum en iyi kitap.

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
9 puan

Yazarın ilk kitabı olan "Psikiyatrist" ten sonra bu kitap daha heyecanlı ve sürükleyici geldi.

10 yıl, 11 ay
9 puan

İlk başlarda çok sıkıldım bir Oyun baz değildi benim için. Bir çok olay var ama birbiriyle bağıntısını kuramadım. ama 150 sayfa kadar okuduktan sonra kendinizi bir bulmacanın içinde buluyorsunuz. OyunBazı önce okumamdan kaynaklı çıkarımlar yapıyordum ama sonunu hiç tahmin edemedim. Bu tarzı sevenler için etkili, sürükleyici ve oldukça gerilimli :) Rüyama girmezse iyidir :)

10 puan

Kitabın ilk sayfasından sarıp sonuna kadar sürükleyen harika bir roman!

8 puan

Psikolojik gerilim romanlarını seviyorsanız Wulf Dorn vazgeçilmez 👍

10 puan

Muhteşem yazar. Gerilimin ve heyecanın hep üst seviyede tutulduğu olayların gizeminin sonuna kadar çözemediğiniz çok güzel bir kitap. Psikiyatristin biraz altında kaldığını düşünüyorum ama yine de muazzam.

9 puan

İkinci Dorn kitabım. Psikiyatrist kadar başarılıydı. Merak ettim, gerildim. Yine sürükleyici ve hızlı okunur bir dili ve konusu vardı. Okurken film izliyormuş gibi hissediyor insan kendini. Yalnız yazarın mantığını az çok tanıdıktan sonra kitaptaki hamleleri çözüyorsunuz yavaş yavaş. Yazar taktiğini değiştirmezse bir süre sonra kendini tekrara düşüyor. Oyunbaz kitabına başlayacağım, umarım çözdüğümü düşündüğüm olay akışını değiştirir bu kitapta.

geri ileri