Sır (Savannah #2)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Vay:) William`ın şok üzerine şok yaşadığı bir kitaptı.Sırlar ortaya döküldü.gidişat ne olur diye diğer kitaba başlayacağım.Okurken içim karardı kimi zaman ama daha güzel olacağına dair umudum var biraz daha sevdim:)

9 puan

bayıldım bu seriye..bayıldım..muhteşem.. en sevdiğim fantastik seriler arasında yerini aldı :D

10 puan

harikaydı. seriye devam...

Profil Resmi
8 puan

Süper süper, Jack harikasın.

10 puan

İlk kitaptan sonra Reedrek'ten kurtulmuş olmalarına rağmen yaptıkları ve ona bağlı olanlar ile uğraşmak zorunda kalırlar.

Jack voodoo rahibesi Lalee'nin kanını içtiğinden beri bir vampir için bile olağanüstü güçlü hale gelmiştir. Voodoo kanıyla doğan ilk vampirdi. Werm'in babası da William'dı ama William onu zayıf anında dönüştürmüştü bu yüzden sadece Jack William gibi voodoo kanına sahip birinci kuşak bir çocuktur. Düşük alemlerde ki ölüler ile iletişim kurabilir,bir insanı zihinsel etkisi altına alabilir, dişinin gücünü çekebilirdi.
William'ın sevgilisi Elenor ise voodoo kanıyla doğan ilk dişi vampirdir.
Ayrıca William öldüğü sandığı karısı ölmemiştir. Üstelik vampirdir. Reedrek William'ı dönüştürdükten sonra onu güçlü bir vampir olan Hugo'ya vermiştir. Hugo en kana susamış vampirlerden biridir. Dişileri dönüştürmekten ve onlara acı vermekten hoşlanır. Fakat Diana'ı çok sever. Voodoo kanının etkisiyle güçlerini öğrenmek,eğitmek için derslere başlarlar. Hugo Reedrek'in öldüğünden emin olmak için yanında Diana ve William ve Diana'nın oğlu Will ile ortaya çıkınca ise işler karışır.
Hugo bir hastalık yaymıştır. Üstelik bunu William'ın öz oğlu Will'e yaptırmıştır. Bunu yaparken Will'de hastalanır. Hastalığı iyileştirebilen tek şey voodoo kanıdır. Bu yüzden onu iyileştirme işi de William'a kalır. Hugo William'ın sevdiği herkesi almaya kararlı olunca büyük bir mücadele başlar.

Yine olayların bol olduğu bir kitaptı. Daha William'ın başına ne gelebilir. Severek okuduğum bir seri.

geri ileri