Oyunbozan

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Kitap çok eğlenceliydi.Calvin'in keçi sakalına bayıldımGülmek isteyen herkes muhakkak okusun

8 puan

Tina çok eğlenceli bir karakterdi.:) Dedikodu köşesi için ideal tip tişörtlerini de çok begendim. Teyzelere hiiç lafım yok zaten çok tatlıydılar:) Her yaştan rahatlıkla okunabilir cinsellik yok denecek kadar azdı.

9 puan

Keşke okumak için bu kadar bekletmeseydim dediğim kitaplardan biri. Öncelikle birkaç yazar dışında bu türü pek sevmediğim için önyargılı yaklaştığımı kabul ediyorum. Yine bilindik iş hayatı, son sayfada bulunan aşk, patrondan dert yanma tarzı bir şey bekliyordum. Ama kitap gerçekten dolu dolu. Arka kapağında ne yazıyorsa fazlasıyla mevcut. Bazı kitaplarda alakasız şeyler yazar kesinlikle öyle değil.

Tine Bender’ın -beni deyimimle Blender- dedikodu köşesinde yer almak istemeyen birinin tehditleri ile başlayan olay hem komedi hem gerilim yüklüydü. Son kısma kadar peşine düşen ve hatta bu uğurda cinayet işleyen ünlüyü merak ettim. Hatta kendi derdi yanında bir de cinayet aydınlattı Tina.

Sadece Sue ve Millie teyzeleri için bile okumaya değerdi. Biri kör bir sağır, ne demek istediğim anlaşıldı sanırım; tam bir komedi.

Rachel Gibson severlerin seveceğini düşünüyorum kitabı. Aşk, cinayet, dedikodu, komedi, internet aşkı. Ne arasanız vardı. Bir de Cal var ki o keçi sakala rağmen sevdim :D Bağımsız karakterlerden oluşan bir seri ama kendi adıma, Cam ve Allie’yi merak ediyorum. İnşallah bir sürpriz yapıp diğer kitapları da çıkartır sevgili Feniks (:

9 puan

aşk ve gerilimin bir arada olduğu bir kitap demiş Chicago Tribüne ama ben kastettiği aşk ve gerilim ne olduğunu merak ettim. Bu kitapta benim gözüme çarpan tek şey komediydi.. Tina başına buyruk bir gazeteci. Yazdığı dedikodu köşesi yüzünden ölüm tehditleri alınca patronu tarafından bir koruma tutuluyor. Koruması Cal... Macera başlıyor ve sonlanıyor. Seri olduğu söylenen kitap yazarın ilk kitabı henüz yeni bir kitabı yok. Bu kitap sanırım Cal ve Tina ile tanışma kitabımız. Açıkçası Cal bahsi geçen aşkla ilgili olarak bir sonraki kitaplarda epey iyi iş çıkartacak.. Bu kitapta sadece cool takıldı ama cool dediysem her ne kadar çok geri planda kalmış olsa da varlığı yeterdi diyebilirim.. Hikayede dişimin kavuğuna gitmedi orası ayrı..Sue ve Miliie Teyze ise Tina'nın 80 yaşlarında ikiz teyzeleri..Bu kitapta bayıldığım iki karakter ve onların geçtiği her satırda gülmekten gözümden yaş geldi.Tina'nın ve Cal'ın tehdidin arkasında kim olduğunu ve süre gelen cinayetleri araştırırken Sue Ve Millie Teyzelerin maceraya katıkılarını okumak son derece eğlenceliydi.. Ancak çarpıcı bir aşk ya da gerilim aranıyorsa değil kesinlikle bir tutam polisiye bir tutam aşk bol kepçe eğlence aranıyorsa bu kitap sizin için biçilmiş kaftan olacaktır.. Raflarda rastlarsanız elinize mutlaka alıp bir kaç satır okuyup bu kitaba bir şans verin diyerek tavsiyemi yapar esenlikler dilerim :)

8 puan

Oyunbozan - Gemma Halliday Okundu ve Bitti....

A Hollywood Headline Mystery üçlemesinin ilk kitabı Oyunbozan... Aynı zamanda yazarın ülkemizde yayınlanan da ilk kitabı.

Her satırından zevk aldım ve çok eğlendim. Tina'nın yaratıcılığı ve tehdit eden kişiyi bulma çabaları takdire değerdi hele ki saniyede sıraladığı yalanlar ise komediydi. Cal gibi bende okurken şaşkınlıkla kaldım. Sue teyze ve Millie teyze harikalardı çok sevimlilerdi. Allie'ye yani Tina'nın deyimiyle Barbie'ye nedense bende sinir oldum. Pek sempati duyamadım sanırım Tina'nın duygularını paylaştım.

Kitapta ne ararsanız vardı. Cinayet, araştırma, tehditler, dedikodu (tam anlamıyla cidden dedikodu), eğlenceli sohbetler ve aşk... Daha ne olsun. :) Tina'nın zaten kişilerin söyledikleri üzerindeki kelime oyunları ve attığı başlıklar başlı başına bir şey zaten :)

Ben çok sevdim ve tavsiye ederim ki üçlemenin diğer kitaplarının da çıkmasını bekleyeceğim. Yalnız şöyle küçücük değineyim ona da üçlemenin diğer kitapları devam niteliğinde değil de Tina'nın iş arkadaşları Cam ve Allie'yi konu alıyor.

10 puan

gerçekten güzel bir kitaptıı :D

Profil Resmi
9 puan

eğlenceli bir kitaptı. severek okudum. yer yer sıkılmış olsamda güzeldi.

geri ileri