Riverton Malikanesi

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Gizli Bahceye göre temposu düşük ama yazarı okumak yınede keyifli....

9 puan

Çok değişik bir kurgulaması olan bir romandı,psikolojik,gerilim ve gizem romanlarını sevenler bu kitabı kaçırmasın..

8 puan

Bu kitaba başlarken tamamen umutsuzdum. Fakat yanılmışım, dili, cümleleri sizi öyle bir sarıyor ki, sonun da ne olacak diye diye sayfalar bitip gidiyor. İyi ki kitapçının önerisine uyup almışım.

Profil Resmi
10 puan

çok sevdim çok sevdim..

Profil Resmi
10 puan

Sürekli tavsiye ettiğim ve okumaktan hiç sıkılmadığım bir kitap.

8 puan

Avrupa'nın 20. yüzyıl başındaki yoksul kesimin sefaletini, kadınların zengin bile olsalar toplumsal baskı ile yönlendirilmelerini çok güzel anlatmış. Kitap oldukça akıcı, ilginç karakterler var. İki Dünya Savaşı öncesi İngiltere'yi ve toplumsal durumu çok güzel anlatmış. Downton Abbey dizisinin görselle anlattığını yazı ile çok daha gerçekçi ve başarılı bir şekilde anlatıyor.

Kitabın sonu Somerset Maugham romanlarından fırlamış gibi. Kitabın sonu ve Grace'in hayatının kurgusunun bir kısmı hariç kitabın genelini çok beğendim.

Grace'in 38 yaşında hamile kalması ve 45 yaşından sonra arkeolog olması biraz saçma olmuş. Halbuki Hannah ona 1924'de para vermişti. Eğitimi öne alabilirdi yazar kurguda.

Ursula'nın ailesi iyi bir şekilde konuya bağlandı., bunu da beğendim.


9 puan

Harika bir kitaptı. Yazarın saklı bahçe kitabıyla aynı kalitedeydi. Kitap 1. dünya savaşının hemen öncesinde başlıyor. Grace' in anlatımıyla 1900ler ve günümüz arasında gidip gelen kitap süper bir sonla bitiyor.

geri ileri