Sevgi

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Zen Budist geleneğine göre boğa yaşam enerjisini, gerçeği ve eylemi simgeler. Ama, bir kere bulundu mu asla dizgin altına alınamaz. Özgür kalmalı ve sürekli ardından gidilmelidir. Bu kitap bir insanın kendini bulmada, gerçek doğasını keşfetmede hangi adımları atacağını göstermektedir. Bu kitap Leo Buscaglia nın kendisini ve huzuru aramasını anlatmaktadır. Doğu da unutulmaz bir yolculukta kişisel tatmini ararken iç ve dış keşifleri "boğanın yolunu" izlemek kolaylaşmıştır. Bu duyarlı ve filozofça çekici kitapta Dr. Buscaglia yolunu bizimle paylaşmaktadır ama bunun kendi yolculuğu olduğunu ve sadece kendisine götürdüğü sık sık hatırlatmaktadır. Her birimiz gerçek anlamı için kendi yolumuzu bulmalıyız.

Profil Resmi
3 puan

çok eskilerde okumaktan zevk aldığım bir kitap, şimdiki aklımla elime almayacağım çerez kitap

7 puan

Okuduğum ilk ve tek kişisel gelişim kitabı olabilir. Gerçekten ilham vericiydi...ya da henüz lisenin başında olduğumdan bana öyle geldi. Sonuçta hala bazı öğütleri ve örnekleri aklımda.

9 puan

güzel bir kişisel gelişim kitabı okuyun son sayfayı mutlu kapatacaksınız

10 puan

Sıkılmadan tekrar tekrar okuyabileceğiniz bir kitap. Alain de Botton kadar gerçekçi olmasa da, Leo Buscaglia'nın iyimser dünyasını keşfetmemek, bir kayıp olur.

geri ileri