Sırma`nın Günlüğü

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Türk filmi tadında olsa da akıcı,gençler için ders verici bir roman.Bir genç kızın 12 yaşından itibaren zorlu hayat hikayesini gözleri yaşlı okuyacaksınız.

3 puan

tam da eski yeşilçam filmleri gibiydi,kötü yola tam düşecekken kurtarılan kimsesiz küçük kız büyür mükemmel ve zengin bi aileye sahip olur,avukat olup ,ona bu kötülüğü yapanlardan intikam alır falan filan..dili çocuk kitabından halliceydi ama resmen elimde süründü ve Türk yazarlardan soğuttu beni..kesinlikle tavsiye etmiyorum..

10 puan

Umut verici bir kitap. Damağımda, eski Türk filmlerinden birini izlemiş gibi bir tat bıraktı.

10 puan

Azimli olmak, doğru bildiğin yolda ilerlemek, bütün zorluklara göğüs gerebilmek ve biraz da şans. Sırma'nın hayat hikayesinden çok etkilendim ben. Ayrıca yazarın üslubu, hikayenin akıcılığı kitabı okutturuyor. Okumayan herkese tavsiye ediyorum.

10 puan

Çok ama çok beğendim gerçekten. Tıpkı sevgili yazarın diğer tüm kitaplarını da okuduğum gibi bunu da büyük bir zevkle ve beğeniyle okudum. Yazarın roman konuları genellikle kadın üzerine kurgulanmış ve anlatım dili hiç sıkmayan aksine okuyucuyu daha ilk sayfalardan kendine bağlayan bir üslup ile yazılmış. Ve aslında anlatılan hikaye ve zaman gerçekte yaşanmış bir olay üzerine kurgulandığını da bilerek okumak doğrusu ayrı bir heyecan veriyor. Tarih okumayı pek sevmezdim , taa ki Naşide Gökbudak okuyana kadar. Şiddetle tavsiye edeceğim bir yazar.

geri ileri