Ozan Beedle'ın Hikayeleri

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

Hikayeler çok güzeldi özellikle Üç Kardeşin Hikayesi. Kitap bizi büyücüler dünyasına bir adım daha yaklaştırıyor.

11 yıl, 11 ay
9 puan

mühtiş bir hayal gücünün bir ürünü olduğunu bilerek okudum, oldukça da eğlenceliydi.

8 puan

Hikayelerin kısa ve akıcı olması kitabın çabucak bitmesini sağladı :) Filmde Ron'un bahsettiği Tavşan Mavşan yani kitaptaki adıyla Babbity Rabbity'i ve tabi ki Üç Kardeşin Hikayesi'ni çok merak ediyordum. Rowling'e teşekkürler... :)

Profil Resmi
7 puan

harry potter hayranları detayları ne kadar hatırladığınızı test edeceksiniz

Profil Resmi
10 puan

http://aanyankaa.tumblr.com/post/45601790080/harry-potter-serisi

J. K. Rowling'in ayrıntılar konusundaki yeteneği inanılmaz!

7 puan

çok büyük umutlarla alıp hayal kırıklığına uğradığım bir kitap oldu. gene de rowling yazmış almamak olmaz.

7 puan

güzel yani :D

7 puan

Özellikle Ölüm Yadigarları'yla merak ettiren Beddle Hikayelerinin sade, gerçek ir masalsı üslubu var. Ancak masallar bile bu kadar kısa sürmez, biraz daha detaylandırılmış hikayeleri tercih ederdim sanırım, maalesef hikayeye başlamam ile bitirmem bir olduğundan aldığım tat da ona oranla azaldı.

Her hikaye sonunda Albus Dumbledore tarafından yapılan değerlendirmeler masalı daha anlamlı bir hale getirip, tanıdık bir sesi de içine katmış. Ayrıca çizimlere de değinmek gerekir, masal havasını güzel yansıtmış ama renkli çizimlerin daha güzel olabileceği kanaatindeyim. (Kesinlikle çizimlerin şu anki halini beğenmedim anlamına gelmesin:)

http://kitapsiginagi.blogspot.com/2013/06/ozan-beedlein-hikayeleri.html

10 yıl, 10 ay
10 puan

Eğlenceli ve Dumbeldore'un notları ile çok daha heyecan verici.

10 puan

Bunu okuyunca Harry Potter'ı ne kadar özlediğimi hatırladım. PotterHead olan olmayan herkesin okuması lazım. Azıcık bir şey zaten hemen bitiyor. İçindeki hikayeler beni ürkütmedi ama büyücü çocuklarını ürkütebilecek derecedeymiş. Ron öyle söylüyor.
En iyisi bir günümü Harry Potter günü ilan edeyim. :))

Profil Resmi
8 puan

Eh fena değildi.

8 puan

Harry Potter'ın sihirli dünyasıyla bizi büyüleyen J.K.Rowling, anlaşılan okurları gibi bu dünyadan pek çıkmak istememiş ki büyücüler dünyasının öykülerini anlatan Ozan Beedle'ın Hikayeleri'ni yazmış. İçine de kendi çizimlerini eklemiş. Çizimler de gayet başarılı :)

Yorumun devamını blogumda bulabilirsiniz

10 puan

muggle olabilirim belki bu öykülerle de büyümedim ama sonuna kadar POTTERHEAD!

10 puan

Büyü dünyasına dair daha fazla şey öğrenmek isteyenler için harika. Hatta kendi çocuklarıma bu masalları anlatmayı düşünüyorum, mükemmel derecede eğlenceli ve ibretlikler.

10 puan

Hermonie mirasını bizle paylaşmayı kabul etmiş :D http://gokhantezcan.blogspot.com/2015/05/harry-potter-gec-kalnms-bir-okuma.html

Profil Resmi
9 puan

Kitapları okuyalı uzun yıllar oldu. Şimdi bu kitabı okumak sanki eski bir dostumla karşılaşmışım gibi hissettirdi. Sırf bu yüzden her güne bir hikaye şeklinde kitabı azar azar okuyup eski dostumla daha fazla vakit geçirmek istedim. Öyle iyi geldi ki...

Profil Resmi
9 puan

Ron'un serinin başından beri bahsettiği masallara nihayet kavuştum.Ama sürekli diğer kitabının adını geçirip reklamını yapması çok rahatsız etti.O sebeple bir puanını kırdım.Aslında bir puandan çok daha fazlasını kırası geliyor insanın ama bu kitabın tüm gelirleri yazarın kurduğu yardım kuruluşuna bağışlanacağından ne olursa olsun herkes temin etmeli diye düşünüyorum.

geri ileri