Sevgi Uğruna Yaptıklarımız

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
10 puan

Kristin Hannah kesinlikle okunulacak bir yazar.. her kitabını sevkle keyifle ve gözyaşıyla okuyan biri olarak söyemeliyimki yine muhteşemdi... son 30 sayfada neler olacağını asla kesiteremeyeceğiniz harika bir romandı...

11 yıl, 4 ay
10 puan

Annelik duygusunun ön planda olduğu bir roman.Kristin HANNAH diğer romanlarında olduğu gibi yüreğe işleyen kelimeleri bulmuş. Duygu yoğunluğundan kaçamıyorsunuz, buğulu gözlerle okumaya devam ediyorsunuz..Kitabı gözyaşlarıyla ıslatmamak için mendilinizi yanınızda bulundurmayı unutmayın.

9 puan

Klasik Krıstın Hannah kitabı diyebilirım. Konusunu sevdim tabi ki içten ve yalın bir anlatımla ancak bu kadar güzel olur bir kitap... Aile içi ilişkiler, çocuklar, evlilik ve aşk genel olarak tema bu. Kitabın sonunu az çok tahmin ediyorsun ama okurken... Keyifli bir okuma süreci oldu bana her zaman ki gibi.

8 puan

Sevgi Uğruna Yaptıklarımız // Kristian Hannah

Değişmez Kristian Hannah kitaplarından bir tanesini daha okumuş ve ağız tadıyla bitirmiş bulunmaktayım.
Yine duygu yüklü ve yine sürükleyici,nasıl bittiğini anlamadığınız bir sonla okurlarına her duyguyu peşpeşe yaşatan bir yazar olduğundan bahsetmeme gerek yok sanırım.
Her türden kitap okuyabilirsiniz ama bu yazar bence türünün tek örneği. Evet bu kadar iddialı olabilirim bu yazar için. Çünkü okurken kendinizden bir parça bulabileceğiniz hayatı işliyor kitaplarında.

Angie on dört yıl süren evliliğinde çocuk sahibi olabilmek için her türlü yolları deneyen,kendi çocugunu dogduktan kısa bir süre sonra kaybeden bir kadın. Kocası Conlan ile artık yollarının ayrıldığını düşünürler zira her ikiside bu yıllarda çok yıpranmıştır.
Angie boşandıktan sonra doğduğu kasabaya,annesi ve ablalarının yanına geri döner. Babasından kalma ve iflas etmek üzere olan restoranın işlerini devralır ama tum bu koşuşturma hayatında ki eksikliği gideremez.

Lauren alkolik annesine rağmen anne sevgisine hasret olsada ,okulun en başarılı öğrencisidr. Tam bursla okuduğu liseden başarı ile mezun olmasına,sevdiği David ile yakın bir üniversiteye gitmenin hayallerini kurar. Hesapta olmayan olaylar ve çıkmaz sorunlar Lauren ve Angie’yi birbirine yakınlaştırır.

Ve olaylar bir şekilde ,
Laurenin yıllardır annesinde bulamadığı sevgiyi Angie de bulmasına,Angie’nin ise özlemini çektiği evlat sevgisine ilaç niyetine dönüşür.
Ama hesaba katmadıkları bir şey var ki,her iki karakteri çıkmaz bir yola sokar.

Ve tabii ki bu kısımdan sonrasını siz okurlar okurken yaşayacak ve HANNAH’ın kalemine bir kez daha hayran kalacaksınız.

Diğer Kristian Hannah kitapları gibi şiddetle tavsiye ettiklerimden olan mükemmel bir kitap..
Şimdiden keyifli okumalar dilerim…

SeRpiL….

Profil Resmi
10 puan

Diyecek söz bulamıyorum. Kelimeler kifayetsiz kalıyor çünkü. tek kelimeyle harikaydı. okuyacak olanlar bir kutu selpagını önceden yanına alsın :)

Profil Resmi
8 puan

güzel bir kristin hannah romanıydı..bir şeyleri kestirip atmadan önce üstünde didinmeniz gerektiğini anlatan şahane bir hikaye..

10 puan

Kristin'den yine muhteşem bir kitap.
Sonunda gözyaşlarımı tutamadım harikaydıı
Bu yazarı çook seviyorum

Profil Resmi
8 puan

Kristin Hannah gerçekten harika bir yazar. Bu kitap gece yolu kadar olmasada yine de çok güzeldi. Laurenin çocuğundan vazgeçme ihtimali bile beni çok korkuttu ama sonunda huzura kavuştum. Ama Davidin nasıl bir tutum sergileyeceğini öğrenememek beni üzdü keşke onunda Laurenle birlikte olabildiğini görebilseydik sonunda.

