Sana Vuruldum (Crash, #1)

En Son Değerlendirmeler

5 puan

Tatlı bela'nın kötü çevirisi ile basit kurgulanmış hali:) ben tatlı belayı çok sevmiştim jude travis gibi iyi, luce abby gibi anlamsız bir karakter... Tavsiye etmiyorum ama fuarda o alışveriş çılgınlığına girip serinin devamını alabilirim!

7 puan

http://gamzeninkitapdunyasi.blogspot.com.tr/2015/01/sana-vuruldum-nicole-williams.html#more



"Sahip olduğumuz itibarlar gerçekte iz değiliz, onlar sadece insanların olduğumuzu sandığı kişiler. Diğerleri hayatları boyunca özgürlükleri için savaşırken bazılarımız bu tuzağa düşer. Herkesin beni tanımladığı şekilde iğrenç bir sürtük değildim, Jude da geleceği olmayan kötü çocuk değildi. Bize biçilen roller arasındaki fark Jude'un bunu bir hatasına kefaretmiş gibi kabullenmesiydi."


"Hayat gittikçe darmaduman bir hale geliyordu ve bu ben lanetlendiğim için mi böyleydi yoksa hayat doğası gereği böyle bir şey miydi emin değildim. Bunca zamandır bir kişinin bile bir şeyleri değiştirebileceği inancıyla yaşıyordum ama keşfetmiştim ki dünya berbat bir yerdi."

6 puan

Aspendos Sanirim Bu kez birazcik olmadi Ha Sevgili yayin evi :((( Kabul Hikaye hos iyi(asi) kizimiz ve Kotu cocugumuz Jude cok iyiydi... ozellikle Jude :D.
Cok iyidi ama yazim hatasi cok fazlaydi. Kurgu guzel olsada hala kafamda oyurtamadigim pek cok konu var ve nasil oturtucam bilmiyorum sanitim.2kitaba baslayinca olucak bunlar. Kapak harika Kurguda guzel ama daha iyisi olabilirdi...

"Sahip oldugumuz itibarlar gercekte biz degiliz, onlar sadece insanlarin oldugumuzu sandigi kisiler. Digerleri hayatlari boyunca ozgurlukleri icin savasirken bazilarimiz bu tuzaga duser. Herkesin beni tanimladigi sekilde igrenc bir surtuk degilim, Jude de gelecegi olmayan kotu cocuk degil. Bize bicilen roller arasindaki fark Jude'un bunu bir hatasi kefaretmis gibi kabullenmesiydi..."

Ah birde kitabi okurken dinleye bileceginiz harika bir parca :) / The Beatles - Hey Jude ...

geri ileri