Saklı Seçilmişler - Siz Onları Değil, Onlar Sizi Seçti

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Kitap bir limandı benim için.
Kitaplarda yaşadım.
Ve kitaptaki insanları sokaktakilerden daha çok sevdim...

Cemil Meriç

10 puan

Soner Yalçın'ın araştırmacı gazeteci kimliğinin önplana çıktığı eserlerinden birisi daha. Yaşadığımız olayların arka yüzünü muazzam bir şekilde anlatılmış. Herkesin okuması ve okutması gereken bir kitap.

9 puan

Ekoemperyalizmi anlatan harika bir Soner Yalçın kitabı.

10 puan

Ben böyle dünyanın, böyle insanlığın, böyle bilimin, böyle bilim insanlarının, böyle siyasetin, böyle siyasetçinin, böyle STK'ların, böyle ...'lerin taaaaa ... dedirten bir kitap. Mutlaka okuyun, tavsiye ederim.

10 puan

Şimdiye kadar yazılmış en iyi araştırma romanlardan birisi.

9 puan

Araştırmacı gazeteci Soner Yalçın; Gıda terörünü tüm gerçekliğiyle yazmış. Artık bir şeyler tüketirken iki kere düşünmemiz gerektiğini, okudukça olayların nasıl küresel boyutta olduğunu ve ülkemize hangi baskılar sonucu bu ''GDO'' vs.. dayatıldığını öğrenmiş oluyorsunuz.

10 puan

Şu an bu kitabın yorumunu Brezilya'nın balta girmemiş ormanlarında teknolojiden ve modern hayattan tamamen uzak yerli bir kabilenin içerisinde yazıyorum. Ankara'da kitabı bitirdikten sonra tası tarağı topladık çoluk çocuk evi Amazona taşıdık. Amacımız uzun yaşamak değil, tüm gayemiz sağlıklı yaşayıp acı çekmeden ölebilmek…

Kitabı okurken yukarıdaki kurgunun öyle çok hayalini kurmuşum ki bir ara gerçek olmasını çok istedim.

Peki bu taa amazonlara kadar kaçışıma sebep olan bu kitapta neler var?

Devamı: https://www.kitapofisihakan.com/arastirma/sakli-secilmisler/

geri ileri