Sabah Uykum

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Annemle beraber okuduk kalktık Ahmet Batman'ı bana istemeye gidiyoruz.

Profil Resmi
9 puan

Ahmet batman tamamıyla içimizdekileri yazdığı için sağolsun kitaptaki her sayfada kendimden bir şeyler buldum altını çizdim
okurken zevk aldığım bir kitaptı :D

Profil Resmi
8 puan

10 puan

Ahmet Batman Sabah Uykum'un sonsözünde der ki:
"Hayat vedalardan ibaret. Başladığımız her şeyin bir sonu var. Sahiplendiğin bir şeyden ayrılmak hep zordur."
"Sabah Uykum'un sonuna geldik. Bunu ikimiz yaptık, o yüzden biz artık bir şekilde birbirimizin hayatına karıştık. Yazmak dokunmaktır. Ben sana dokundum, artık nereye gidersen git beraberiz."
Bu zamana kadar nerdeydin diye sorarlar adama. Ne cevap vereceksin? Hayatımıza cümlelerinle girmek için neden bu kadar bekledin? Ama söz verdin "artık beraberiz." adı üstünde "sonsöz"..
-Artık beraberiz.

Profil Resmi
10 puan

Yarım bırakmicam :D

Profil Resmi
10 puan

Ahmet Batman,bu kitapta çok daha güzel şeylere değinmiş.İlk kitabından daha çok sevdim fakat iki kitap da ayrı ayrı güzeldi.Tavsiyemdir bu kitap da.

6 puan

aklınıza geldikçe herhangi bir sayfası açılıp okunacak bir kitap. Elime aldım, bırakamadım durumu yok çünkü hep aynı şeyi okuyormuş hissi veriyor insana.Hatta birçok yerde sanki o cümleleri o kurguyu başka bir yerlerde duymuşsunuz gibi, bazen bir şiirin mısrası cümleye dönüştürülmüş gibi... ama ara ara okunursa güzel Amaçladığı gibi 'hah, ben!' dedirtiyor insana.
Bir de kelimelerin harf sayılarına biraz fazla takılmış yazar, başta hoştu ama sonra sıkıcı geldi. bazen sıkılarak bazen keyifle okudum yani.
Bir de yazara özel ricam, n'oolur -de ekinin kullanımını öğrenin. Tarih sizi, kelimelerle arası iyi, fakat dönemin mesajlaşma ve sosyal medyanın etkisiyle bozulmuş Türkçe'sine kapılmamış olsa da ekleri doğru kullanamayan bir yazar olarak bilmesin.

Profil Resmi
10 puan

Baş ucu kitaplarım arasında. ♥

Profil Resmi
10 puan

Ahmet Batman cok degisik bi adam.Kitap cok guzel.Cumleler sizi size anlatiyor.Mutlaka okunmali !

6 puan

Bir türlü konsantre olamadığım ve okumakta zorlandığım bir kitap.

1 puan

bitti sonunda!

8 puan

Enteresan bir kitap olduğu gerçekliğiyle birlikte hayattan alıntıları içinde barındıran hepimizden bir parça bulabileceği türden yazılmış bir kitap yine aşk ve ayrılık üzerine güzel sürükleyici ve bağlayıcı yalnız bittiğinde akılda pek bir şey kalmıyor zira okuduğun anda yaşayabiliyorsun sadece o duyguyu bilginize

Profil Resmi
1 puan

Kendisini tekrar eden çok satılmasına rağmen tamamen hayal kırıklığı yaratan bir kitap.

2 puan

Hayal kırıklığı yaratan bir kitap.

1 puan

Beklentilerimi karşılayamadı ve kitap sanki bir süre sonra kendini tekrarlıyormuş gibi hissettim

Profil Resmi
6 puan

Bu kitaba dair soylemek istedigim cok sey var:

Oncelikle son donemlerde moda(!) olmus cok satan kitaplara "tu kaka" diyen ve cok bilen insanlara bu yazi vesilesi ile selam etmek istiyorum. Icerigi, konusu size hitap etmiyor olabilir, belki yazim teknigi sarmamistir... Fikrinizi belirtirken "su sebepten bana gore degil" demek yerine kucumsemek yapilmamasi gereken bir hareket. Elestirmek ile hakaret etmek arasindaki cizgi gibi...

Birilerinin eline hic kitap almamasindansa icerigi bana uygun olmasa da bir seyleri okumasindan yanayim. Olayin ozeti bu. Dogru bakmayi bilirseniz her seyde kendinize fayda saglayacak bir yon bulursunuz zira...

