Öksüzler Treni

En Son Değerlendirmeler

6 puan

Etkileyiciydi..

10 puan

Kesinlikle okunmali.. Muhtesem..

9 puan

Çok güzel bir hikayeydi sıkılmadan okudum olayın gerçek olması daha çok hikayeye girmemizi sağlıyor
kesinlikle tavsiye ederim

8 puan

Amerika ,Kızılderililer ve Amerika'ya göç eden İrlandalılar hakkında da tarihi bilgiler vermesi açısından önemli ve değerli bulduğum bir kitap oldu.Okunması kesinlikle vakit kaybı sayılamayacak bir roman.Ailenin önemini bir kez daha hissedeceğiniz,kaderin tesadüflerle nasıl yön değiştirebileceğini hatırlatan Sarah Jio tarzı yazılmış bir roman

6 puan

Ilginc bir sosyal deneyden ve tarihi gerçekten esinlenerek yazılmış hoş bir kitap...içinde cok fazla felaket barindirsa da yazarın anlatım dilinden dolayı usul usul akan bir kitap..

10 puan

Son zamanlarda okudugum en etkileyici kitaplar arasinda.

10 puan

Geçmişi ve günümüzü ele alarak harika bir anlatımla kurgulanmış enfes bir roman. Kitabı okurken sanki bir Sarah Jio romanı okuyormuşum gibi bir izlenim oldu bende. Ki sıkı bir Sarah Jio hayranı olarak bu kitaba da bayıldım. Kesinlikle vakit kaybedilmeden okunmasını tavsiye ederim.

8 puan

http://kitaptutkum.blogspot.com.tr/2014/10/oksuzler-treni-christina-baker-kline.html

“Onu tekrar göreceğimin hayalini kurmaya hiç cesaret etmemiştim. Benim tecrübelerime göre, değer verdiğiniz birini kaybettiğinizde bir daha dönmemek üzere gitmiş olurdu.”

8 puan

Konusu çok etkileyici. özellikle yıllar önce Öksüzler Treninin gerçekten var olduğunu öğrendikten sonra roman okumuyor da bunları yaşamış birinin geçmişini dinliyormuş hissine kapıldım. Kimsesizlik çok zor bir imtihan.Kesinlikle tavsiye ederim.

8 puan

İlk 50 sayfa odaklanmakta zorluk çektim ancak hikaye sonradan açıldı.Kitapta Niamh'ın çocukluğuna çok fazla ağırlık verilmiş.Bu yüzden gençlik yılları çok hızlı şekilde duygusuzca geçiştirilmiş.Aslında kitap daha güzel olabilirmiş.Yine de kitabı genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim.

10 puan

Yazarın anlatımı kitabın son sayfasına dek heyecanla sürükleyen bir anlatımdı. Son sayfasına dek sıkılmadığım nadir kitaplardan biri oldu Öksüzler Treni. Birçok sayfada duygulandım birçok sayfada da mutlu oldum. Vivian ve Molly'nin hikayeleri bir zaman sonra birbirine karışır gibi oldu ve bu kimin hikayesi idi diyebileceğim bir yere doğru ilerledikçe de daha heyecan verici hal aldı. Birden fazla karakterin hayatını birarada anlatan romanlar arasında okuduğum en ilginç anlatıma sahip kitaptı. Bu kitaba sadece bu anlatımı için bile şans verilebilir. Benim favori kitaplarım arasına girdi... :)

10 puan

Başından sonuna kadar büyük bir ilgi ile okudum. Büyük bir dram yaşanmasına ve bu kadar üzücü olayın arka arkaya gelmesine rağmen insanı boğmayan, içini ısıtan bir kitap. Böyle hayatlar okunmaya değer. Böyle hayatlardan ders almayı seviyorum.

geri ileri