Seninle (Falling, #1)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Jasinda Wilder-SENİNLE okundu ve bitti anacım!!!
ben çoook sevdim bu hikayeyi... ayrıca yazarın anlatımına,duyguları okura aktarma kabiliyetine ve etkileyici bir aşk hikayesi kurgulamış olmasına hayran oldum...
hikayeye başladığımız ve bitirdiğimiz yer bambaşkaydı...
ben bu kitaba başlarken bu kadar duygusal olacağını ve
beni zır zır ağlatacağını düşünmemiştim...
New Adault türünde olunca biraz da korku ile başladım ama
merakıma yenik düşüp almıştım...
bu arada belirtmek isterim bu kitap bence tamamen yetişkinlere
yönelik bir kitaptı....
neyse biraz korka korka ve sadece aşk bulacağımı düşünerek başlamış olsam da tüm beklentilerimi yıktı...
kurguladığı bu kırık dökük,acılı,incinmiş,suçluluk duygusu altında ezilmiş karakterlerle beraber her şeyi hissettim...
onlarla beraber yaşadım...
erkek karakter Colton okuduğum en iyi belalı,kötü ama sevilesi erkek karkterlerden biriydi (Travis falan Colton'ın yanında çok cici kaldı vallahi!).
Colton hem gerçekten kötü işlere bulaşmış hem çok yara almış hem de tüm bunlara rağmen çok sevilesi kalmış bir karakterdi...
Nelly ise acı ile ölüm ile nasıl başa çıkacağını bilemeyen haliyle çok üzdü beni... kıyamam çok fenaydı hali beee!!!
inkar etmek ve ayrı kalmak için ne kadar uğraşsalar da,
ikisi arasında ki çekim,tutku ve birbirlerinin yaralarına iyi
gelen halleri ile bu aşktan kaçamadılar...
bende böylece çok sevdiğim,içimi titreten bir aşk okumuş oldum...
bu aralar aşkın sıradan hali yerine böyle değişik,etkileyici aşk romanları okumayı daha bir seviyorum...
iki son derece dört dörtlük insanın aşkındansa, bu şekilde yaralı ama sevilesi karakterleri okumayı seviyorum
kısaca TAVSİYEMDİR.... okuyun aşk romanı seven arkadaşlarım :)

8 puan

iki kardeş bir cenaze bir kız.... iki muhteşem erkek karakter ile birtürlü seçim yapamıyorsunuz. çünkü yazar her karakteri özene bezene yazmış ve her birini çok seviyorsunuz. yazarın dili, kitabın akışı o kadar iyi ki bitirdiğinizi fark etmek için birinin sizi cimciklemesi gerekebilir.....


http://zamskaa.blogspot.com.tr/2014/04/seninle.html

Profil Resmi
8 puan

Çok uzun zaman elime alıp hadi okuyorum yok başka zaman okurum diyerek bıraktığım kitaplardan bir tanesi Seninle. Güzel bir kitaptı. Bazen Nell'e insanın bağırası geliyor hadı kızım bırak gitsin dök içini diye. Colton kendi de acılar yaşamış bir müzik dehası Nell ve o bence mükemmel çiftler. Kyle öldüğünde cidden çok üzüldüm ama bence Nell'in olması gereken kişi Colton zaten. Güzel bir kitaptı benim gibi ertelemeye bırakmayın ;)

10 puan

Bu kitap beni oylesine cok cok cok etkilediki masil neresinden bahsedicem bilmiyorum ! Ama Nell de kendimi buldummu kesinlikle ! Onu anliya biliyordum cok fazlasiyla hissedebiliyordum kendi kanatmak istesiginde bununla bende savasiyordum kisaca Nelly iliklerime kadar isledi.
Uzun.zaman once almisdim bu kitabi keake daha once okusaymisim hemen .

Bir genc kiz dusunun en iyi arkadasi ile buyuyup sevgili oldugunu dogdugu andan.itibaren herseyi onunla ogrendigini ve daha sonra cagresizce onun olumunu izledigini !!!

Kitap ciddi anlamda benim.icin Favorilerimin en.ustlerinde yer alicak !!!

Kizimiz bu donemi atlatmaya calisirken Kylanin agabeyi Colt ile tekrar yaşamaya başlıcaktır.

10 puan

Çok etkileyici bir kitap.Okurken bazı bölümlerde gözyaşlarımı tutamamıştım.İki kardeşide çok sevdim ancak Colton için sanırım daha çok üzüldüm. Serinin diğer kitabı yakında çıkacakmış ama umarım çok uzak değildir.Okumak isteyenlere tereddütsüz tavsiye ederim.

9 puan

Harikaydi... Uzun zamandır okuduğum en güzel kitaplar arasında yerini aldi. Sewdigin birini kaybetmenin ne demek olduğunu nasil hissettirdigini inanılmaz bir kalemle anlatmis. Ve tekrar aşka düşüşü..
Colt ve Nelly ikisini de çok sevdim. Kyle i de Sevmiştim. Birisi ile süper zaman geçirmenin, birbirleri için doğru olduklarini dusunmenin aşk olmadigini guzel ifade etmis yazar. Kesinlikle kitap cok kisa geldi. Keske biraz daha uzun olsaydi. Belki ikincisi filan cikar

Sacma sapan kitaplari genis ve rahat zsmsnlarimda okudum. Bu kitabi iki yogunluktan iki arada bir derede okudum. O yuzden kitaba yazik ettim birascık :P

Siddetle tavsiye edilir

5 puan

İlgimi çeken kitaplardan biri olan Seninle okumdu, bitti. Kitap sürekli övgüyle söz ediliyordu ama benim için fazla acıklı ve bazen de sıkıcıydı.

Bana göre Nell, Kyle'nın ölümüne kadar iyi bir karakterdi. Sonrasında kız yeri geldi psikopata bağladı. En saçma olan kısım ise Nell'in ailesi kızlarını çok seviyor(!) ama böyle bir durumda kıllarını bile kıpırdatmıyorlar. Nell'in onlara asıl ihtiyacı olduğu zaman kızın düzelmesi için hiçbir şey yapmadılar, sürekli kendi halinde bırakıp durmuşlar.Neyse ki Colt vardı.

Hikayede bana göre sürekli acıklı duygular sokulup durulmuş ama hiçbirinde fazla bir derinlik yoktu. Tam olarak öylesine yazıp bırakayım durumu yoktu ama yine de bir şeyler eksikti bence.

4 puan

O kadar dramdan sonra çabuk unuttu sanki.

geri ileri