Şeytanın Müridi

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Daha ilk baştan gereksiz tasvirlere girmeden sizi saracak, kış soğuğunda sıcacık bir odada hakikaten sürükleyici ve adrenalin dozu yüksek bir kitap okumak istiyorsanız biçilmiş kaftandır.Glenn Meade'in eserleri genelde tarih üzerine kurulu polisiye/macera/gerilim, bu biraz daha farklı bir tarz.Grange'a doğru bir kayım söz konusu,lakin dili daha hoş,sade.Ayrıca kitabın İstanbul ayağı da ayrı bir keyif okumak için. Kesinlikle bu tarzda edinilmesi gerekn güzel bir kitap.

Profil Resmi
10 puan

Türünde şu ana kadar okuduğum en iyi kitaplardan biriydi

10 yıl, 11 ay
8 puan

Kitap inanılmaz derecede ustalıkla yazılmış.Ölen katilin acaba yaşıyor mu şüphesi düştü aklıma ve bu kadar profesyonelce işlenen cinayetler her kitapta yok...

10 puan

okuduğum her cümlede sahneler gözümde canlandı. sanki bir film izliyormuşum hissi verdi. en önemlisi de bir sürü tahmin yaptım ama hep ters köşe oldum. yani diyeceğim o ki çok akıcı ve gerçekten korku romanının hakkını veren bir kitap. tavsiyedir.

10 puan

İlk bu kitap ile tanıdım.Yeri özel ve çok güzel.,Ama Sakkaranın kumları ile çekişmede

8 puan

Yazarın Sadece gerçeklere dayalı roman değil; aynı zamanda gerilim konusundada başarılı okduğunun ispatı

10 puan

Soluk soluga okuyacaginiz bir kitap kesinlikle elimden birakamadim kurgu kusursuz gercekci ve sasirticiydi.Yazar hicbir kitabinda hayal kirikligi yaratmiyor diger kitaplarinida siddetle tavsiye ediyorum

9 puan

lohusayken okudum al basmasına gerek kalmamıştı günlerce uykusuz kalmıştım

10 yıl, 10 ay
7 puan

Polisiye gerilim türü romanların önde gelen yazarlarından olan Glenn Meade'den 6 bölüm 175 kısım ve 520 sayfalık bir kitap.

Roman Kate Moran ve Ermeni asıllı Türkiye vatandaşı Constantine Gamal isimli seri katil arasındaki heyecanlı gerilim dolu kovalamaca romanın ama çatısını oluşturuyor.

Bu tür romanların beğendiğim yazarlarından olan Meade'in bu kitabınıda severek okudum. Kitabın bana göre zayıf tarafı, yazar İstanbul'da geçen bölümde Ayasofya, Yerebatan sarnıçını ve Kapalı Çarşıyı yazarken araştırarak tarihleri hakkında bilgi vermiş ama çevreyi ve insanları betimlerken sanki Bağdat, Şam, Kahire gibi betimlemiş. Bu türü sevenlere tavsiye ederim....

10 puan

Kesinlikle tavsiye ederim

7 puan

Kitap güzel, akıcı fakat Glenn Meade'in tarihi kurgu romanlarının çok gerisinde olduğunu belirtmem gerekir. Ana karakterin saçmalıkları, sona yaklaşıldığında bir anda her şeyin kendiliğinden çözülmesi, fazlasıyla zorlama kısımlar kitabın eksi yönleri. Sona kadar belirsizlik içinde sizi götürmesi ve aksiyon sahneleri ise olumlu taraflarıydı. Glenn Meade hatırına okunur.

geri ileri