Silber: Rüya Labirenti (Rüyalar Kitabı, #3)

En Son Değerlendirmeler

8 puan

"Ama her şey için neden her zaman bilimsel bir açıklama olmalıydı ki?"

Serinin üçüncü ve son kitabı olduğunu baştan belirterek söze başlamak en doğrusu olur sanırım. İlk iki kitabı okumadan bu yorumu okumanızı tavsiye etmem.
Çok sevdiğim bir seri daha böylece bitti. Her ne kadar ilk kitapta aldığım heyecanı devamında sürdüremese de bu seri gerçekten güzeldi. Bu kitapta bir çok karakterin değişimine tanık olduk ve bence güzel bir sonla bitti. Kitapta beni en çok hayran bırakan ise Mia oldu. Yaşına rağmen aşırı zeki ve her türlü gizemi çözebiliyor tanrım insan keşke benim de böyle tatlı bir kardeşim olsa diyor!

5 puan

Sanirim serinin sonlarina dogru yazarin kafasi epey karismis. Anlamsiz diyaloglar, ucu bir yere baglanmayan kopuk olay orgusu derken karmakarisik bisi olmus bu kitap. Hayal kirikligina ugradim. Boylesine muthis baslayan bir hikayenin sonu boyle olmamaliydi bence.

6 puan

Aslında güzel ve ilginç bir konuya sahip olmasına rağmen bunun değerlendirilemediğini düşünüyorum.Özellikle ilk kitapta iblis vs. varlıkları devam kitaplarında da işleyerek yazar çıtayı yükseltebilirmiş. Maalesef ki tam tersi olduğunu söylemeliyim. Sürekli rüyalar ve koridor içinde geçen sıkıcı diyaloglar ister istemez puanıma yansıdı.İlk kitaba 8, ikinciye 7 ve son kitaba 6 puan veriyorum.Güzel başlayan bir seriye bu şekilde veda etmek üzücü. :( Okuyacaksanız gençlere hitap eden bir seri olduğunu unutmayın.Zira karakterler 16 yaşında. Yazarın diğer serisini beğendiyseniz bunda hayal kırıklığına uğramanız mümkündür. Beklentisiz okuyun derim....

10 puan

Kerstin Giere'de bağımlı olduğumu bu kitapta anladım :)
Kitabın sonunda herşey daha yeni başlıyor yazıyordu...
Devamının gelmesini bekledim ama Kerstin Gier her zaman ki gibi seriyi tadında yani üçüncüde bırakmaya karar vermiş...
Seni özleyeceğiz Liv Silber !!

geri ileri