Perina

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Bu roman bır kere okunmazz , tadı damağımda kaldı ...

12 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

şu ana kadar okuduğum kitaplar arasında en etkilendiğim,defalarca okusam bile yine aynı hazla, aynı ihtirasla,aynı şevkle okuyacağıma inandığım tek kitap, anlatım çok içten ve sıcak; bu sebeple içler acısı yaşamı konu alıp beni tarif edemediğim duygulara sürükleyen yazarımıza minnettarım.

8 puan

Güzeldi ama daha önce okuduğum hümeyra kitabı beni daha fazla etkilemişti.

10 puan

Hayatımda okuduğum en etkileyici kitap diyebilirim :) Hikayenin yaşanmış ve gerçek olması beni daha çok duygulandırdı.Herkesin okuyabileceği en güzel kitap. Ve çoğu yerinde ağlayacaksınız :')

10 puan

Hem gerçek hayattan hem de hiç sıkmayan , aksine büyük merak ve zevkle okunabilen harika bir roman. Kelimeler öylesine özenle seçilmiş ve öylesine konuyu okuyucuya birebir yaşatırcasına yazılmış ki etkilenmemek elde değil. Yüreğine ve kalemine sağlık Naşide Gökbudak.Kesinlikle tavsiye ederim. Mutlaka okunmalı gerçek bir roman.

Profil Resmi
7 puan

Gerçek olaylardan esinlenerek kurgulandığı için diğer Naşide Gökbudak kitaplarına göre çok daha etkileyiciydi.

10 puan

Gerçek hayat hikayesinin anlatıldığı kitapta bir kimlik kayboluşunu, gerçek aşkın çaresizce yitip gidişini, evlat uğruna nelere katlanılabileceğini, insan ömrünün bir 'varmış bir yokmuş' diye nasıl geçtiğini adeta yaşayarak, gözyaşlarıyla okuyacaksınız.

geri ileri