Kitaba gelince: Icerigi itibariyla cogu yerde yazarin kendi kendiyle dertlesirmiscesine samimi bir uslupla yazmasi sikilmadan okumami sagladi. Bazen bu hisse kendimi o kadar kaptirdim ki Ahmet Batman'in gunlugunu acmisim da izni olmadan okuyormusun gibi hissettim. :)

Yazarla fikir ayriligi yasadigimiz yerler oldugu gibi altina imza atarim dedigim bolumlerde vardi. Evet, cok derin bir kitap degil fakat baskalarinin dusuncelerini anlayabilmek adina okumak yararlı olur diyebilirim.

"Satsin" diye yazilmis bir kitap oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Bazen cesitli sebeplerden kafamiz dolu olur da her zaman okudugumuz tarzdaki kitaplardan uzaklasmak isteriz ya, boyle zamanlarda okunmasi farklilik yaratabilir. Ayrica yazarin da dedigi gibi. dikkatle bakarsaniz kendinizden bir seyler bulursunuz belki. :)

7 puan

sabah uykum soğuk kahve'den daha güzeldi.bilemiyorum belki de bana öyle geldi.
daha ilk sayfasında ağladım ve bu diğer sayfaları takip etti.niye o kadar içselleştirdim kitabı bilemiyorum ama bana çok dokundu zahir :)
yazar hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilim,kitaptan da hiç bir çıkarım yapamadım.
sevmiş,sevilmiş,aşık olmuş,terk etmiş,terk edilmiş.aşkın her halini yaşamış.
sadece bu kadarından eminim :)
neyse kitap güzeldi,kapak tasarımı her şeyi çok hoştu.
ilkini okuduysanız ikincisini de muhakkak okuyun.

10 puan

Ahmet Batman kitap yazmaya devam etmeli.
Bir solukta okudum , o kadar duygu yüklüydü ki..
Beni anlatmış sanki ..

Profil Resmi
1 puan

başlanılmasa iyi olur..

2 puan

yazar kendi yasadıgı aşktan bahsediyor ama ben kitabı okurken hiçbir duygu hissetmedim yani yazarın duyguları beni etkilemedi bilmıyorum özlemini anlatıyor ama bence o kişiye olan duyguları bıtmıs artık sadece kitap yazmak için yazılmış iki puanı kitapta ofsayt anlatımı için verdim

1 puan

Erkek arkadaşım hediye olarak almış. Keşke almasaymış.
Böyle bir dil anlatımdan uzaklık, ergen kapak sözleri misali cümleler.
Bırakın arkadaşım siz yazmayın. Yazar demeye bin şahit lazım orası ayrı mevzu zaten...

Profil Resmi
10 puan

çok iyi

4 puan

Denemelerden hoşlananlar için güzel fakat benim gibi roman karakterlerine bağlanan tipler için çok yavan bir kitap.

1 puan

Bir kaç hoş söz okuyup merakla elime aldım bu kitabı. Ancak maalesef, içi yazım hataları ile dolu. Ben bir yazar ya da Türk dili uzmanı değilim. Ancak elimden geldiğince dili doğru kullanmaya çalışıyor ve hatalarımı düzeltiyorum. Kendini yazar ilan eden birisinin dilini hiçe sayması çok üzücü, hatta etik değil.Tüm iştahım kaçtı.

Kitabın içeriği bir yana, dilin doğru kullanılması konusunda hassasiyetiniz varsa, okumayın derim.

3 puan

Yazarın bu kitabı ile ilk kitabı arasında herhangi bir fark bulamadım. Sanki aynı cümleleri, aynı kelimeleri tekrarlamış. Böyle olunca da "Soğuk Kahve" kitabının ardından bu kitabı bitirmek benim için oldukça zor oldu çünkü aynı kitabı ikinciye okuyormuşum gibi hissettirdi.

5 puan


Aşk ve sevgili üzerine yazılmış genelde, hep aynı konu olduğu için zorlanarak okudum. Soğuk kahve kitabı her teldendi, güzeldi.

10 puan

Muhteşemi her zaman ki gibi.

1 puan

Bu kitabı okumak zamanın heba olması demek...

7 puan

Ahmet Batman kitaplarında kendisini anlattığı halde aşka inanmadığını söylüyor. Kitap çok güzel olduğu halde yazar-eser uyuşmazlığı var.

1 puan

Tam bir hayal kırıklığı
uzak durunuz

geri 1 | 2