Şahane Hatalar 2 - Talih Kuşu

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
1 puan

verdiğim paraya yazık,eğlendirici bile değil

1 puan

Şahane Hatalar 2 “Talih Kuşu” olunca, Talih Kuşu ismine kanıp, herhalde bunda ölmece falan yok diye 2. Kitaptan başladım okumaya. Meğer ilgisi yokmuş, sebebi, kitap piyangodan kazandığınız müthiş büyük bir para ve onu değerlendirme şıklarıyla başlıyormuş. Bana uygun olan şıkkı seçtim ve toplamda 40 sayfa okumadan öldüm. Eşim diğer yolu seçti o da yaklaşık 60 sayfa okudu ve öldü. Üstelik verilen şıklar bazen çok saçma yani insan ikisini de seçmek istemiyor ama yapacak bir şey yok.. ayrıca hem hikaye hem seçenekler o kadar tatmin etmiyor ki, dur bir daha başlayayım da başka bir şeyi seçeyim diyesi bile gelmiyor insanın. 630 sayfalık kitap sadece kitaplıkta fazladan yer kaplamış oluyor. Tabi sizde de büyük bir hayal kırıklığı bırakarak.. bu kitaplar almakla şahane bir hata yapmış oluyorsunuz sonuçta.
http://beyazkitaplik.blogspot.com/2012/06/sahane-hatalar-heather-mcelhatton.html

Profil Resmi
8 puan

serinin ikinci kitabı biraz daha faklı bi yaklaşım, işin içine büyük paralar girince nasıl daha kolay hata yaptığımızı görmek şaşırtıcı..

Profil Resmi
1 puan

Tamamen zaman kaybı..

7 puan

Güzel bir kitap :)

8 puan

İlk kitaptan farklı olarak daha dobra bir anlatımı var.

Profil Resmi
7 puan

Bence okunması gereken bir kitap değil. Hoş vakit geçirmek, gülmek için okunabilir. Yine de bir artısı var ki; insanlara hayattaki olasılıkların ne kadar fazla olduğunu anlatmak için çok iyi bir seçim.

10 yıl, 10 ay
3 puan

Değişik bir kitaptı.Ama güzel uygulanmadığını düşünüyorum.Fikir iyi uygulama bende sınıfta kaldı.

http://pamuk-sekeer.blogspot.com/2013/08/ne-okudum-sahane-hatalar-talih-kusu.html

Profil Resmi
3 puan

beklediğim gibi bir kitap değildi.. hakkında araştırma yapıp öyle alsaydım keşke.. bir kere okuyup bitirdikten sonra başa sarma düşüncesini sevmedim açıkçası.. bu yüzden de bir kere okuyup bıraktım..

4 puan

benden adam olmaz yok olmaz...

1 puan

Kitabın kapağına ve kitap fuarının gazına gelerek aldığım bir kitaptı.Nasıl pişman oldum anlatamam hele birde evi gelip okuyunca bumuydu ya dedim saçımı başımı yolasım geldi.

5 puan

para harcamaya değmez..ama eğlencelii

1 puan

Mükemmel bir fikir, rezalet bir uygulama. Tam anlamıyla bir felaket. Kütüphanemde durması bile sinirlerimi bozuyor. Verdiğiniz paranın kuruşuna değmez.

3 puan

Ben kitabı değil kitap beni yönlendiriyor sanki.

2 puan

Kitabın fikri eğlenceli gelmişti başta ama okuduktan sonra para ve zaman israfı olduğuna karar verdim.

geri ileri