Profil Resmi
10 puan

Sevgi uğruna yaptıklarınız...

10 puan

Pegasus Yayınları’ndan çıkmış olan , “ KRİSTİN HANNAH’IN – SEVGİ UĞRUNA YAPTIKLARIMIZ “ adlı kitabını, bitirmiş bulunmaktayım .

Kitabı ,İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’ndan almış olmamıza rağmen ,bir iki sebeptan dolayı , elime alıp okumak istememiştim .Fakat hata etmişim , canım yazarımın kitabını bekletmekle . Neyse sonuca bakalım , bugun itibariyle kitabı bitirdim .

Bazı kitaplar için yorum yazarken acayip zorlanıyorum , çünkü ; hakkını acaba verebilirmiyim ,endişesi taşıyorum .Bu kitapta onlardan bir tanesi idi .

Kitabın çevirisi son derece sade ve akıcı .Bunda çevirmenin büyük katkısı olduğu yadsınamaz,bir gerçek .

Kitabın konusuna kısaca değenirsem ; Lauren adlı bir kızın yolu, bir gün Angie adında bir kadınla kesişir . Ve ıkısının hayatıı o günden sonra değişime uğrar ,bu iki kadın arasında ortak bir bağ vardır , ikisi de aynı şeyin özlemini çekiyordur (bir ailenin ) ve her geçen gün yaşadıkları acı- tatlı olaylar onları birbirine bağlayacaktır .

Kitapta; aile , dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini , aşkı , yardımseverliği ve fedakarlığı , yazar o kadar güzel bir şekilde , olaylar arasında hiçbir kopukluk olmadan anlatmış ki ileriki sayfalarda acaba ne olacak hevesiyle okudum .

Ben bu kitabı okurken çok etkilendim , hele sonlara doğru çok ama çok duygulandım . Yazarım “KRİSTİN HANNAH “ gene yapmış yapacağını ve harika bir kitap ortaya çıkarmış .

Bu yazar ne yazsa daha konusuna bakmadan alıp okuyacağım ender yazarlardan bir tanesidir.

Bu kitabı okurken yanınızda , mendilde bulundurun .Kesinlikle tavsiyemdir .Ve bir puan verecek olursam kitaba yüz üzerinden bin beş yüz verirdim .

PEGASUS YAYINLARI’na da bu yazarın kitaplarını çıkardıkları için çok teşekkür ederim .Umarım en kısa zaman da yeni bir kitabını daha okuma fırsatını bize sunarlar .Saygılarımla…

10 puan

zaman zaman beni duygulandıran, öfkelendiren bir kitap oldu..

10 puan

Kristin Hannah duyguları kelimelere sözcüklere ustaca aktarıyor.Hikaye sizi alıp götürüyor.Çok beğendim.

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
8 puan

klsik birkristın hannah romanı.hayata kısa bir mola vrmek istediğinizde okuyabilceğiniz türden.edebi anlamda çok bir şey kattığını soyleyemem ama okurken içinizi ısıtacak dostluğun,aşkın ailenin önemini tekrar anlayacaksınız okuyun derim

10 yıl, 11 ay
8 puan

Sonunu tahmin edebiliyorsunuz ama yine de okuması zevkli bir kitap. Zaten vurucu bir son için değil anlatımı için okuyacaksınız. Film izlemek gibiydi.

10 yıl, 10 ay
10 puan

Çok güzeldi :)

10 yıl, 5 ay
8 puan

Yazarın Gece Yolu kitabı kadar beni etkilemeyi başaramamış ise de çok güzeldi. Tavsiye ederim

Profil Resmi
7 puan

http://sibelinkitaplari.blogspot.com/2013/10/sevgi-ugruna-yaptklarmz-kristin-hannah.html

8 puan

Beğenerk okudum. Sıcacık bir romandı.

6 puan

Yazarın diğer kitapları arasında biraz sönük kalmış gibi. Ama yine de güzeldi.

7 puan

sade bir dili var okunabilir
film izler gibi :)

9 puan

Yazarın okuduğum 4. kitabı. Anlatımına hep hayranım zaten, seçtiği konular da o kadar güzel ki.. .

9 puan

Tam da yazarin butun kitaplari ayni sekilde ilerliyor derken epey bir ters kose oldum bu kitapla. Konunun islenisi ve baglanisi cidden cok guzeldi. Her satirindan ayri bir keyif aldim.

geri ileri