Sana Bağlandım ( Fixed 3 )

En Son Değerlendirmeler

8 puan

İlk 2 kitabı sevmiştim ancak okurken hep bir soğukluk hissetmiştim.Özellikle ilk kitapta Hudson'ın davranışlarını anlamak zordu.Bu durum ikinci kitaptada devam etti.Zaten iki kitaptada hep Hudson'ın sırlarını merak ettim ve işte bu kitapta bütün sırlar ortaya dökülüyor.Hudson'ın ilk kitaptaki tutarsız davranışlarının nedenleri final kitabında yer alıyor.Kitabı okurken kafamda hep bir tahmin vardı ancak tutmadı :D Serinin diğer kitaplarına 7 puan vermiştim ancak bu kitabı daha çok sevdim.Bence sana kapıldım ile sana tutuldum'u beğenenler bu kitabı daha çok sevecek :)

7 puan

serinin son kitabı diğer kitapların özetini de vermiş...yazım hataları vardı.bu kitap diğer kitaplara göre daha iyiydi yazarın kaleminin daha güzelleştiğini farkettim.İdare ederdi illle de okuyun demiyorum...

6 puan

İkilinin ilişkisi kaldığı yerden devam eder. Hudson Alayna'nın duymak istediği o iki kelimeyi hala söylememiştir fakat Alayna onun sevgisini hisseder. Hudson'dan bir şey istemesi yeterlidir. Onun olan her şey kendisinin ve onun diğer yarısıdır. Tüm endişelerinden bu sayede arınsa da güven sorunlarını hala çözememişlerdir. Ama ikisi de değişip her şeyi açık,dürüst,şeffaf bir şekilde yaşamaya karar vermiştir.

Hudson'un kardeşinin butiğinde çalışan Stacy Hudson'a güvenmemesi konusunda Alayna'ı uyarmıştır. Hudson ve Celia ile ilgili bir videosu da vardır. Bu konu aralarında probleme sebep olur ve Celia Alayna'nın peşine düşer. Gittiği yerlerde takip edip,notlar bırakır. Bu sıkıntı ve Hudson'un sırları da eklenince ikilinin ilişkisi büyük bir sınavdan geçer. Sonunda tabi ki Hudson'da kalpler ve çiçekler erkeği olur.

Hudson'un sırları sır gibi değildi daha büyük bir şey beklerdim. Olması gerektiği gibi biten bir son kitap oldu.

geri ileri